DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

Auto-Poly spol. s r.o.
Auto-Poly spol. s r.o. je autorizovaný dealer Škoda v Praze 9. Nabízí široký výběr nových i ojetých vozů, včetně modelů s prodlouženou zárukou a předplaceným servisem. Kromě prodeje vozů poskytují i profesionální servis, prodej originálních dílů a příslušenství. Navštivte jejich autosalon na adrese Pod Harfou 904/1 a vyzkoušejte jejich kvalitní ...
Auto-Poly spol. s r.o.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Služby: - autoburza - tržiště pro motoristy

Výroba: - brzdové destičky a tlumiče pro přední světové výrobce automobilů a vlakových souprav.

Služby: - autoservis - pneuservis - odtahová služba - prodej náhradních dílů.

Rakouská firma, dodavatel automobilového průmyslu. Výroba, velkoobchod, prodej, export: -kabelové svazky pro světlomety a svítilny -centrální kabelové svazky pro automobily -kabelové svazky pro centrální zamykání dveří -kabelové svazky pro elektrotechnický průmysl (klimatizace, pračky)

Výroba, prodej, e-shop - listová péra na všechny typy vozidel - listová pera zesilovací sady.

Středisko Ostrava. Prodej: - náhradní díly a příslušenství: - pro autobusy - pro nákladní a užitkové automobily (vozidla), vleky, návěsy. Centrála společnosti: - Březnice 537, Zlín.

ŠKODA - smluvní partner. Emise - měření. Servis: - mechanické práce - karosářské a lakýrnické - záruční a pozáruční servis - montáž autodoplňků - pneuservis - čištění interiéru vozidel. Vše se zárukou. Autosalon: - prodej nových vozů (automobilů) ŠKODA. Prodej a výkup ojetých vozů. Náhradní díly a příslušenství ...

Autosalon BMW. Prodej, oprava, servis: - automobily BMW - motocykly BMW E-shop: - oblečení BMW - doplňky BMW - tašky, zavazadla - jízdní kola. Půjčovna: - motocykly.

Prodej: - pneumatiky - protektory - disková kola, disky - autochemie a autokosmetika. Pneuservis pro osobní, nákladní, zemědělské vozy a pro motocykly.

Autosalon Škoda: - autorizovaný prodej a servis vozů Škoda. Prodej nových vozů Škoda. Prodej a montáž: - originální příslušenství, díly a autodoplňky Škoda. Autorádia, autoalarmy. Náhradní díly. Oleje. Mytí a čištění interiérů vozidel. Autokosmetika. Autoservis, autoopravna: - autorizovaný servis vozů Škoda - autorizovaný servis ...

Společnost HL propan spol. s r.o. patří mezi přední společnosti zabývající se vývojem a výrobou součástí pro přestavby vozidel na CNG i LPG alternativní pohon. Další naší činností jsou přestavby vozidel na LPG, provozujeme stanici měření emisí, pneuservis a nabízíme rovněž možnost měření výkonu vozidel na válcové zkušebně. Sídlíme v Ostravě, naše ...

Firma Petr Válek provozuje autoservis se zaměřením na vozy BMW. V rámci našich služeb samozřejmě provádíme opravy i ostatních značek jako např.: Škoda, Seat, Mercedes, Volkswagen či Ford. Servisujeme jak osobní tak i dodávkové vozy. Dále provádíme renovace veteránů a poskytujeme služby autobazaru. Pan Petr Válek též provozuje závodní tým Válek ...

Společnost AUTOCENT CZ s.r.o. již od roku 1993 poskytuje komplexní služby v oblasti servisu a údržby vozidel. Klade důraz na osobní a individuální přístup ke každému zákazníkovi spolu s profesionalitou poskytovaných služeb dosaženou zkušenými zaměstnanci. Společnost AUTOCENT CZ s.r.o. provádí: - servis osobních i dodávkových vozů všech ...

Prodej, e-shop - autodíly - běžné i sportovní autodoplňky - autoplachty, podložky SPZ, poklice, autožárovky, zástěrky, oleje, autokosmetika, brzdové kompopnenty, katalyzátory.

Autoservis, servis, opravy: - osobní a lehká užitková vozidla, automobily, vozy. Práce: - karosářské, autoklempířské - autoelektrikářské - diagnostika. Pneuservis. Prodej: - pneumatiky - ocelové a hliníkové disky. Montáž: - Auto Hi-Fi. Sídlo firmy: - Hornopolní 2851/49, Ostrava - Moravská Ostrava.

Prodej: - náhradní díly pro automobily - autodíly - autochemie - autokosmetika - vše pro motocykly.

Autoservis, autoopravna. Pneuservis. Prodej: - pneumatiky - náhradní díly, autodíly.

Maloobchod, prodej: -náhradní díly Služby: -autoservis, autoopravna -pneuservis

Maloobchod, prodej: - autodíly pro osobní a užitková auta - náhradní díly. Montáže: - výfuky a komplety brzd-ZDARMA.

Prodej, montáž, oprava, servis: - autorádia - reproduktory - centrální zamykání - elektrické stahování oken - tažná zařízení - kódování automobilových skel. Zabezpečení automobilů, RD a firem. Diagnostika všech typů osobních vozidel. Opravy alternátorů a startérů. Opravy elektro všech vozidel.

Velkoobchod, maloobchod: - české autobaterie BRIT - americký EXIDE - rakouský BANNER. Dovoz a montáž autobaterie do Vašeho vozidla. Prodej startovacích a trakčních baterií. Švédské nabíječe akumulátorů CTEK.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - náhradní díly, autodíly - výfuky - tlumiče - ozdobné koncovky - katalyzátory - zimní clony.