Využijte širokou síť prodejců, kteří dodávají náhradní díly, motorové oleje, autobaterie, katalyzátory, náplně a maziva. Vyberte si z originálních i repasovaných dílů, ať už se jedná o díly motoru, brzdové nebo podvozkové díly, či o chlazení a klimatizaci.

MANAP KM s.r.o. - prodej a servis všech přívěsů
Společnost MANAP KM s.r.o. se zabývá servisem všech typů přívěsů a přívěsných vozíků pro zákazníky především na Moravě. Zajistíme náhradní díly. Jako akreditovaný prodejce firmy HUMBAUR máme na prodej celý sortiment přívěsů nad 3,5t i pro přepravu těžkých a rozměrných nákladů - HS, HTK nad 5t, HS nad 8,9t, vlek typu HBT BE a HBT BS nad 10t, HBTZ ...
MANAP KM s.r.o. - prodej a servis všech přívěsů
Mihocar s.r.o. - náhradní autodíly Volkswagen, Škoda, Audi
Společnost Mihocar s.r.o. se zabývá prodejem použitých autodílů všech automobilových značek, především Volkswagen, Škoda a Audi. V našem eshopu naleznete zboží od předních světlometů a sání, přes řídící jednotky, spojky, různé demontovatelné části karoserie a klimatizace, až po tažná zařízení, palivové a pohonné systémy i doplňky interiéru. Můžete ...
Mihocar s.r.o. - náhradní autodíly Volkswagen, Škoda, Audi
PROVÁDÍME: - mechanické a klempířské opravy osobních a dodávkových automobilů - servisní prohlídky - pneuservis - přípravy a provedení technických kontrol - výměny autoskel - diagnostika vozů koncernu VW (VW, SEAT, AUDI, ŠKODA) - montáže zabezpečení vozů

Prodej: osobní vozy HYUNDAI - Atos, Accent, Elantra, Sonata, XG, velkoprostorové vozy MPV, Matrix, Santa Fé, Trajet, Teraccan, užitkové vozy H-I v provedení-dodávka, valník, truck, bus. Zprostředkujeme pojištění vozidel u ČP lesing a Allianz. Prodáváme náhradní díly a provádíme opravy vozidel.

ADUSUM - servis a prodej vozů VOLVO a SAAB. Náhradní díly - nové i použité. BSR - PPC Tuning System.

Autoservis: -diagnostika elektroniky Atal, Super Vag, provádění servisních prohlídek s nastavením serv.informace.OPRAVY: brzdových komponentů, rozvodů motoru, výfuků, pneumatik, kompletní servis autoklimatizace. Prodej náhradní dílů. Leštění vozů. Škoda, Fiat, Kumho pneu, Firestone, Bridgestone.

Prodej náhradních dílů na automobily zn. OPEL, LANCIA a FIAT.

Díly pro automobilový průmysl - výroba výroba - autoklimatizace Klimatizace - servis, plnění servis - autoklimatizace.

Prodej, montáž, servis: - mobilní telefony - SeCas GSM Pager - sady hands free - příslušenství a doplňky GSM - kompletní zabezpečení vozidel - alarmy, immobilizery, dálková signalizace - mechanické zabezpečení řadící páky - slevy na pojistném u pojišťoven - centrální zamykání.

Prodej nových i starších náhradních dílů na vozy Opel, provoz autoservisu, nabídka diagnostiky a seřizování na počítači..

Náhradní díly, autodoplňky: -kolové šrouby a matice -pojistné šrouby -znaky kol -skryté chromové ventilky -ráfky ocel i alu. Pneumatiky letní i zimní pro: -osobní automobily -lehké nákladní automobily -vozy Off-road Pneumatiky zimní.

Prodej náhradních dílů a autodoplňků pro italské vozy. Nabídka repasovaných poloos na všechny typy vozidel.

Provádíme opravy sedadel, potahování volantů, hlavic řadících pák a ručních brzd, zaslepení vystřeleného airbagu, šijeme střechy na kabriolety.

Prodej, maloobchod: -vzduchové vaky -vzduchové pérování pro nákladní automobily a autobusy.

Nejmodernější zabezpečovací automobilové systémy firmy Clifford Electronics získaly četná národní i světová ocenění, jako např.: - několik cen "Best Buy - nejlepší koupě" časopisu Consumers Digest - četná ocenění Grand Prix časopisu Audio/Video - ohodnocení "Nejlepší zařízení na světě" časopisu Wired - 1. místo na žebříčku časopisů ...

Naše služby: - autoškola - prodej náhradní díly.

Výroba a vývoj volantů, palubních přístrojů, automobilových přepínačů a spínačů. Nabídka výrobků z polyuretanových materiálů.

Provádění klempířských a lakýrnických prací, montáže tažných zařízení a zabezpečení vozidel, pískování skel.

Prodej náhradních dílů na vozy Tatra, součástek k motorům Deutz a Cummins.

Služby: - opravy motorových vozidel - měření emisí - Bosch Car Service - diagnostika motorů - geometrie náprav Laser - testování tlumičů - pérování na stolici Sachs - originál Sachs servis - spojky + tlumiče - seřizování karburátorů Škoda na stolici Jikov - prodej náhradních dílů -.výroba brzdových trubiček na všechna ...

Zabýváme se výměnou skel autobusů, kamionů, osobních i užitkových vozidel.

Prodej, maloobchod: -náhradní díly pro vozy Škoda.

Velkoobchod s autodíly.Náhradní díly pro všechny typy automobilů.

Dovoz, distribuce -značkové autodoplňky.

Společnost Automega je českým výrobcem autopotahů. Nabízí široký sortiment těchto doplňků pro konkrétní typy aut. Předností výrobku je, že je ze 100 % vyroben z originálních čalounických materiálů určených přímo pro automobily.

Výroba, dodávky: - odpružená sedadla pro řidiče nákladních automobilů a autobusů - sedadla cestujících - sedadla pro ostatní použití - díly sedadel a další komponenty pro automobilový průmysl.

Prodej a výkup náhradních dílů automobilů Škoda. Felicia, Fabia, Octavia, Superb a Roomster. Servis všech typů vozidel.