DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

Auto-Poly spol. s r.o.
Auto-Poly spol. s r.o. je autorizovaný dealer Škoda v Praze 9. Nabízí široký výběr nových i ojetých vozů, včetně modelů s prodlouženou zárukou a předplaceným servisem. Kromě prodeje vozů poskytují i profesionální servis, prodej originálních dílů a příslušenství. Navštivte jejich autosalon na adrese Pod Harfou 904/1 a vyzkoušejte jejich kvalitní ...
Auto-Poly spol. s r.o.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Autoservis: -diagnostika elektroniky Atal, Super Vag, provádění servisních prohlídek s nastavením serv.informace.OPRAVY: brzdových komponentů, rozvodů motoru, výfuků, pneumatik, kompletní servis autoklimatizace. Prodej náhradní dílů. Leštění vozů. Škoda, Fiat, Kumho pneu, Firestone, Bridgestone.

Prodej náhradních dílů na automobily zn. OPEL, LANCIA a FIAT.

Díly pro automobilový průmysl - výroba výroba - autoklimatizace Klimatizace - servis, plnění servis - autoklimatizace.

Prodej, montáž, servis: - mobilní telefony - SeCas GSM Pager - sady hands free - příslušenství a doplňky GSM - kompletní zabezpečení vozidel - alarmy, immobilizery, dálková signalizace - mechanické zabezpečení řadící páky - slevy na pojistném u pojišťoven - centrální zamykání.

Prodej nových i starších náhradních dílů na vozy Opel, provoz autoservisu, nabídka diagnostiky a seřizování na počítači..

Náhradní díly, autodoplňky: -kolové šrouby a matice -pojistné šrouby -znaky kol -skryté chromové ventilky -ráfky ocel i alu. Pneumatiky letní i zimní pro: -osobní automobily -lehké nákladní automobily -vozy Off-road Pneumatiky zimní.

Prodej náhradních dílů a autodoplňků pro italské vozy. Nabídka repasovaných poloos na všechny typy vozidel.

Autoservis: - opravy vozů všech značek - oprava motorů a převodovek - veškeré mechanické práce - výměna motorových olejů - výměnabrzdových destiček, tlumičů, rozvodů, výfuků - diagnostika motoru aut - diagnostika, oprava a plnění klimatizace vozů - montáže defend-locků CONSTRUCT, MUL-T-LOCK - montáž tažných zařízení Autoklempířství - ...

Provádíme opravy sedadel, potahování volantů, hlavic řadících pák a ručních brzd, zaslepení vystřeleného airbagu, šijeme střechy na kabriolety.

Prodej, maloobchod: -vzduchové vaky -vzduchové pérování pro nákladní automobily a autobusy.

Pilkington AGR Czech spol. s r.o. Stavební výrobky: - výroba skla pro stavební účely - výrobky používané pro postupy velkorozsahového opláštění, laminování a postříbření - protipožární skla - izolační protihluková skla - tepelně izolační skla - bezpečnostní skla.

Nejmodernější zabezpečovací automobilové systémy firmy Clifford Electronics získaly četná národní i světová ocenění, jako např.: - několik cen "Best Buy - nejlepší koupě" časopisu Consumers Digest - četná ocenění Grand Prix časopisu Audio/Video - ohodnocení "Nejlepší zařízení na světě" časopisu Wired - 1. místo na žebříčku časopisů ...

Naše služby: - autoškola - prodej náhradní díly.

Výroba a vývoj volantů, palubních přístrojů, automobilových přepínačů a spínačů. Nabídka výrobků z polyuretanových materiálů.

Provádění klempířských a lakýrnických prací, montáže tažných zařízení a zabezpečení vozidel, pískování skel.

Prodej náhradních dílů na vozy Tatra, součástek k motorům Deutz a Cummins.

Služby: - opravy motorových vozidel - měření emisí - Bosch Car Service - diagnostika motorů - geometrie náprav Laser - testování tlumičů - pérování na stolici Sachs - originál Sachs servis - spojky + tlumiče - seřizování karburátorů Škoda na stolici Jikov - prodej náhradních dílů -.výroba brzdových trubiček na všechna ...

Zabýváme se výměnou skel autobusů, kamionů, osobních i užitkových vozidel.

Prodej, maloobchod: -náhradní díly pro vozy Škoda.

Velkoobchod s autodíly.Náhradní díly pro všechny typy automobilů.

Dovoz, distribuce -značkové autodoplňky.

Společnost Automega je českým výrobcem autopotahů. Nabízí široký sortiment těchto doplňků pro konkrétní typy aut. Předností výrobku je, že je ze 100 % vyroben z originálních čalounických materiálů určených přímo pro automobily.

Výroba, dodávky: - odpružená sedadla pro řidiče nákladních automobilů a autobusů - sedadla cestujících - sedadla pro ostatní použití - díly sedadel a další komponenty pro automobilový průmysl.

Prodej a výkup náhradních dílů automobilů Škoda. Felicia, Fabia, Octavia, Superb a Roomster. Servis všech typů vozidel.

Naše společnost se specializuje na prodej kvalitních autobaterií Varta, Bosch, Gys, Yuasa a Energizer. Najdete u nás i příslušenství k bateriím, startovací kabely, nabíječky. Xenonové výbojky D1R, D1S, D2S, D2R, D3S, D3R, D4S, D4R.