Využijte širokou síť prodejců, kteří dodávají náhradní díly, motorové oleje, autobaterie, katalyzátory, náplně a maziva. Vyberte si z originálních i repasovaných dílů, ať už se jedná o díly motoru, brzdové nebo podvozkové díly, či o chlazení a klimatizaci.

MANAP KM s.r.o. - prodej a servis všech přívěsů
Společnost MANAP KM s.r.o. se zabývá servisem všech typů přívěsů a přívěsných vozíků pro zákazníky především na Moravě. Zajistíme náhradní díly. Jako akreditovaný prodejce firmy HUMBAUR máme na prodej celý sortiment přívěsů nad 3,5t i pro přepravu těžkých a rozměrných nákladů - HS, HTK nad 5t, HS nad 8,9t, vlek typu HBT BE a HBT BS nad 10t, HBTZ ...
MANAP KM s.r.o. - prodej a servis všech přívěsů
TIBERINA  AUTOMOTIVE BĚLÁ spol. s.r.o.
Hledáte firmu, která zpracovává kovy pro automobilový průmysl? Potom se neváhejte obrátit na společnost TIBERINA AUTOMOTIVE BĚLÁ spol. s.r.o. Naše firma se zaměřuje na výrobu vnitřních dílů karoserie, podvozků a motorů. Dále naše výrobní portfolio zahrnuje kovové výlisky a svařence. Sídlíme ve městě Bělá pod Bezdězem.
TIBERINA  AUTOMOTIVE BĚLÁ spol. s.r.o.
Mihocar s.r.o. - náhradní autodíly Volkswagen, Škoda, Audi
Společnost Mihocar s.r.o. se zabývá prodejem použitých autodílů všech automobilových značek, především Volkswagen, Škoda a Audi. V našem eshopu naleznete zboží od předních světlometů a sání, přes řídící jednotky, spojky, různé demontovatelné části karoserie a klimatizace, až po tažná zařízení, palivové a pohonné systémy i doplňky interiéru. Můžete ...
Mihocar s.r.o. - náhradní autodíly Volkswagen, Škoda, Audi
Doprava: - autobusová doprava - nákladní doprava - půjčovna autopřívěsů. Služby: - zemní práce strojem UNC 060 s podkopem a lžící - údržba zatravněných ploch Horský nosič nářadí M2T-046 (reform) s adaptéry - zimní úklid sněhu - zajištění orby půdy a úpravy terénu - práce s výsuvným žebříkem (9m, hydraulické ovládání) na po podvozku ...

Firma Auto Kubíček s.r.o. je specialistou na prodej a servis vozů značky Renault a Dacia. Náš tým odborníků v Olomouci vám poskytne široký okruh služeb pneuservisu a autoservisu. Zajistí vám náhradní díly, emise i přípravu na STK. Využít také můžete karosárny a autolakovny pro opravy všech typů vozidel. Prodej, leasing, servis vozů ...

Velkoobchod, maloobchod, eshop: - náhradní díly a příslušenství pro nákladní vozidla.

Firma ISV Company působí na českém trhu od roku 1999 a specializuje se na prodej náhradních dílů a servis osobních vozů značky Mercedes-Benz. Aktuální nabídka: prodej originálních náhradních dílů prodej náhradních dílů od druhovýrobců prodej nových náhradních dílů prodej použitých náhradních dílů servisní ...

Ověřování, diagnostika, oprava, montáž tachografů.

E-shop s doplňky pro kamiony a další nákladní a užitkové vozy: - radiostanice a vysílačky - antény - kamery do auta - odkládací stolky - lednice - světlomety a majáky - samolepky - truck prostěradla, záclonky - záclonky do dodávek - vzduchové příslušenství - autokoberce - světelné LED tabulky - SPZ jemnovky - ...

Velkoobchod, maloobchod: -náhradní díly, příslušenství pro vozidla a nápravy DAF, IVECO, MAN, MERCEDES, RENAULT, SCANIA, VOLVO, LIAZ, TATRA, AVIA, KAROSA, PRAGA, SAF, BPW, PANAV, TRAILOR, ROR, SMB, FRUEHAUF. Sídlo - Zlín.

Velkoobchod, maloobchod: - přívěsy a doplňky k přívěsům

Prodej, e-shop: - autodíly - autodoplňky - autobaterie - oleje - příslušenství

Prodej: -náhradní díly přívěsové a návěsové techniky: -úplný sortiment náhradních dílů na návěsy a přívěsy -brzdové páky a ventily -osvětlení a elektroinstalace -upínací a vázací prostředky.

Likvidace autovraků. Prodej náhradních dílů z autovraků. Výkup železa a barevných kovů za hotové. Prodej štípaného palivového dřeva.

Výkup a prodej veškerých nových a použitých dílů na vozy značky Škoda. Výkup havarovaných, ojetých a jinak poškozených vozidel.

Výroba: - brzdové pedály - spojky - páky ruční brzdy - pouzdra airbagu

Výroba, prodej, servis: - nákladní přívěsy od 400kg-3, 5t. Půjčovna, pronájem: - nákladní přívěsy. Prodej, montáž: -náhradní díly na přívěsy

Konstrukce, výroba: -nářadí pro automobilový průmysl -bloková střihadla, děrovadla, razidla -blokové i postupové nástroje pro přesný střih -ohybové, tahové nástroje pro malé i velkoplošné dílce -sestavy nástrojů včetně transferového podávání -přípravky na obrábění, svařování, montáž a měření -jednoúčelové stroje.

Společnost vyrábí a pokovuje dílce z plastů, provádí montáže světlometů, svítilen a aktivně vystupuje jako personální agentura při zajišťování lidských zdrojů.

Autorizovaný prodejce a servis vozů Audi, Škoda, autorizovaný servis VW, prodej a výkup ojetých vozů, prodej náhradních dílů a příslušenství.

Nákup a prodej: - nové i použité automobilové náhradní díly. Likvidace: - starší i nová vozidla (vydáváme protokol o jeho likvidaci na jehož základě je možno zrušit TP). Autovrakoviště vozidel: -Peugeot, Citroën, tel.:606750353 -Opel, Ford tel.:606750352 -VW, Audi, Lancia, Fiat, Alfa Romeo, tel.:606750350.

Prodej: - automobilové náhradní díly, doplňky, příslušenství. Rychloservis: - expresní servis osobních automobilů - geometrie vozidel - příprava a provedení STK - odtahová služba - ekologická likvidace vozidel.

Internetový obchod, e-shop: - tuningové autodíly - autokosmetika.

E-shop: - náhradní díly a příslušenství pro závodní vozidla

Porsche Inter Auto CZ spol. s r.o., provozovna Porsche Olomouc. Autorizovaný prodejce a servis vozů Škoda, autorizovaný servis VW a Audi.

Pneuservis. Autoservis: - osobní a nákladní vozy - servis klimatizací - výměna oleje. Prodej: - pneumatiky - autopříslušenství.

Volvo Group Czech Republic poskytuje komplexní dopravní řešení. Naše činnost: - prodej nových i použitých nákladních vozidel - autorizovaný servis nákladních vozidel a návěsové techniky Volvo - prodej originálních náhradních dílů Volvo - preventivní údržba vozů Volvo - měření emisí, diagnostika, ověřování tachografů - školení ...

Autoservis, autoopravna: - autoelektrikář - montáž autodoplňky - přeprava vozidel na STK - diagnostika vozidel.