AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Služby: - autoservis, autoopravna - pneuservis - autopůjčovna - autobazar - prodej náhradních dílů

Společnost UNI LINE 3000 s.r.o. se zaměřuje na opravy vozidel, diagnostiku, geometrii kol, pneuservis, výměnu skel, lakýrnické a mechanické práce, servis klimatizace a mnoho dalšího.

KBK Company s.r.o. provozuje autoservis a zaměřuje se na mechanické a karosářské práce, přípravu vozů na STK a prodává náhradní díly.

Společnost BREBECK Composite s.r.o. se sídlem v Šenově u Opavy se již od roku 2011 zabývá výrobou produktů z karbonových, skelných a aramidových vláken pro automobilový a letecký průmysl a také pro motorsport. Naše společnost se zabývá nejen sériovou, ale také zakázkovou výrobou. Jsme držiteleli certifikátů EN 9100:2018, ČSN EN ISO ...

Obytné auta Josef Hrachovec s.r.o. zajišťuje: - prodej ojetých obytných automobilů, příslušenstvím pro karavaning - servis a opravy elektroinstalací, opravy ledniček, - opravy topných systému Truma, opravy satelitních systémů Teleco a Oyster, včetně oprav poškozených karavanů. - montáže markýz, montáže solárních a dobíjecích systémů, ...

Dodávka - automobilové osvěžovače vzduchu AREON CAR - osvěžovače vzduchu pro domácnosti AERON HOME

Triter solution s.r.o. je společností se specializaci na leštění a opravy laku automobilů.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - autodíly ŠKODA, náhradní díly na zahraniční vozy: - brzdové desky LUCAS - výfuky KARSIT-CZ - olejové, vzduchové, palivové filtry CLEAN - autobaterie BENNET-CZ, BANNER - svíčky BOSCH, BRISK, CHAMPION, NGK - klínové, rozvodové řemeny - tlumiče pérování

Bezplatná výměna čelního skla na osobní, nákladní, užitkové vozidla, dodávky, kamiony, autobusy, zemědělské stroje. Opravy autoskel. Online objednávky opravy vašeho vozidla. Opravy, servis, výměna autoskla: - autobusy - nákladní vozidla. Provádíme mobilní montáž výměny autoskla po celé ČR.

Naše firma se zabývá výkupem a zpracováním použitých automobilových a průmyslových katalyzátorů a DPF filtrů. Vykupujeme autokatalyzátory všech druhů - s keramickou vložkou, železné, kompletní i poškozené. Dále také filtry pevných částic. Vykupujeme také použité autobaterie a autokabely.

Velkoobchod. prodej: - tmely proti defektu - tekuté rukavice - vizuální kontrolor tlaku pneumatik.

Půjčovna: - osobní vozy ŠKODA - dodávkový vůz RENAULT MASTER - přívěsné vozíky za osobní automobily. Odtahová služba. Kamionová doprava: - mezinárodní - vnitrostátní. Logistické služby. Spediční služby.

Výběr, třídění, selekce, kontrola, přepracování: - komponenty, díly, konečné výrobky pro automobilový průmysl. Poskytování služeb: - výrobním společnostem z oblasti elektronického průmyslu a výroby spotřebního zboží pro domácnosti.

Autorizovaný prodej aut FORD: -tel.:596780369 -pracovní doba: -Po-Pá 8-18 -So 9-13. Autorizovaný servis a opravy FORD: -tel.:596780977 -pracovní doba: -8-17. Náhradní díly FORD do 48 hodin. Autodoplňky. Pneuservis. Odtahová služba: -tel.:602751851. Stanice emisní kontroly. Měření geometrie. Karosářské ...

Prodej, servis, oprava, náhradní díly: -automobily FORD. Autosalón.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: - náhradní díly na zahraniční vozy, autodíly. Dovoz, skladování a distribuce náhradních autodílů.

Prodej: - mechanické zabezpečení automobilů proti krádeži. Výhradní dovozce blokády řadící páky Mister Lock.

Výroba, prodej, maloobchod, e-shop: - autopotahy - textil.

Maloobchod, prodej: -náhradní díly na automobily, autodíly -diagnostické přístroje Služby: -diagnostika vozidel -montáže tempomatů -oprava řídících jednotek -čištění ultrazvukem -opravy piezo vstřikovačů

AF CENTRUM, s.r.o. Prodej vozidel značky Alfa Romeo, Fiat, Fiat Proffesional, Lancia, Jeep. Servis a lakování vozidel, prodej náhradních dílů. Prodej ojetých vozů všech značek. Prodej vozidel - profesionální přístup s dlouholetou zkušeností - financování vozidel - pojištění vozidel - registrace vozidel Autobazar - výkup, ...

Naše společnost nabízí širokou škálu autodílů, autopříslušenství a doplňků pro vozy značky Škoda. Naleznete ovšem u nás také sortiment jiných značek, buď skladem, nebo s možností objednání.

Prodej, maloobchod: - nové i použité náhradní díly - použité vozy značek BMW a Ford. Autoservis, autoopravna, oprava, servis: - osobní automobily - klimatizace všech vozidel. Výkup: - havarovaná vozidla BMW a Ford - ojetá, použitá vozidla BMW a Ford. Opravy vozidel z povinného i havarijního pojištění.

Prodej autobaterií. Výkup použitých autobaterií a kovů. Provozovna Sládkova 3245/38, 702 00 Ostrava

Společnost RECRA Car & Trans s.r.o. provozuje internetový e-shop samoservis.cz s náhradními díly pro automobily a s příslušenstvím. Součástí našeho sortimentu jsou náhradní díly pro osobní i nákladní automobily, doplňkové díly a další příslušenství. Na našem e-shopu najdete také například aditiva, výplachy a čističe, autobaterie, brzdové ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -náhradní autodíly