DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Auto-Poly spol. s r.o.
Auto-Poly spol. s r.o. je autorizovaný dealer Škoda v Praze 9. Nabízí široký výběr nových i ojetých vozů, včetně modelů s prodlouženou zárukou a předplaceným servisem. Kromě prodeje vozů poskytují i profesionální servis, prodej originálních dílů a příslušenství. Navštivte jejich autosalon na adrese Pod Harfou 904/1 a vyzkoušejte jejich kvalitní ...
Auto-Poly spol. s r.o.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
TURBODMYCHADLA: -Prodej nových originálních turbodmychadel a opravy (repase) turbodmychadel na všechny typy osobních i nákladních vozidel a pracovních strojů tuzemských i zahraničních (turbodmychadla ČZ, GARRETT, HOLSET, SCHWITZER, IHI, KKK, Mitsubishi, Toyota, Hitachi). -Opravy těchto turbodmychadel, a to běžné - tj. oprava turbodmychadla ...

Autorizovaný dealer Renault, Dacia. Prodej, servis, leasing, náhradní díly na automobily Renault, Dacia. Prodej: -autodoplňky -ojeté automobily Renault a jiné -pneumatiky -oleje Total -výměny olejů. Příprava na STK, EMISE. Testy tlumičů a brzd. Půjčovna automobilů. Zapůjčení náhradního automobilu. Odtahová služba. Rychlý servis ...

Výroba: -výrobky z plastu -komponenty interiérového vybavení automobilu -protihlukové izolace. Provozovna: Plzeň, 28.října 70, tel. 377519055

Velkoobchod, maloobchod: -značkové autodíly, náhradní díly.

Velkoobchod a maloobchod Hlavni dovozce auto hifi komponentu pro Českou republiku. Hifonics, Crunch, MB Quart, Autotek, JL Audio, Helix, Kicker, AIV. Prodej autohifi, autorádií, reproduktorů, montážních materiálů a specializovaného nářadí pro autohifi.

Autodíly-vrakování Prodej: -nových dílů na auta Škoda, Lada -použitých náhradních dílů -tlumičů výfuku na zahraniční automobily. Vrakování - vrakoviště. Výkup: -havarovaných a vyřazených vozů -ekologická likvidace.

Prodej nových vozů: -ŠKODA, FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA -SSANG YONG. Prodej ojetých vozů-autobazar. Zprostředkování leasingu Škofin. Servis vozidel. Měření emisí. Prodej náhradních dílů a příslušenství. STK.

Autobazar. Autoservis. Opravy, náhradní díly, emise.

Montáž zabezpečovacích zařízení, GSM, GPS. Maloobchod: -autoalarmy+immobilizery -elektrické ovládání oken -centrální zamykání -autotelefony, montáže HF -radiostanice -autorádia+reprosoustavy. Pískování skel bezpečnostním kódem ORCAR. Regionální zastoupení pro západní a jižní Čechy VEETEC. Autodiagnostika vozidel

Autodíly. Prodej náhradních dílů (ND): -na vozy ŠKODA -baterie VARTA -těsnění TEMAC -ND na zahraniční vozy na objednávku -filtry -oleje -autokosmetika -dekorační prvky naautomobily (samplepky, kryty kol apod).

Vaše autosklo jsme schopni vyměnit či opravit na počkání, navíc výměnu autoskla Vám provedeme zdarma a bez návštěvy pojišťovny. Naše nabídka: autoskla - prodej, montáž, opravy - zcelování a tónování autoskel pro osobní, nákladní vozy, autobusy a stavební stroje. Jsme smluvní opravna všech pojišťoven. Montáže - autosklo v expresních termínech, ...

Servis se zaměřením na vozy PEUGEOT, CITROEN. Autodoprava nákladní do 7, 5 t. Autodoprava osobní do 8 osob. Prodej náhradní díly značky PEUGEOT. Motoshop: -komisní prodej (i ojetých) motocyklů a příslušenství.

Výroba řídících systémů pro osobní automobily.

Divize (BU) Pohony-výrobní program: -měniče pro hlavní pohon pro trolejové napětí -střídavé měniče pro hlavní pohon pro drážní aplikace -měniče pro stejnosměrné a střídavé pomocné pohony -pojezdové NiCd baterie a nabíječe baterií -přepěťové ochrany -palubní diagnostika. Divize (BU) Trakční motory-výrobní program: -AC Trakční ...

GPS & MAPOVÉ CENTRUM Prodej: -mapy -cestopisy -atlasy.

Autorizovaný prodej a servis pro značku MERCEDES-BENZ. Prodej: -osobní automobily, LKW, užitkové, BUS -náhradní díly. Servis: -osobní automobily -užitkové, nákladní vozidla, autobusy -ruční mytí automobilů.

Služby -autoservis. Prodej: -pneumatiky -motorové oleje -Castrol, Mobil -náhradní díly -autosklo -výfuky. Půjčovna: -automobilů -přívěsů. Obchodní zastoupení Triglav pojišťovna, a.s.

Autosalon. Výhradní zastoupení pro vozy BMW, MINI, ALPINA pro Západní Čechy. Prodej: -nové i ojeté vozy -náhradní díly, autodoplňky -pneumatiky PIRELLI, DUNLOP. Záruční a pozáruční servis.

Autobazar s motorovými vozidly a jejich příslušenstvím. Opravy silničních vozidel a zprostředkování služeb v dopravě. Zapůjčení vozidla. Prodej: -akumulátory pro osobní, dodávkové a nákladní automobily -protektorované pneumatiky -PB lahve.

Prodej, montáž, opravy - autoskla (autoskel) na osobní, dodávkové, nákladní automobily, autobusy a speciální vozidla - střešní okna - bezpečnostní kódování - tónování autoskel - autofolie - specializace na velkoobchodní prodej

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -autodíly na nákladní automobily. Zastoupení velkoobchodu s náhradními díly na automobily společnosti Inter Cars Česká rebublika s.r.o.

Montáže a opravy autoskel na všechny tipy vozidel (osobní, nákladní a Busi. Instalace okenních folií na skla automobilů a budov (bezpečnostních, solárních, tepelně izolačních a privátních.

Velkoobchod a maloobchod: -kompletní sortiment originálních i neoriginálních náhradních dílů pro osobní, užitkové i nákladní automobily -běžný sortiment pro motocykly a omezená nabídka pro motocykly značky Indian -náhradní díly pro vozy dovezené z USA -vyhledávání náhradních dílů podle originálních sériových čísel.

Autoservis. Autodíly. Prodej a montáž: -defend-lock, medvěd blok. Prodej, montáž zdarma: -výfuky. Prodej a montáž: -tažná zařízení -pneumatiky -AUTO-MOTO oleje REPSOL. ATE brzdové centrum, opravy ABS a systémů brzd. Měřění geometrie. Příprava a provedení STK. Čištění a plnění klimatizace.