Využijte širokou síť prodejců, kteří dodávají náhradní díly, motorové oleje, autobaterie, katalyzátory, náplně a maziva. Vyberte si z originálních i repasovaných dílů, ať už se jedná o díly motoru, brzdové nebo podvozkové díly, či o chlazení a klimatizaci.

MANAP KM s.r.o. - prodej a servis všech přívěsů
Společnost MANAP KM s.r.o. se zabývá servisem všech typů přívěsů a přívěsných vozíků pro zákazníky především na Moravě. Zajistíme náhradní díly. Jako akreditovaný prodejce firmy HUMBAUR máme na prodej celý sortiment přívěsů nad 3,5t i pro přepravu těžkých a rozměrných nákladů - HS, HTK nad 5t, HS nad 8,9t, vlek typu HBT BE a HBT BS nad 10t, HBTZ ...
MANAP KM s.r.o. - prodej a servis všech přívěsů
Mihocar s.r.o. - náhradní autodíly Volkswagen, Škoda, Audi
Společnost Mihocar s.r.o. se zabývá prodejem použitých autodílů všech automobilových značek, především Volkswagen, Škoda a Audi. V našem eshopu naleznete zboží od předních světlometů a sání, přes řídící jednotky, spojky, různé demontovatelné části karoserie a klimatizace, až po tažná zařízení, palivové a pohonné systémy i doplňky interiéru. Můžete ...
Mihocar s.r.o. - náhradní autodíly Volkswagen, Škoda, Audi
Prodej, výroba: -potahy na sedačky užitkových automobilů, stavebních strojů, zemědělských a lesnických strojů (traktory, kombajny).

Prodej: - náhradní díly na automobily. Autolakýrnické práce. Výměna: - čelní autoskla. Opravy: - osobní automobily. Pneuservis. Odtahová služba.

AUTO-SPORT Prodej: -náhradní díly FIAT -náhradní díly-DACIA, ŠKODA, FAVORIT, VAZ*, FELICIA, OCTAVIA, FABIA, FIAT 125P, 126P, 1203 -autobaterie, žárovky -olejové filtry CHAMPION, FRAM, MANN, FILTRON -doplňky na zahraniční vozy -svíčky CHAMPION, BOSCH, BRISK -brzdové destičky LOCKHEED, FERODO, BOSCH -klínové a rozvodové řemeny. Pro ...

Výroba: -pošívání volantu a jiných součástí automobilu kůží. Certifikáty: -ISO/TS 16949:2002 -ISO 9001: 2000.

-Autoservis–opravy, servisní prohlídky -pneuservis–prodej pneumatik a exkluzivních disků firem GIANNA, S3 a DIABLO -diagnostika elektronických systémů -servis a plnění klimatizací -náhradní díly na všechny typy vozidel -příprava + provedení TK/ME -montáže tažných zařízení -montáže alarmů, centrálních zamykání, HF sad, vyhřívání sedadel, ...

Nabízíme: -autoservis -pneuservis -odtahové služby. Prodej: -náhradní díly -doplňky. Lepení čelního skla.

Práce: - montáž a servis propan-butan (LPG, CNG) - autoservis - pneuservis - autoelektrikář - kompletní diagnostika - chiptuning. Prodej: - náhradní díly, autodíly na všechny typy vozidel včetně dodávek. Sídlo firmy: Blansko, Poříčí 2.

Oprava, servis: -osobní i nákladní automobily -výbrusové práce -pneuservis. Prodej: -náhradní díly.

Služby: - rychloservis - pneuservis - výměny olejů - přípravy vozů na TK a její provedení - - montáže tažných zařízení. SVC Náchod - servis klimatizací - výměna oken - diagnostika VAG (škoda, seat, volkswagen) Prodej: -náhradní díly na všechny vozy a také pneumatiky osobní i dodávkové.

Prodej: -náhradní díly na vozy ŠKODA, VAZ* -na objednávku náhradní díly na vozy DACIA -příslušenství -autoservis -pneuservis.

Oprava, servis: -karosářské práce -havarovaných vozů na rovnací stolici -dovoz, prodej osobních vozů zn.NISSAN -prodej použitých a nových dílů na vozy zn.NISSAN -montáž zabezpeč.zařízení DEFEND-LOCK Autoservis, autoopravna: -karosářské práce -oprava havarované (nabourané) automobily na rovnací stolice. Prodej, opravy: nové a ...

Oprava: -automobily. Práce: -klempířské -lakýrnické -mechanické -míchání laků -výměna a lepení autoskel -příprava na STK. Prodej: -autolaky DEBEER -náhradní díly.

Prodej - náhradní díly osobní a nákladní automobily, motocykly, autobusy Ekologická likvidace - vozidla Nákup a prodej - druhotné suroviny Prodej - náhradní díly na traktory

Prodej - náhradní díly Pneuservis Spedice

Prodej - náhradní díly na vozy OPEL Servis - osobní vozy OPEL

Autosalon, prodej, leasing, servis, oprava, půjčovna: -automobily FORD, HYUNDAI -náhradní díly -ojeté vozy -možnost zkušební jízdy -autopříslušenství -servis mechanické, elektrické, karosářské, lakýrnické práce.

Obchodní činnost, prodej, eshop: -autodoplňky.

Ukončen dne:01.08.2013 Prodej: -náhradní díly Škoda 1203, AVIA -vozidla TAZ* 1500 -oleje, maziva, filtry -ložiska, gufera. Opravy: -generální převodovek Škoda 1203.

Oprava: -osobní automobily. Prodej: -náhradní díly ŠKODA, FAVORIT, FELICIA -tlumiče, akumulátory -okna, výfuky -brzdové systémy.

Maloobchodní prodej: -náhradní díly na osobní automobily.

Zprostředkování prodeje a nákupu: -ojetá vozidla. Půjčovna, prodej: -přívěsné vozíky.