DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

Auto-Poly spol. s r.o.
Auto-Poly spol. s r.o. je autorizovaný dealer Škoda v Praze 9. Nabízí široký výběr nových i ojetých vozů, včetně modelů s prodlouženou zárukou a předplaceným servisem. Kromě prodeje vozů poskytují i profesionální servis, prodej originálních dílů a příslušenství. Navštivte jejich autosalon na adrese Pod Harfou 904/1 a vyzkoušejte jejich kvalitní ...
Auto-Poly spol. s r.o.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Výroba, oprava, servis: -svařované autoplachty pro všechny typy nákladních, osobních automobilů -plachty na přívěsné vozíky -atypické plachty, kryty (zemědělské, lesnické stroje, sportovní lodě atd.) -markýzy -bazény z plachtových PVC materiálů včetně kovových konstrukcí -plachty, kryty, zastřešení (bazény, vodní nádrže, čistírny ...

Velkoobchod, maloobchod: - autodíly, náhradní díl pro automobil - autopříslušenství, příslušenství pro automobily - rozvoz zboží v Brno.

Autoservis, autoopravna: -opravy po velkých haváriích -drobné opravy a úpravy -klempířské práce -vyvařování -lakování -GO motorů -přetěsňování motorů -podvozkové partie, tlumiče -brzdové soustavy -výfukové systémy -elektroinstalace -alternátory, startéry -výměna čelního skla.

Telekomunikace. Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, poradenství: -mobilní telefony -příslušenství pro mobilní telefony -pouzdra, nabíječky včetně stolních, baterie, antény i směrové -aktivní a pasivní držáky, -hands free -webdispečink. Montáž: -imobilizér, autoalarmy -mechanické, elektronické zabezpečení -hands ...

ASC AUTOSKLO. Prodej, montáž, oprava: - autosklo na osobní i nákladní automobil - oprava prasklina čelní sklo - tónování autosklo - bezplatná výměna z pojistné události - nové sklo s odměnou.

Oprava, servis: -automobily PEUGEOT. Práce: -karosářské -lakýrnické -měření emisí -příprava a realizace STK. Prodej: -nové i starší vozy PEUGEOT -použité náhradní díly. Služby: -montáž: -autoalarmy -zabezpečovací systémy -ruční čištění vozidel. Pneuservis.

Distribuce, prodej, dodávka, rozvoz, velkoobchod: -náhradní díly na osobní a dodávkové automobily -mechanické díly - tlumiče pérování Gabriel -výfukové systémy Tesh - automobilové řemeny Dayco - filtry Purolator - brzdové destičky Remsa - brzdové kotouče Bradi - karosářské díly Klokkerholm Karosseridele - střešní nosiče a boxy ...

Prodej, montáž: -náhradní díly pro automobily evropské a japonské výroby -karosářské díly -motorové díly -brzdové součásti -díly řízení -podvozkové díly -tlumiče pérování -výfukové systémy -elektronika motoru -lanovody a silentbloky -autoskla.

Autoservis, autoopravna: -mechanické opravy vozidel ŠKODA, FAVORIT, FELICIA, pozáruční opravy -přípravy na STK -geometrie Drobný prodej: -náhradní díly a oleje TOTAL.

Autoservis, autoopravna: -opravy osobních, dodávkových a lehkých nákladních vozidel. Opravujeme všechny značky, zaměrujeme se na Opel a Škoda. Pneuservis, příprava na STK*, emise Klimaservis, plnění klimatizací. Diagnostika. Maloobchod s náhradními díly: -tlumiče pérování a příslušenství -spojky, hydraulická zdvíhátka ...

Přestavba vozidel - sanitní vozidla, valníkové, skříňové a sklopné nástavby, asistenční vozy. Trezory do vozu. Valníky, sklápěče, skříně.

Autoopravna, autoservis: - stříkání dutin podvozků - karosářské práce. Pneuservis STK - emise elektro práce Oprava laku Mechanické práce Výměna skel.

Autoservis, autoopravna. Mechanické opravy Prodej náhradních dílů Diagnostika Pneuservis. Akční nabídky pneu. Oprava havarovaných vozidel.

Oficiální distributor a autorizovaný servis IVECO. Prodej: -nové i ojeté vozidla IVECO: -lehká řada do 6.5t -střední řada do 13t -těžká řada nad 13t. BOSCH servis vstřikovacích čerpadel. Originální náhradní díly, k dispozici alternativa ND. Preventivní servisní prohlídky. Záruční a pozáruční opravy. Opravy havarovaných vozidel ...

NW services Pneuservis. Provádíme opravy osobních a užitkových vozidel všech evropských značek Kompletní pneuservis od 13" - 21" vč. zesílených dojezdových pneumatik typu RunFlat -opravy pneumatik, opravy mechanických částí vozu, včetně oprav a seřízení motoru, diagnostika řídících jednotek motoru, opravy a seřízení brzd, tlumičů a částí ...

Autoservis, pneuservis, lakovna, carstyling, autoklempířství, autoelektro. Autoklempířské práce – oprava karoserie, rovnání karoserie, rovnací stolice Mechanické práce Autoelektrikářské práce Pneuservis Autodiagnostika Plnění a opravy autoklimatizací Autosklo Vytahování a opravy promáčklin metodou PDR (bez poškození laku) Profesionální ...

Centrum zabezpečení a ozvučení vozidel. Velkoobchod, maloobchod, servis: -zabezpečovací systémy automobilů, motocyklů a nákladních vozidel -satelitní navigační a vyhledávací systémy vozidel -zámky řadící páky -prověřování původu vozidel -mobilní telefony a příslušenství -autorádia, repro, zesilovače -pískování skel, instalace ...

Autodíly. -prodej nových a použitých náhradních dílů pro vozy Ford. -servis všech vozidel, vyřízení pojistných událostí, pojištění vozidel, dovoz vozidel z EU. Nové originální náhradní díly ford . Mechanické a práce Autodiagnostika a autoelektrika Příprava a vyřízení STK Geometrie Pneuservis Plnění + servis klimatizace Klempířské a ...

Autoservis, pneuservis -opravy automobilů -půjčovna střešních boxů -mechanické práce -karosářské práce -lakýrnické práce -elektrikářské práce -diagnostika -geometrie kol -tester tlumičů -výměna skel -příprava a provedení stk -správa vozového parku -odtah vozidel -ruční mytí a čištění.

Autoelektrika. Opravy silničních vozidel. Kompletní servis, prodej a montáž náhradních dílů nezávislých topení a klimatizací.

Autosklo Brno -výměna autoskel na všechny typy vozidel ( osobní, dodávka, nákladní, bus) a všech typů skel ( čelní, boční, zadní) Tónování autoskel fóliemi BRUXSAFOL - těmi nejkvalitnějšími na trhu.

Autoservis Pneuservis -servis, opravy vozidel všech značek -údržba a opravy ve stejné kvalitě jako ve značkovém autoservise -příznivé ceny -prodej náhradních dílů -opravy, servisní služby pro motorky.

Prodej, půjčovna, servis - přívěsy, přívěsné vozíky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: - náhradní díly na zahraniční vozy, autodíly. Dovoz, skladování a distribuce náhradních autodílů.

Maloobchod, prodej, záruční a pozáruční servis, opravy: -autobaterie, autobaterií AKUMA, FIAMM, VARTA -motobaterie, motobaterií AKUMA, FIAMM, VARTA -trakční baterie -autopříslušenství BOSCH: -svíčky, svíček, nabíječky, nabíječek, olejové filtry, filtrů, veškeré náhradní díly, stěrače, autorádia BLAUPUNKT, audiotechnika, navigační ...