AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Výroba, prodej, export: -výrobky pro automobilový průmysl -vodící čepy, osy sedacích systémů, čepy, součásti převodovek a řadících pák, součásti k aktivaci airbagů, hřídele -lisařské výrobky, komponenty a součástky vyráběné tvářením za studena.

Služby: - autoservis - pneuservis - odtahová služba. Maolobchod, prodej: - autodíly a autodoplňky - skútry - ojetá vozidla. Prodejna, servis: Zahradní 13 593 01 Bystřice nad Pernštejnem

zánik poslední živnosti: 21.5.2014 Prodej - autoskla. Výměna - autoskla osobní, nákladní a užitkové automobily.

zánik poslední živnosti: 16.4.2003. Stanice technické kontroly, STK: Technické prohlídky, technická prohlídka: -osobní automobily, motocykly -dodávkové, užitkové, nákladní automobily 3, 5t -traktory -přívěsy. Prohlídky: -dovozové -technické -po přestavbě na plyn. Ověřování původu vozidel. BOSCH CAR SERVIS. Měření emisí, ...

zánik poslední živnosti: 15.1.2014 Opravy a renovace veteránů. Karosářské práce na historických i dnešních automobilech. Provádíme: -vaření plastu -tunningové úpravy vozidel -výmněna autoskel. Poradenství při koupi nebo prodeji ojetého automobilu - inzertně i bazarově.

Restaurace (40 míst): -večírky, svatby, školení. Ubytování: -2x čtyřlůžkový pokoj -2x dvoulůžkový pokoj -přistýlka -na pokojích vestavěné skříně, sociální zařízení (toalety, sprchy). Čerpací stanice PHM. Shop. Videopůjčovna. Autoopravna, servis: -pneuservis -oprava mechanických částí všech vozidel bývalého RVHP i zahraničních ...

Autobazar.AZZURRA 2, spol. s r.o. provozuje autobazar, prodej náhradních dílů.

SAMAG spol. s r.o. Vám zprostředkuje prodej náhradních dílů a doplňků pro osobní auta. Zajišťujeme prodej náhradních dílů a doplňků pro osobní auta evropských a asijských značek. Náhradní díly a auto doplňky dodáváme na místo určení dle objednávky zákazníka do 48 hodin od potvrzení závazné objednávky. Pokud je objednávka uskutečněna do 11:00 s ...

Velkoobchod, maloobchod, montáž, servis, oprava: -autorádia -CD přehrávače -reproduktory -antény -zesilovače -autoalarmy -centrální zamykání -zabezpečení vozidel -imobilizéry -hands free sady. Zboží značky: -PIONEER, PANASONIC, SONY, KENWOOD, HAITAI, ROADSTAR, MTC, BLAUPUNKT, PIONEER, JABLOTRON, PANASONIC.

Oprava: - autoskla na autobusy, nákladní a osobní vozy, stavební, zemědělskou a manipulační techniku.

Výhradní zastoupení pro Brno a okolí. Prodej: -autochemie -autokosmetika -čistící prostředky -aplikační prostředky -těsnící prostředky -maziva -barvy, laky -čištiče -stavební chemie -lepidla. Služby: -péče a údržba.

Strojírenská výroba, strojírenství. Kovovýroba, kovoobrábění. Výroba automobilové součásti, automobilový průmysl.

Prodej: -výrobky široké škály přívěsů různých rozměrových a tonážních velikostí s využitím přívěsu pro dům a zahradu a profesionální použití k přepravě nejrůznějšího nákladu -autopřepravníků VAPP, SACHER. Schváleno Ministerstvem dopravy ČR. Veškeré kovové součástí včetně spojovacího materiálu jsou žárově nebo galvanicky ...

Prodej - náhradní díly Pneuservis Autovrakoviště Odtahová služba Výkup - kovový odpad - barevné kovy Prodej - hutní materiál.

vedeno již jako s.r.o. D auto s.r.o. Autoservis, pneuservis: -veškerá osobní a dodávková vozidla -prodej náhradních dílů -prodej olejů MADIT -prodej pneu MATADOR -odtahová a silniční služba NON STOP tel: 776 040 070 -náhradní vozidla -autodoprava tel: 777 888 262

Duplicitní záznam na 3502002692000 Autoservis: -pneuservis -autolakovna -karosárna -výměna autoskel - ruční mytí aut -diagnostika -geometrie -klimatizace -STK. Opravy přes pojišťovny. Silniční a odtahová služba. Autopůjčovna.

Prodej náhradních dílů a autodoplňků

Autodiagnostika, autoelektrika, opravy a servis automobilů, opravy vstřikovacích systémů benzí, nafta, LPG, CNG, montáž Tažného zařízení, autoalarmů, auto-hifi, autodoplňky, tuning, chiptuning, prodej náhradních dílů, prodej autodiagnostiky.

Prodej, leasing: -vozy, auta, automobily MAZDA. Autoopravna, servis: -úpravy a opravy automobilů MAZDA -příprava na STK. Prodej: -náhradní díly nové, použité. Služby: -dovoz automobilů ze zahraničí. Autobazar, prodej, výkup: -leasing, možnost protiúčtu -ojetá vozidla.

Zprostředkování prodeje a nákupu: -ojetá vozidla. Půjčovna, prodej: -přívěsné vozíky.

Prodej, distribuce zboží: -oleje Gulf, Castrol, Shell, Total, Valvoline -žárovky Osram -provozní kapaliny, Vif aditiv. Pojišťovací služby: -pojištění vozidel, domácností, nemovitostí, cestovní, úrazové, rizikové, podnikatelských rizik. Penzijní spoření. Stavební spoření.

vedeno jako TIREX AUTOPLACHTY s.r.o.