AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Služby: - ruční mytí vozidel - čištění interiéru vozů - výměna autoskel

Výhradní zastoupení: - autobusy VAN HOOL Prodej: - náhradní díly na autobusy Zajištění: - nákladní doprava (tuzemská a mezinárodní)

Náhradní díly a doplňky pro automobily. -filtry palivové a vzduchové -brzdové segmenty, destičky, čelisti, kotouče, válečky, válce -tlumiče -spojky -čepy -vodní čerpadla -klouby i poloosy -ložiska kol -řemeny -kladky -svíčky a kabely -termostaty -těsnění -baterie -oleje motorové i palivové -provozní kapaliny a ...

Autorizovaný dealer značky OPEL. NOVÉ SLUŽBY: - k novým vozům celkem 6 let záruka - 1 rok záruka na ojeté vozy - Auto-Staiger Controll: - vyplacení částky Kč 1000, - pokud zákazník v servisu objeví neodstraněnou závadu - fakturace servisu v pracovních bodech určených výrobcem, nikoliv v hodinách - Auto-Staiger Telemarketing: - ...

AUTORIZOVANÝ PRODEJ A SERVIS Peugeot. PRODEJ: - osobní a užitkové vozy Peugeot, vč. leasingu - náhradní díly Peugeot SERVIS: - mechanické práce - klempířské práce - lakovna - pneuservis - generální opravy motorů a převodovek DIAGNOSTIKA

Prodáváme a montujeme : - autorádia - autohifi - alarmy - imobilizéry - světla - spoilery - navigace.

Autoopravna, autoservis: - opravy osobních vozidel - mechanické a karosářské práce -pneuservis - autoskla, klimatizace - technické a emisní kontroly.

Prodej a financování (leasing a úvěr) nových a ojetých osobních a užitkových automobilů Mercedes-Benz a Mercedes-AMG.

Společnost SECAR BOHEMIA, a.s. úspěšně funguje od roku 1992 a pod svou vlastní značkou SHERLOG nabízí unikátní technologie maximálního zabezpečení vozidel, strojů, nemovitostí, úniku médií z potrubí, monitoring dopravních prostředků, zásilek, osob, až po zdraví a životní styl. Společnost má bohaté zkušenosti s vývojem high tech softwaru i hardwaru ...

Prodej - autobusy INDCAR - náhradní díly pro autobusy a nákladní automobily - cisterny - přívěsy - návěsy Zájezdová autobusová doprava.

Poskytujeme náhradní díly do aut. Náhradní díly jsou součástky, kterými můžete vyměnit poškozený díl u Vašeho vozu. K dostání jsou jak originální náhradní díly, vyrobené přímo výrobcem vozidla, nebo díly z takzvané druhovýroby (aftermarket). Náhradní díly z druhovýroby jsou zpravidla levnější než originální náhradní díly, ale nedoporučujeme je ...

Autoservis a pneuservis. Provádíme: - mechanické a klempířské práce - odtah, STK - opravy motorů - vyřízení pojistných událostí - výměnu autoskel.

Výkup a prodej: - použité díly na vozy CITROËN a PEUGEOT. Autovrakoviště.

Výhradní dovozce moto-cyklo-auto kosmetiky MUC-OFF do ČR a SR.

Nabízíme automobily značky KIA, prodej, leasing, modely vozů s klimatizací: -Rio sedan, Rio combi -Shuma -Magentis -Sorento OFF Road -Carnival MPV -Carens MPV -užitkové, dodávkové vozy KIA: -Pregio -K2500. -podle přání nabízeme modely KIA také s vybavením airbagy, elektronickým zamykáním, alarmy, elektonickým ovládáním ...

Prodej elektroniky pro byt, dům, zahradu a do přírody. Firma nabízí výrobky renomovaných firem, produkujících kvalitní elektroniku pro široké použití a rybářské potřeby za přijatelné ceny. Specializujeme se na vysílačky, odpuzovače kun a ostatních škůdců, mobilní telefony, GPS navigace, přístroje pro úsporu energií atd.

Prodej a e - shop s autobateriemi a motobaterie. Pneuservis.

Prodej náhradních dílů a výkup automobilů Ford.

Autobazar a servis: - dovoz vozů na objednávku - výkup a prodej vozů - autoskla - příprava vozů na STK Zprostředkování úvěrů.

Provádíme opravy, výměny a tónování autoskel v Praze a po celé České republice. Zajistíme bezplatný převoz auta do našeho servisu i jeho opětovný odvoz na místo určení. Renovace světlometů, čištění interiéru vozu.

E-shop- prodáváme nové i staré náhradní díly, včetně kol, pneumatik a příslušenství na vozy. Škoda: Felicia, Fabia, Fabia II, Citigo, Roomster, Rapid, Yeti, Octavia, Octavia II, Octavia III, Superb, Superb II, Superb III i na RS modely.