DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Auto-Poly spol. s r.o.
Auto-Poly spol. s r.o. je autorizovaný dealer Škoda v Praze 9. Nabízí široký výběr nových i ojetých vozů, včetně modelů s prodlouženou zárukou a předplaceným servisem. Kromě prodeje vozů poskytují i profesionální servis, prodej originálních dílů a příslušenství. Navštivte jejich autosalon na adrese Pod Harfou 904/1 a vyzkoušejte jejich kvalitní ...
Auto-Poly spol. s r.o.
Autoslužba Svoboda. STK, stanice technické kontroly. Nabízí služby: - technická kontrola všech druhů aut včetně zahraničních - příprava vozů na STK - na požádání provádí seřízení světel a přezkoušení brzd. Prodej: - dovozové oleje - mycí prostředky - autodoplňky - drobné náhradní díly.

Půjčovna: -přívěsné vozíky. -stavební kozy. Rozvoz: -barelová voda zn. AQUA ANNA.

Výroba a distribuce výfuků: - výfuky na všechny druhy osobních atomobilů - montáž výfuků zdarma (kromě Š100 - Š130), výfuky na vozy Škoda - Favorit, Felicia, Octavia, Fabia; výfuky na zahraniční automobily, vlnovce, sponky, koncovky, sportovní výfuky, katalizátory.

Výroba, servis a prodej akumulační techniky. Na našem e-shopu Vám nabízíme množství výrobků, ze kterého si můžete vybrat: - akumulátory (trakční-blokové a článkové) - alternátory a startéry - startovací a propojovací kabely - nabíječe - záložní zdroje a UPS - AKU testery. Zajišťujeme ekologickou likvidaci vyřazených nebo ...

Prodej a půjčovna střešních nosičů Příčníky, střešní nosiče, autoboxy, nosiče kol a lyží

Prodej: - nové i použité autodíly FIAT, ALFA ROMEO. Autovrakoviště: - ekologická likvidace vozidel.

Autoservis. Opravy, garanční prohlídky: - všechny vozy AVIA, IVECO - prodej náhradní díly, ND na vozy AVIA, IVECO - veškeré karosářské práce - ověřování tachografů - měření emisí - STK.

Výroba ztužených plastů: - lodě - nástavby, střechy, příčky nákladních a užitkových automobilů - autodoplňky - kontejnery na topný olej, kádě, nádrže - stavební laminát.

Pneuservis a autoservis osobních i nákladních vozů a motocyklů.

Zprostředkování prodej - ojeté vozy - náhradní díly VOLVO - osobní vozidla Karosářské a autolakýrnické práce Autoservis - příprava vozidel na STK a emise - opravy čelních oken - montáž autodoplňků a autorádií - veškeré opravy poruch - pravidelné preventivní servisy Odtahová služba

Prodej - náhradní díly Autoservis Pneuservis Likvidace - automobily Odtahová a silniční služba

Prodej - náhradní díly na všechny typy automobilů. Autoservis - osobní automobily - příprava na STK a emise - kontrola a servis brzdového systému - výměna motorového oleje. Ruční mytí automobilů Odtahová služba.

Prodej náhradních dílů.

Prodej autodílů na osobní i nákladní vozy.

Autoservis. Prodej: - nové vozy - náhradní díly.

Autoservis a pneuservis. Služby: - diagnostika - montáž alarmů a zamykání - STK a emise - prodej náhradních dílů - půjčovna náhradních vozů.

Servis osobních a nákladních vozidel Diagnostika osobních a nákladních vozidel Prodej náhradních dílu a olejů Plnění, servis a desinfekce autoklimatizací Příprava na STK a emise + absolvovaní kontrol Montáž mechanické zabezpečení automobilů DEFEND LOCK.

Velkoobchod, maloobchod:prodej: -náhradní díly-Liaz, Karosa-veškeré, Tatra, návěsy, BSS, BPW, Panav -automobilová skla-veškerá -brzdové a spojkové obložení Ferodo na všechny typy vozů, traktorů a motocyklů -turbodmychadla. Zasklívání automobilů. Generální opravy: -turbodmychadla -hlavy motorů všech typů aut -osobní a ...

Náhradní a karosářské díly: - všechny druhy vozidel. -zejména značky Škoda, Citroen, Ford, Peugeot, Nissan, Kia, Hyundai.

Nabízíme náhradní díly a příslušenství na osobní a nákladní automobily, nářadí, vybavení dílny, garážovou techniku a servisní koncepty pro autodílny.

Prodej: -náhradní díly a příslušenstvím pro motorová vozidla (kromě motocyklů). Hlavní sídlo: METEOR CZECH REPUBLIC spol. s r.o. Praha 9 - Horní Počernice Ve Žlíbku 1800

Výroba, prodej : - výroba a prodej autopotahů, - prodej autopříslušenství, - prodej matrací, - prodej motodoplňků a moto oblečení.

Instalace stínící techniky: - žaluzie a rolety - venkovní, vnitřní, horizontální, vertikální - fólie - bytové fólie, fólie na domy, solární, termické, bezpečnostní, ochranné. Autofólie: - folie na auta a motorky - wrapové folie - reklamní fólie na automobily.

Eshop prodej fotoaparátů, navigací, MP3 a autorádií.