AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
ARETE. Prodej a montáž: -zabezpečovací zařízení, -autoalarmy, -mechanické pohony dveří a garážových vrat na dálkové ovládaní. -bezpečnostní fólie na sklo.

Autorizovaný prodejce, prodej, oprava turbo a turbodmychadla GARRETT, HOLSET, ČZ v České a Slovenské republice: -prodej, montáž a opravy klimatizace pro všechny typy vozidel a zemědělské stroje -viskózní spojky pro všechny typy vozidel-prodej, opravy -autoklimatizace-montáž klimatizační sady do všech typů osobních, užitkových a nákladních ...

Provádíme opravy a údržby osobních automobilů, dodávek a dalších vozidel. Prodej náhradních dílů a doplňků pro automobily, servis klimatizace, diagnostika. Dovoz automobilů z Francie

Výroba: - díly a příslušenství dvoustopých motorových vozidel.

Autoopravna, oprava vozidel: -ŠKODA, VAZ*, FAVORIT: -generální opravy motorů, převodovek, rozvodovek -promazání celého vozu, výměny olejů v zastoupení firmy CASTROL -běžné a střední opravy -příprava a provedení STK* -seřízení motorů na paltestu -měření-emise (benzín) -oprava karburátorů -značková opravna: -JIKOV ...

Autoopravna: -měření emisí BOSCH benzin-diesel -úplná diagnostika a opravy vstřikování BOSCH benzin-diesel -seřízení motorů - spotřeby -prodej náhradních dílů: filtry palivové i vzduchové, trysky, rozvodové řemeny, selenoidy, žhavící a zapalovací svíčky, atd. Obchodní činnost. Stavba strojů s mechanickým pohonem. Zámečnictví.

Dodávka - náhradní díly Servis - osobní vozy. Kamionová doprava - mezinárodní nad 24t.

Půjčovna a prodejna: - střešní nosiče na většinu osobních automobilů, příčníky - střešní boxy různých velikostí, autoboxy - nosiče kol na střechu i na záď vozu - nosiče lyží - autodoplňky, navigace - sněžné řetězy - montáž a demontáž.

Autorizovaný prodej a servis automobilové diagnostiky.

Opravy termoplastu a reaktoplastů. Opravujeme díly automobilů, motoplasty, zahradní techniku, domácí spotřebiče, zahradní nábytek, hračky.

Export, import, prodej: - autodoplňky, autopříslušenství - loketní opěrky, střešní okna a parkovací senzory .

Prodej: -nejrůznější elektroniky -mobilní telefony -tablety -příslušenství (gadgety) -hračky, -autopříslušetnství- -HW součástky, atd. Za nejlepší ceny. Všechno zboží doručíme úplně zadarmo!

Internetový prodej autokoberců, plastových van a nosičů kol.

Bazar - náhradní díly startéry, alternátory, převodovky, rozvodovky, poloosy, spojky, motory, hlavy motorů, karosářské díly, světla. Prodej - náhradní díly startéry, alternátory, převodovky, rozvodovky, poloosy, spojky, motory, hlavy motorů, karosářské díly, světla. Prodej - automobily SUZUKI, Prodej - off road pneu a disků. Servis - ...

Výroba pro automobilový průmysl: -plastová, plastikářská výroba, plasty -těsnění do motorů, pro motory -autosoučástky, příslušenství -komponenty do brzdových systémů -brzdové systémy. Člen mezinárodního koncernu Nichias corporation.

Dovoz, distribuce, velkoobchod: -náhradní díly pro osobní a nákladní automobily.

Autoservis: -opravy karoserií -opravy motorů -výměna výfukového potrubí -výměna olejů -montáž tažného zařízení -montáž čelních autoskel. Pneuservis-osobní, nákladní vozidla. Autobazar. Dovoz aut, auta, auto. Alu kola. Diagnostika. Geometrie. Klimatizace. Prodej: -veškeré náhradní díly na osobní automobily všech značek ...

Prodej náhradních dílů pro motorová vozidla.

Služby, práce: Diagnostika -elektronické systémy. Výměny -autoskla. Desinfekce, čištění a opravy -klimatizace. Autoservis. Karosářské, mechanické práce Tlumiče, čepy, podvozky Výměna provozních kapalin Pneuservis Příprava a zařízení STK

Prodej: -autodíly a autopříslušenství pro nákladní i osobní automobily

E - shop, autorádia, audio a video technika, elektrospotřebiče, fotoaparáty, nádobí, autorádia, nádobí.

Distributor oleje a maziv. Autokosmetika.