DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

Auto-Poly spol. s r.o.
Auto-Poly spol. s r.o. je autorizovaný dealer Škoda v Praze 9. Nabízí široký výběr nových i ojetých vozů, včetně modelů s prodlouženou zárukou a předplaceným servisem. Kromě prodeje vozů poskytují i profesionální servis, prodej originálních dílů a příslušenství. Navštivte jejich autosalon na adrese Pod Harfou 904/1 a vyzkoušejte jejich kvalitní ...
Auto-Poly spol. s r.o.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Montáž, prodej: - autoskla - autofólie Autoškola.

Autoservis, autoopravna: - lakýrnické a karosářské práce - mechanické práce - pneuservis - prodej náhradních dílů - prodej a montáž autodoplňků

Prodej: -náhradní díly.

Prodej, servis: - Avia - Lublin - motocykly Kentoya.

Vyrábí: - odhlučňovací panely pro osobní automobily - ochranné kryty do dveří osobního automobilu - koberce do kufru zavazadlového prostoru osobního automobilu - tvarové výseky z různých materiálů.

Výroba komponentů motorových vozidel.

Autodíly: - nové a použité autodíly škoda. Autoservis. Nabízíme: - chip-tuning - úpravy tachometrů - reaktivace jednotek airbagů - servisní služby - výměny olejů - odtah vozidel - čištění interiérů - dezinfekce a čištění klimatizací - diagnostika Škoda, VW, Audi, Seat - odstranění zatuchlosti a zápachu interiérů. - Klimatizace - ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis: -autobaterie.

Výroba: - sedaček, autopotahů a vnitřního čalounění z textilu a kůže pro automobily, letadla a vlaky.

Prodej: - autodíly - motodíly - náhradní díly na automobily - náhradní díly na motocykly.

Prodej, maloobchod: -náhradní díly pro osobní i nákladní automobily.

Výroba a konstrukce: - speciální stroje na zakázku - díly pro automobilový průmysl - čelní brusky na dřevo, plast, hliníkové slitiny. Kovoobrábění. Zámečnická výroba. Obchodní zastoupení firmy ROJEK. Výroba z nerezavějících ocelí. HYdraulický upínací systém. Grilovací zařízení.

RENAULT smluvní partner. Firma nabízí: -prodej osobních a užitkových vozů RENAULT i na leasing -záruční a pozáruční servis -prodej náhradních dílů a autodoplňků. Autobazar: -výkup vozů na protiúčet všech značek. Odtahová služba NONSTOP. RENAULT assistance 0800-161220. Měření emisí.

Kompletní servis vozů Mazda, nákup a prodej nových a hlavně použitých náhradních dílů. Prodej zánovních vozů Mazda se zárukou 1 rok a výkup.

Autorizovaný dealer značky Citroën dodává nové vozy, originální náhradní díly a doplňky, předváděcí vozy. Citroën Leasing. Pro všechny značky aut nabízí servis, autoklempířství, emise, STK, opravy elektro, čelních skel.

Kompletní servis terénních vozů, SUV, 4x4. Prodej náhradních dílů, opravy terénních vozů a SUV, diagnostika motoru, geometrie, opravy klimatizace, výměny oleje, výfuku, seřízení světel apod. Pneuservis a prodej nových pneumatik. Možnost online objednávky.

Prodej (automobi - lových náhradních dílů, včetně kol, motocyklů, automobilů.

Výroba, prodej, oprava: - autoplachty - shrnovací plachty - krycí plachty - plachtové stany - reklamní transparenty - garnýže.

Výhradní zastoupení ALEX Original LTD vestavné klimatizační a střešní chladící jednotky. Dodávka: -autoklimatizace pro dodatečnou montáž. -klimatizace pro dodatečnou montáž do osobních, užitkových automobilů, minibusů a transportní chlazení.

Výroba, prodej: - dílce a komponenty pro automobilový průmysl - kovovýroba. Služby: - autodoprava a logistika - kovoobrábění.

PRODEJ, MONTÁŽ, SERVIS: - vysílačky - navigace GPS - autorádia - antény - centrální ovládání - couvací kamery - mobilní telefony, aktivace - Hands Free sady Opravy, seřízení: - jízdní kola.

Velkoobchod: autopříslušenství dovoz a distribuce elektroniky a autopříslušenství

Výroba: -plastové díly pro automobilový průmysl.

Činnosti od obchodních aktivit až po opravárenskou a poradenské služby se zaměřením na autodopravu, autoopravárenství, zdvihací a manipulační techniku.

Prodej: - náhradní díly automobily.