DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Auto-Poly spol. s r.o.
Auto-Poly spol. s r.o. je autorizovaný dealer Škoda v Praze 9. Nabízí široký výběr nových i ojetých vozů, včetně modelů s prodlouženou zárukou a předplaceným servisem. Kromě prodeje vozů poskytují i profesionální servis, prodej originálních dílů a příslušenství. Navštivte jejich autosalon na adrese Pod Harfou 904/1 a vyzkoušejte jejich kvalitní ...
Auto-Poly spol. s r.o.
Maloobchod, prodej: -náhradní díly pro osobní automobily -provádění oprav.

Autoelektro, prodej, opravy a zásilková služba, nových alternátorů a startérů: -kompletní sortiment náhradní díly: -alternátory, startéry, dynama pro osobní, užitkové, nákladní automobily, vysokozdvižné vozíky, lodě, stavební, lesní a zemědělské stroje.

Prodej - náhradní díly na nákladní vozy KAROSA, IKARUS, LIAZ

Prodej a servis náhradních dílů Multicar.

Pobočka Brno. E-shop, internetový obchod, prodej náhradních dílů pro osobní a lehké užitkové automobily. Možnost zapůjčení diagnostických nástrojů a nářadí.

přerušeno od 12.01.2016 do 31.12.2030. Autoškola. Prodej, servis: -náhradní díly na automobily PEUGEOT, RENAULT, CITROEN -čelní automobilová skla (autoskla).

Autoservis, autoopravna: -opravy startérů a alternátorů. Prodej: -autobaterie.

přerušení: od: 3.2.2014 Výměnné středisko autoagregátů. Renovace: -brzdové bubny -lamely -brzdy, obložení Výměnné středisko: -vzduchotechnika, elektrika, hydraulika na typy vozidel Liaz, T148, T815, A30*, V3S* -posilovač řízení T815, kloubovka přední nápravy T815, T148 kardany T815, sedačky, hlava válců a výbrusy ...

přerušení: od: 8.1.2014 Prodej - nástavby pro nákladní automobily včetně doplňků - valníky - roletové dveře - náhradní díly Výroba - nástavby pro nákladní automobily včetně doplňků - valníky - roletové dveře.

Prodej, e - shop - náhradní autodíly - součástky - filtry - autokosmetika - tuningové dílydovoz - náhradní díly ze zahraničí - konzultace ohledně nabízených produktů Prodej - oleje E-shop - náhradní autodíly - součástky - filtry - autokosmetika - tuningové díly - oleje.

Autovrakoviště. Prodej náhradních dílů na všechny vozidla za internetové ceny. Výkup, komisní prodej havarovaných vozidel. Likvidace autovraků, vystavení potvrzení. Výkup, prodej havarovaných motocyklů.

přerušení: od: 31.12.2010 Servis - motocykly Přestavba - spalovací motory na LPG Zabezpečovací zařízení pro automobily - autoalarmy - snímače - imobilizér - dálkové ovládání - signalizace.

Prodej a velkoobchod: - autobaterie - motobaterie - staniční a trakční baterie - nabíječky.

Provozovna: -Černovické nábřeží 16, 618 00, Brno. Servis, oprava: -motorová vozidla, stavební stroje, autojeřáby a zvedací zařízení. Měření emisí a zajištění STK. Prodej: -náhradní díly TATRA, LIAZ, AVIA Certifikace ISO 9001:2001. Zámečnictví: -zakázková výroba.

Autoservis, autoopravna -autoelektrika-autoradia, HF** sady, alarmy, elektrické stahování oken, centrální zamykání JABLOTRON, GEMINI -diagnostika motorů typu BOSCH 560 -analýza závad -seřízení -měření emisí bez certifikace -komprese -opravy motorů, generální opravy (malá, velká), výbrusy -mechanické opravy veškeré -brzdy, ...

Kovotlačitelství, veškerá výroba: -atypická svítidla, lustry -věžní báně (měď, CU) -poháry, kalichy sakrální i sportovní -svícny -autodíly na veterány -reflektory, puklice -doplňky interiérů.

Prodej - autoskla. Montáž - autoskla všech značek.

Autorizovaný dealer HONDA. Prodej, servis, opravy, leasing: -motocykly, skútry HONDA -tuning skútrů všech značek -pneuservis. Prodej: -náhradní díly, motopříslušenství motocykly HONDA -kufry na motocykly zn. GIVI (Itálie) -tankruksaky, chrániče, rukavice, motocyklové boty -motocyklové kožené kombinézy, bundy, oděvy -oleje, maziva ...

Výroba, prodej, export: -výrobky pro automobilový průmysl -vodící čepy, osy sedacích systémů, čepy, součásti převodovek a řadících pák, součásti k aktivaci airbagů, hřídele -lisařské výrobky, komponenty a součástky vyráběné tvářením za studena.

Služby: - autoservis - pneuservis - odtahová služba. Maolobchod, prodej: - autodíly a autodoplňky - skútry - ojetá vozidla. Prodejna, servis: Zahradní 13 593 01 Bystřice nad Pernštejnem

zánik poslední živnosti: 21.5.2014 Prodej - autoskla. Výměna - autoskla osobní, nákladní a užitkové automobily.

Autobazar.AZZURRA 2, spol. s r.o. provozuje autobazar, prodej náhradních dílů.

SAMAG spol. s r.o. Vám zprostředkuje prodej náhradních dílů a doplňků pro osobní auta. Zajišťujeme prodej náhradních dílů a doplňků pro osobní auta evropských a asijských značek. Náhradní díly a auto doplňky dodáváme na místo určení dle objednávky zákazníka do 48 hodin od potvrzení závazné objednávky. Pokud je objednávka uskutečněna do 11:00 s ...

Velkoobchod, maloobchod, montáž, servis, oprava: -autorádia -CD přehrávače -reproduktory -antény -zesilovače -autoalarmy -centrální zamykání -zabezpečení vozidel -imobilizéry -hands free sady. Zboží značky: -PIONEER, PANASONIC, SONY, KENWOOD, HAITAI, ROADSTAR, MTC, BLAUPUNKT, PIONEER, JABLOTRON, PANASONIC.

Oprava: - autoskla na autobusy, nákladní a osobní vozy, stavební, zemědělskou a manipulační techniku.