Využijte širokou síť prodejců, kteří dodávají náhradní díly, motorové oleje, autobaterie, katalyzátory, náplně a maziva. Vyberte si z originálních i repasovaných dílů, ať už se jedná o díly motoru, brzdové nebo podvozkové díly, či o chlazení a klimatizaci.

MANAP KM s.r.o. - prodej a servis všech přívěsů
Společnost MANAP KM s.r.o. se zabývá servisem všech typů přívěsů a přívěsných vozíků pro zákazníky především na Moravě. Zajistíme náhradní díly. Jako akreditovaný prodejce firmy HUMBAUR máme na prodej celý sortiment přívěsů nad 3,5t i pro přepravu těžkých a rozměrných nákladů - HS, HTK nad 5t, HS nad 8,9t, vlek typu HBT BE a HBT BS nad 10t, HBTZ ...
MANAP KM s.r.o. - prodej a servis všech přívěsů
TIBERINA  AUTOMOTIVE BĚLÁ spol. s.r.o.
Hledáte firmu, která zpracovává kovy pro automobilový průmysl? Potom se neváhejte obrátit na společnost TIBERINA AUTOMOTIVE BĚLÁ spol. s.r.o. Naše firma se zaměřuje na výrobu vnitřních dílů karoserie, podvozků a motorů. Dále naše výrobní portfolio zahrnuje kovové výlisky a svařence. Sídlíme ve městě Bělá pod Bezdězem.
TIBERINA  AUTOMOTIVE BĚLÁ spol. s.r.o.
Autoservis, pneuservis: -geometrie Bosch -diagnostika -Bosch -magnety Marelli -čištění interiérů -renovace laků -prodej náhradních dílů.

Autoservis. Autoopravna. Oprava, servis: - osobní automobily - nákladní vozidla. Dodávka, oprava, servis: - hydraulické systémy. Zajištění technických prohlídek, revize.

Služby: -pneuservis -čištění interiérů aut -svařování plastů -půjčovna střešních boxů -prodej náhradních dílů -opravy osobních automobilů.

Autoservis, autoopravna: -celkové opravy osobní, užitkové automobily -karosářství -lakovna -pneuservis -provedení STK -prodej náhradních dílů -výměna autoskel.

Prodej, eshop, e-shop: - široký sortiment ukončovacích prvků na kabely a komponenty potřebných při opravě autoelektriky.

Automyčka, mycí linka: - ruční a kartáčové mytí automobilů - osobní vozidla a malé nákladní vozy. Prodej: - produkty pro ruční mytí aut - autochemie - autokosmetika - čistící prostředky - maziva - laky, barvy.

Opravy osobních automobilů. Prodej náhradních dílů.

Naše firma Stonebox s.r.o. byla založena roku 2011 a najdete nás na jižním okraji Brna. V našem autoservisu a pneuservisu provádíme opravy osobních a užitkových automobilů do 3 tun všech evropských značek, ale především se specializujeme na koncern VW (Audi, Volkswagen, Škoda, Seat). Dále nabízíme přípravu a zajištění provedení emisí a STK ...

Zavedený autobazar. Komisní prodej: - ojeté automobily. Výkup automobilů za hotové. Autovrakoviště. Prodej: - autodíly, náhradní díly. Šrotovné na jakýkoliv vůz.

Autoservis: -automechanické práce -opravy motorových vozidel -kontrola vozidel -výměna oleje -výměna brzd -preventivní kontroly motorových vozidel -klempířské práce -příprava a realizace STK, ME -prodej a výměna výfuků -prodej náhradních dílů na tuzemská a zahraniční vozidla. -čištění interiérů.

Prodej - GPS navigace, fotopřístroje, mobilní telefony. Servis - mobilní telefony.

Stylové nasvícení motorových aut: - LED neony, LED trubice - pulzovací jednotka, program blikání, dálkové ovládání.

Prodej - náhradní díly pro nákladní automobily, náhradní díly pro traktory.

Pneuservis. Prodej náhradních dílů.

Autosalon, autoservis, oprava, servis, leasing: -vozidla osobní HYUNDAI. Služby: -prodej náhradních dílů -autopříslušenství -autokosmetika -autodoplňky -autoklempírna -měření emisí benzínových a diesel motorů -kontrola a seřízení na počítačové geometrii -brzdy, kontrola, zkušebna -pneuservis.

Pneuservis, autoservis: - plnění klimatizací (certifikát) - prodej náhradních dílů - AUTO KELLY - opravy motocyklů.

Prodej, e-shop autobaterií a akumulátorů pro nákladní a osobní vozidla. AKUMA KOMFORT a TRUCK.

Vyrábíme autokoberce, autopotahy, gumové rohože a plastové vany. Internetový obchod, e-shop.

Prodej, výroba: -potahy na sedačky užitkových automobilů, stavebních strojů, zemědělských a lesnických strojů (traktory, kombajny).

Autovrakoviště. Výkup: -havarovaná vozidla -autovraky. Prodej: -nové i použité náhradní díly na evropské automobily mimo značky Volvo a Saab -autopříslušenství. Ekologická likvidace autovraků - výdej potvrzení. Pneuservis.

Velkoobchod, maloobchod prodej náhradní díly, autodíly a příslušenství pro nákladní, užitková vozidla a autobusy: AVIA, LIAZ, KAROSA, TATRA, PRAGA, MULTICAR, PANAV, BSS METACO, MAN, VOLVO, SCANIA, DAF, MERCEDES, RENAULT, IVECO, BPW, SAF, TRAILOR, POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY, ROR -filtry - vzduchové, palivové, olejové, hydraulické, pylové filtry kabiny ...

Autoservis: - servis osobních i nákladních vozidel - autodiagnostika - výměna autoskel, autoskla. Odtahová služba. Půjčovna vozidel. Dovoz, prodej a zprostředkování prodeje vozidel. Autodoprava. Prodej: - náhradní díly.

Autočalounictví a výroba autopotahů. Výroba a oprava autopotahy na osobní, užitkové i nákladní automobily, autobusy a pracovní stroje. Opravy čalounění i celých sedadel, včetně pěnové výplně. Čalouníme i z kůže a koženky.

Prodej - náhradní díly -opravy motorů a převodovek AERO - renovace automobilů - opravy historických vozidel.