AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Čerpací stanice. Prodej pohonných hmot, pohonnné hmoty, benzín, nafta. Autokosmetika a autodíly, autodoplňky. Náhradní díly na auto, auta, automobily, vozidla. Bistro.

Služby: - rychloservis - pneuservis - výměny olejů - přípravy vozů na TK a její provedení - - montáže tažných zařízení. SVC Náchod - servis klimatizací - výměna oken - diagnostika VAG (škoda, seat, volkswagen) Prodej: -náhradní díly na všechny vozy a také pneumatiky osobní i dodávkové.

Prodej: -náhradní díly na vozy ŠKODA, VAZ* -na objednávku náhradní díly na vozy DACIA -příslušenství -autoservis -pneuservis.

Autoservis, pneuservis: -mechanické opravy -opravy motorů -opravy převodovek -klempířské práce -lepení čelních skel -diagnostika. -servis klimatizací -antikorozní nástřiky

Autoopravna, autoservis: -veškeré karosářské práce -autolakýrnické práce -prodej autolaků DUPONT -výměna čelních skel -lepení plastových dílů -odtahová služba nonstop -havárie likvidované pojišťovnou opravíme zdarma, po splnění všech podmínek. Smluvní partner České pojišťovny. Opravna karoserií.

Prodej, výměna: -autoskla a komponenty na všechny typy tuzemských a zahraničních osobních i nákladních vozidel a autobosů -oprava vyhřívání zadních skel -lepení-držáky vnitřních zpětných zrcátek -přetěsňování skel. Opravnám a servisům možnost prodeje se slevou.

Autoservis. -servis všech typů kol a pneumatik na osobní a dodávková vozidla -prodej autokosmetiky a půjčování přívěsných vozíků.

Půjčovna, pronájem: -nákladní přívěsy za osobní automobily -přívěsné vozíky.

Autodíly, autodoplňky, autopříslušenství. Prodej: -brzdy - Bosch, Jurid, Ate, Lucas -ložiska kol -filtry - vzduchové, olejové, palivové, vnitřní prostor -poloosy, homokinetické klouby, manžety -tlumiče pérování, pružiny, horní uložení, prachovky -díly řízení - Moog, Febi, Optimal, TRW -řemeny - Gates, Bosch, Contitech -spojky -motorová ...

Oprava, servis: -karosářské práce -havarovaných vozů na rovnací stolici -dovoz, prodej osobních vozů zn.NISSAN -prodej použitých a nových dílů na vozy zn.NISSAN -montáž zabezpeč.zařízení DEFEND-LOCK Autoservis, autoopravna: -karosářské práce -oprava havarované (nabourané) automobily na rovnací stolice. Prodej, opravy: nové a ...

Velkoobchod, maloobchod, dodávka, prodej: -náhradní díly pro nákladní automobily -dodáváme díly na značky: MAN, DAF, IVECO, SCANIA, RENAULT, MERCEDES, VOLVO, LIAZ, TATRA, AVIA -motory, brzdy, startéy, spojky, oleje, filtry, chladiče, světla, tlumiče, nápravy, výfuky, autoskla, části podvozku, karoserie, elektročásti, filtry, nářadí, oleje, ...

Prodej: -GPS* navigační přístroje -sledování vozidel -PSION. Komisní prodej přístrojů GPS.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -auto-moto baterie -akumulátory trakční, staniční, speciální -zapalovací a žhavící svíčky do všech osobních a nákladních automobilů, raktorů, zemních strojů atd. -autokabely do všech typů osobních automobilů. Autopříslušenství. Autodoplňky. Náhradní díly na auto škoda 120, Favorit, Felicie, ...

Oprava: -automobily. Práce: -klempířské -lakýrnické -mechanické -míchání laků -výměna a lepení autoskel -příprava na STK. Prodej: -autolaky DEBEER -náhradní díly.

Výhradní dovozce spotřebních baterií OXEL. Prodej: -baterie -GSM* příslušenství: -cigaretové napaječe, kožená pouzdra, hands free, antény, baterie -autodoplňky: -autoalarmy, centrální zamykání, elektrické stahování oken, imobilizéry, pagery, autokonektory -zámek řadící páky ATC*lock.

Prodej, výměna, montáž: -automobilová skla - autoskla.

Velkoobchod, prodej: -dobíječe akumulátorů ABSAAR -zapalovací svíčky BRISK -autobaterie BANNER -vlastní produkty FILSON, INNOVATION 1, LIGHT VISION a TUNING LINE -střešní boxy G3 -autokosmetika HOLTS, NIGRIN -hadicové spony NORMA -autožárovky NARVA -produkty firem AROSO, IMPEX, INTER- UNION a SPENDAX.

Výroba, instalace, oprava, servis: - elektronická zařízení - senzory pro automobilový průmysl.

Prodej: -ojeté osobní automobily Volvo -náhradní díly Volvo -motodíly pro japonské motocykly -použitá dopravní technika.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: -autodoplňky, příslušenství -lité disky kol -ocelové disky -pneumatiky: -osobní -lehké, těžké nákladní -elektrony, šrouby, podložky, ventily, kroužky.

Prodej, instalace, servis: -elektronická kniha jízd Patriot -multimediální technika Pioneer a Alpine -autodiagnostika -komfortní doplňky do auta, navigační a telefonní kožené konzoly -navigační systémy TomTom a Mio -alarmy, parkovací senzory, autodohled -hands free sady Nokia, Parrot .

Prodej: - autodíly - autopříslušenství Služby: - pronájem automobilů, - údržba a oprava dvoustopých motorových vozidel,

Maloobchod, prodej: -náhradní díly pro osobní automobily -provádění oprav.