AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Zavedený autobazar. Komisní prodej: - ojeté automobily. Výkup automobilů za hotové. Autovrakoviště. Prodej: - autodíly, náhradní díly. Šrotovné na jakýkoliv vůz.

Prodej, výroba: -potahy na sedačky užitkových automobilů, stavebních strojů, zemědělských a lesnických strojů (traktory, kombajny).

Prodej: - náhradní díly na automobily. Autolakýrnické práce. Výměna: - čelní autoskla. Opravy: - osobní automobily. Pneuservis. Odtahová služba.

AUTO-SPORT Prodej: -náhradní díly FIAT -náhradní díly-DACIA, ŠKODA, FAVORIT, VAZ*, FELICIA, OCTAVIA, FABIA, FIAT 125P, 126P, 1203 -autobaterie, žárovky -olejové filtry CHAMPION, FRAM, MANN, FILTRON -doplňky na zahraniční vozy -svíčky CHAMPION, BOSCH, BRISK -brzdové destičky LOCKHEED, FERODO, BOSCH -klínové a rozvodové řemeny. Pro ...

Výroba: -pošívání volantu a jiných součástí automobilu kůží. Certifikáty: -ISO/TS 16949:2002 -ISO 9001: 2000.

-Autoservis–opravy, servisní prohlídky -pneuservis–prodej pneumatik a exkluzivních disků firem GIANNA, S3 a DIABLO -diagnostika elektronických systémů -servis a plnění klimatizací -náhradní díly na všechny typy vozidel -příprava + provedení TK/ME -montáže tažných zařízení -montáže alarmů, centrálních zamykání, HF sad, vyhřívání sedadel, ...

Nabízíme: -autoservis -pneuservis -odtahové služby. Prodej: -náhradní díly -doplňky. Lepení čelního skla.

Práce: - montáž a servis propan-butan (LPG, CNG) - autoservis - pneuservis - autoelektrikář - kompletní diagnostika - chiptuning. Prodej: - náhradní díly, autodíly na všechny typy vozidel včetně dodávek. Sídlo firmy: Blansko, Poříčí 2.

Oprava, servis: -osobní i nákladní automobily -výbrusové práce -pneuservis. Prodej: -náhradní díly.

Prodej vozů Servis. -dovoz vozidel z EU a USA -pneuservis -výměna čelních skel -náhradní vozidla -klempírna, lakovna -tónování autoskel -chip tunning

Služby: - rychloservis - pneuservis - výměny olejů - přípravy vozů na TK a její provedení - - montáže tažných zařízení. SVC Náchod - servis klimatizací - výměna oken - diagnostika VAG (škoda, seat, volkswagen) Prodej: -náhradní díly na všechny vozy a také pneumatiky osobní i dodávkové.

Prodej: -náhradní díly na vozy ŠKODA, VAZ* -na objednávku náhradní díly na vozy DACIA -příslušenství -autoservis -pneuservis.

Autoservis, pneuservis: -mechanické opravy -opravy motorů -opravy převodovek -klempířské práce -lepení čelních skel -diagnostika. -servis klimatizací -antikorozní nástřiky

Prodej, výměna: -autoskla a komponenty na všechny typy tuzemských a zahraničních osobních i nákladních vozidel a autobosů -oprava vyhřívání zadních skel -lepení-držáky vnitřních zpětných zrcátek -přetěsňování skel. Opravnám a servisům možnost prodeje se slevou.

Oprava, servis: -karosářské práce -havarovaných vozů na rovnací stolici -dovoz, prodej osobních vozů zn.NISSAN -prodej použitých a nových dílů na vozy zn.NISSAN -montáž zabezpeč.zařízení DEFEND-LOCK Autoservis, autoopravna: -karosářské práce -oprava havarované (nabourané) automobily na rovnací stolice. Prodej, opravy: nové a ...

Oprava: -automobily. Práce: -klempířské -lakýrnické -mechanické -míchání laků -výměna a lepení autoskel -příprava na STK. Prodej: -autolaky DEBEER -náhradní díly.

Prodej - náhradní díly osobní a nákladní automobily, motocykly, autobusy Ekologická likvidace - vozidla Nákup a prodej - druhotné suroviny Prodej - náhradní díly na traktory

Prodej - náhradní díly Pneuservis Spedice

Prodej - náhradní díly na vozy OPEL Servis - osobní vozy OPEL

Autosalon, prodej, leasing, servis, oprava, půjčovna: -automobily FORD, HYUNDAI -náhradní díly -ojeté vozy -možnost zkušební jízdy -autopříslušenství -servis mechanické, elektrické, karosářské, lakýrnické práce.

Obchodní činnost, prodej, eshop: -autodoplňky.