DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Auto-Poly spol. s r.o.
Auto-Poly spol. s r.o. je autorizovaný dealer Škoda v Praze 9. Nabízí široký výběr nových i ojetých vozů, včetně modelů s prodlouženou zárukou a předplaceným servisem. Kromě prodeje vozů poskytují i profesionální servis, prodej originálních dílů a příslušenství. Navštivte jejich autosalon na adrese Pod Harfou 904/1 a vyzkoušejte jejich kvalitní ...
Auto-Poly spol. s r.o.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Autorizovaný prodej a servis vozů Škoda. Nabízíme tyto služby: - prodej nových vozů - prodej ojetých vozů - půjčovna zánovních vozidel - servis - karosárna - lakovna - Škoda Originální náhradní díly - Škoda Originální příslušentví - montáž LPG - PNEUSERVIS - EMISE - příprava na STK - kompletní čištění vozidel, ruční ...

Autosalon, autorizovaný prodej, servis: -vozy značky PEUGEOT. Prodej: - autodoplňky - náhradní díly na vozy PEUGEOT.

Autoservis František Jurek se sídlem v obci Lichnov v okrese Nový Jičín poskytuje komplexní služby v oblasti oprav a údržby vozidel všech značek a také prodej skútrů značky Maxon včetně záručního a pozáručního servisu. Součástí naší činnosti je také příprava vozidla na STK a její zajištění vč. emisí a dále automobilová diagnostika špičkovým ...

Ekologická likvidace a prodej použitých dílů. Ekologická likvidace vraků. Výkup vozů.

Porgest, a.s. se specializuje na zakázkovou výrobu a úpravy koreb dle přání zákazníka v Olomouckém a Moravskoslezském kraji. Na přání Vám sestavíme speciální výměnné nebo sklápěčové zemědělské korby a valníkové plošiny. Také provádíme přestavbu vozidel dle ADR. Sklápěčové zemědělské korby vyrábíme od jednostranných po třístranné: - pro 2 osý, ...

Autoopravna a pneuservis Vladana Veřmiřovského poskytuje servis automobilů všech značek. Autoservis: - autoopravna - příprava vozidel na STK - servis vozidel všech značek - diagnostika motorů, elektroniky - servis klimatizace - desinfekce klimatizace - kontrola kabinového filtru - výměna oleje a filtrů - geometrie nápravy - ...

Vozy Tatra: - opravy - prodej náhradních dílů

Autoservis. Pneuservis. Půjčovna - střešní boxy. Test tlumičů a brzd. Geometrie.

Služby - autoservis - pneuservis - prodej, e-shop autodílů, pneumatik.

Prodej, e-shop: - repasovaná turbodmychadla, hřebenová servořízení.

Pneuservis, autoservis - kontrola a seřízení geometrie náprav - servis autoklimatizací - výměna autoskel.

Autobazar, bazar, maloobchod, prodej, - automobily, vozy - náhradní díly - autopříslušenství (včetně montáže) Opravy, servis: - automobily, vozidla, vozy. Zajišťujeme prohlídky STK a ME. Na místě můžete sjednat zákonné a havarijní pojištění.

Prodej, leasing, půjčky: - osobní, užitkové automobily Opel, Chevrolet - náhradní díly, autodíly, ND - příslušenství, doplňky, autodoplňky. Výkup: - automobily na protiúčet. Autoservis, autooprava, servis, oprava, montáž: - osobní a užitkové automobily Opel, Chevrolet /Daewoo - osobní vozy všech značek = snížená hodinová sazba - ...

Autoopravna, autoservis, oprava, servis: - motory, převody a nápravy, topení, startéry, alternátory a elektroinstalace u vozidel TATRA T815, T148. Prodej: - nové i použité náhradní díly Tatra.

Servis: - osobní, užitkové vozidla všech značek - pneuservis - autoelektrikářské práce - laserová geometrie kol - diagnostika - zkušební dráha Arex. Prodej: - náhradní díly. Mytí a čištění interiéru vozu.

Provádíme prodej, montáže, elektroinstalace: - tažná zařízení na všechny typy vozidel - parkovací senzory na všechny typy automobilů, parkovací asistent.

Bazar - autodílyvýkup a prodej - vozidla Prodej - autodíly - autodoplňky - autoskla - disky - Alu kola Prodej - pneumatiky Výměna - autoskla Opravy - alternátory - startéry - převodovky, ... Výroba - brzdové trubky Soustružnické práce

Autodoprava, přeprava, nákladní doprava do 3, 5 tuny: - zahraniční - tuzemská. Prodej: - autodíly - autodoplňky. Autoservis, autoopravna, oprava, servis.

Prodej, servis, oprava, autoservis, autooprava: - přívěsy.

Výroba: - komponenty (díly) pro automobilový průmysl. Zpracování kovů (excentrické a hydraulické lisy): - lisované a tvářené díly z oceli a neželezných kovů Zpracování plastů (vstřikovací lisy): - plastové vstřikované díly, plastové výlisky pro interiéry automobilů. Kombinované díly: - spojování kovových a plastových dílů.

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: - flat stěrače - ploché stěrače na všechny modely automobilů: - Brico, Bosch, SWF, Hella, Heyner a Valeo.

Společnost se zaměřením na komplexní dodávky světelných zdrojů. Velkoobchod, prodej: - světelné zdroje NOVALAMP (TESLAMP HOLEŠOVICE) - spotřební baterie - svítidla, osvětlení - výbojky - zářivky.

E-Shop Zboží a Služby: Ploty, Dlažby, Auto moto atd. - Ploty, Oplocení pozemků - Pokládky Zámkových dlažeb - Hydroizolace - Ruční výkopové práce pro Bazény, sítě apod.

Pneuservis. Prodej, montáž, opravy, servis: - nové pneumatiky na osobní, nákladní automobily, traktory, vysokozdvižný vozík - protektory. Vyvažování pneumatik (i u motorek). Přezutí pneumatik. Prodej: - ocelové a lité disky - baterie, autobaterie, akumulátory - poklice na kola - autokosmetika, autochemie a oleje. Diagnostika, ...