DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Auto-Poly spol. s r.o.
Auto-Poly spol. s r.o. je autorizovaný dealer Škoda v Praze 9. Nabízí široký výběr nových i ojetých vozů, včetně modelů s prodlouženou zárukou a předplaceným servisem. Kromě prodeje vozů poskytují i profesionální servis, prodej originálních dílů a příslušenství. Navštivte jejich autosalon na adrese Pod Harfou 904/1 a vyzkoušejte jejich kvalitní ...
Auto-Poly spol. s r.o.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Autodíly, servis, oprava: - Fiat, Lancia, Alfa Romeo - dodávky - Peugeot, Citroen, Fiat. Přehled nabízených služeb: - autodíly, servis (pozáruční) na osobní vozy Fiat, Lancia, Alfa Romeo - autodíly, servis (pozáruční) na dodávky - Peugeot, Citroen, Fiat. Velkoobchodní sklad a maloobchodní prodej: - ND nových i použitých ...

Prodej: Oleje. - motorové oleje, převodové oleje, oleje pro zahradní a zemědělskou techniku - oleje hydraulické, oleje ložiskové, oleje nízkotuhnoucí - oleje tlumičové, kompresorové, vývěvové - oleje pro kluzná vedení - oleje separační a konzervační - řezné oleje a obráběcí kapaliny. Plastická maziva. - plastická maziva ...

Nabízíme služby: - prodej vozů - užitkové, osobní - financování vozidel - Prodej náhradních dílů: - použité díly na vozy VW Golf 3, 4, Transporter T4, Passat B4, B5, B5 - Facelift do roku 2005, Vento - originální díly na veškeré vozy VW, Seat, Audi, Škoda. - díly z druhovýroby na veškeré vozy VW, Seat, Audi, Škoda Dále ...

Nabízíme prodej, montáž, tónování a opravy: - autoskel na osobní vozy, nákladní vozy, autobusy a bagry. Velkoobchodní i maloobchodní prodej. POZOR: Při pojistné události výměna autoskla ZDARMA! Po dohodě možnost montáže i o víkendu/montáž přímo u Vás doma.

Maloobchod, prodej: - náhradní díly na tuzemské a zahraniční vozy - příslušenství - doplňky - autodíly.

Montáž, servis, oprava, prodej: - tažná zařízení na auta ŠKODA (Felicia, Octavia) - náhradní díly, autodíly, pneumatiky.

Prodej, sklad: - náhradní díly na automobily - autokosmetika - autopříslušenství.

Prodej: -náhradní díly na zahraniční vozy. Oprava: -auta osobní i zahraniční -motocykly -kompletní servis.

Prodej: - náhradní díly na tuzemské i zahraniční automobily - autodoplňky

Zajišťujeme: Autoskla: - čelní, boční, zadní, výměny i montáže, Tónování skel: - instalací fólií i pokovením, Reklama: - samolepícímí fóliemi, Thule: - autoboxy, nosiče, střešní systémy.

Autoprodej, autoservis. Samostatným nezávislý dealer prodeje: - těžké nákladní automobily Scania. Prodej: - nové a ojeté vozy - originální náhradní díly - servis, oprava.

Autoservis, opravy a prodej: - náhradní díly akumulátory - chladiče a světlomety

Prodej: - náhradní díly na automobily - autodoplňky. Osobní přeprava.

Prodej náhradních dílů a autodoplňků. Osobní přeprava.

Autoservis a pneuservis. Prodej a montáž: - náhradní díly, - zabezpečovací zařízení, -autodoplňky.

Autorizovaný prodejce a servis zn. CITROEN a SUBARU Prodej originálních náhradních dílů a příslušenství. Servis, laserová geometrie, seřizování světel, brzdové centrum, kompletní pneuservis, příprava a zajištění STK, emise, čištění a servis klimatizací, ruční mytí.Klempírna, lakovna. Opravy vozů po havarii, smluvní servis většiny ...

Autoopravna, autoservis. Pneuservis. Maloobchod, prodej, montáž: - autodíly.

Autoskla - fólie Binek Trutnov - měníme a opravujeme autoskla, instalujeme fólie na autoskla. Opravujeme praskliny na čelních sklech homologovanou metodou. Instalujeme okenní a bezpečnostní fólie na soukromých a veřejných budovách. Provozujeme mobilní montáže. Při likvidaci pojistných událostí spolupracujeme se všemi pojišťovnami na českém ...

LINATRA, spol. s r.o. je členem HESTI GROUP. HESTI je autorizovaný prodejce vozidel MAN a VW Užitkové vozy a oficiální dovozce návěsů Krone, dále pak sklápěcích a speciálních návěsů, silocisteren, podvalníků a kontejnerových podvozků značek D-Tec, Nooteboom, Stas, Benalu, Omeps. VÝROBA: Nástavby a přívěsy značky GTS Poběžovice SERVIS: ...

Servis, montáž: - autoskla - střešní okna - tónování autoskel.

Autoservis, autodíly. Prodej: - náhradní díly - doplňky - levné nové pneumatiky Příprava na STK. Měření výkonu motoru. Dovoz mírně havarovaných aut.

Autoopravna: - běžné opravy - diagnostika elektroinstalace motorů řízených počítačem - klempířské práce - rovnací rám AUTOROBOT - opravy autochladičů - služby s vysokozdvižnou plošinou - pronájem motorových vozidel - odtahová služba - prodej náhradních dílů na zahraniční vozy.

Služby: - autoelektrikářské. Oprava, servis: - alternátory - startéry. Montáž: - autorádia. Prodej: - akumulátory - náhradních dílů na zahraniční vozy. Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů.

U nás najdete originální díly automobilek ŠKODA, VW, AUDI, SEAT, PEUGEOT, CITROEN a TOYOTA. Databáze našeho obchodu čítá přes jeden milion originálních náhradních autodílů. Ceny u nás jsou o desítky procent nižší než tabulkové ceny automobilek.

Práce: - plastikářské - laminovací. Výroba: - autodoplňky.