Využijte širokou síť prodejců, kteří dodávají náhradní díly, motorové oleje, autobaterie, katalyzátory, náplně a maziva. Vyberte si z originálních i repasovaných dílů, ať už se jedná o díly motoru, brzdové nebo podvozkové díly, či o chlazení a klimatizaci.

TIBERINA  AUTOMOTIVE BĚLÁ spol. s.r.o.
Hledáte firmu, která zpracovává kovy pro automobilový průmysl? Potom se neváhejte obrátit na společnost TIBERINA AUTOMOTIVE BĚLÁ spol. s.r.o. Naše firma se zaměřuje na výrobu vnitřních dílů karoserie, podvozků a motorů. Dále naše výrobní portfolio zahrnuje kovové výlisky a svařence. Sídlíme ve městě Bělá pod Bezdězem.
TIBERINA  AUTOMOTIVE BĚLÁ spol. s.r.o.
MANAP KM s.r.o. - prodej a servis všech přívěsů
Společnost MANAP KM s.r.o. se zabývá servisem všech typů přívěsů a přívěsných vozíků pro zákazníky především na Moravě. Zajistíme náhradní díly. Jako akreditovaný prodejce firmy HUMBAUR máme na prodej celý sortiment přívěsů nad 3,5t i pro přepravu těžkých a rozměrných nákladů - HS, HTK nad 5t, HS nad 8,9t, vlek typu HBT BE a HBT BS nad 10t, HBTZ ...
MANAP KM s.r.o. - prodej a servis všech přívěsů
Maloobchod, prodej, montáže: -přívěsné vozíky.

Prodej náhradních dílů a autopříslušenstí na zahraniční vozy a automobily ŠKODA.

Autoopravna, autoservis, oprava, servis: -tuzemská i zahraniční vozidla, automobily -příprava a provedení STK i emise -karosářské práce -diagnostika -úpravy dle přání zákazníka. Prodej: -náhradní díly, autodíly na všechny vozidla.

Prodej, výkup, bazar: - použité náhradní automobilů.

Autoservis, autoopravna Mechanické opravy zahraničních a tuzemských automobilů. Provedení STK a emise. Kompletní pneuservis. Prodej: -pneumatiky -náhradní díly, autodíly.

Maloobchod, prodej: -náhradní díly, autodíly: -na osobní automobily -motodíly: -na motocykly -autodoplňky: -nabíječky baterií -startovací zdroje -pneudoplňky -autodária -tažná zařízení

Maloobchod,prodej: -náhradní díly,autodíly -bezúdržbové akumulátory -zapalovací svíčky -autopříslušenství -oleje CASTROL,MOGUL,TEXACO,SHELL -pneumatiky. Prodejní,servisní,zastoupení: -firma VARTA,BANNER (akumulátory, baterie) -firma BOSCH.

Prodejna ADEKO: -autodíly na české, zahraniční vozy. Rychloservis (autoservis): -STK, geometrie podvozku, čepy -výměna olejů Oprava, SERVIS: -brzdy -spojky -tlumiče -výfuky

Autodoplňky ŠIŠÁK Prodej, montáže: -autodoplňky -autorádia -centrální zamykání s DO -elektrické otvírání oken -imobilizéry, alarmy.

ZEVETA MACHINERY Výroba,vývoj: -díly pro automobilový průmysl -lisovna: -lisostřikové hliníkové součásti -hlubokotažné výlisky -ohyby prostorově tvářené -povrchové úpravy,odmašťování -fosfátování,chromátování,moření -omílání,žíhání v šachtových pecích -stříkání laků na poloautomatech -vypalování laků,potiskování ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -náhradní díly, autodíly na osobní a dodávkové automobily -autopříslušenství. Prodejna: Hradišťská 83 Staré Město, 686 03 tel.: 572503703-4 e-mail: uh@vag.cz

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -náhradní díly, autodíly na zahraniční vozidla, automobily -karosářské díly -oleje Total, Q8, Eurol -autobrzdy, tlumiče -díly řízení, silentbloky -těžké zařízení.

Maloobchod, prodej: - náhradní díly na vozy - autodíly

Maloobchod,prodej: -autodíly,náhradní díly na automobily.

Autoservis, autoopravna, oprava, servis: - specializace na automobily Fiat - vozy všech značek. Maloobchod, prodej: - náhradní díly, autodíly Fiat.

Maloobchod, prodej: - autobaterie - náhradní díly

Výroba, prodej: - náhradní díly na historská vozidla - repliky historických vozidel ze dřeva - pažby. Práce: - truhlářské.

Výroba: -náhradních dílů, doplňků a replik pro KDF 82 a 166.

Prodej ONI systému pro: -sledování vozidel -střežení vozidel a kontejnerů.

Prodej: -náhradních dílů na nákladní automobily a návěsy evropských značek.

Autoservis, autoopravna, oprava, servis: -autokarosářské, autoklempířské práce: -rovnání karosérií na stolici -výměny čelních skel -nástřiky spodků dutin -konzervace podvozků -mechanické práce -příprava na STK*. Odtahová služba. Prodej: -náhradní díly, autodíly, autopříslušenství.

Nákup,prodej - obchodní činnost: -náhradní díly na civilní letadla.

Práce: -broušení hlavy motorů -brzdy,brzdové kotouče,bubny brzdové. Kovovýroba.

Prodej - náhradní díly na automobily ŠKODA

Prodej - použité náhradní díly na vozy PEUGEOT, CITROEN Prodej - náhradní díly na včechny druhy automobilůprodej olejů a maziv Total Diagnostika a servis PEUGEOT a CITROEN Prodej - oleje a maziva TOTAL