AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Nákup a prodej ojetých vozů. Prodej použitých dílů Škoda. Nabídka havarijního pojištění.

Naše služby: - autolakovna - autoklempírna - odtahové služba.

Prodej, leasing a servis: -nové i ojeté automobily PEUGEOT. Autobazar: -pouze auta PEUGEOT -výkup starých vozů protiúčtem. Prodej: -vypalovací autolaky -náhradní díly -autodoplňky -autorádia včetně montáže. Autolakovna: -Příbram, V Lukách, tel.318626547.

Prodej, půjčovna, servis a leasing přívěsů. Prodáváme značkové přívěsy Agados, Vapp, Paragan, Vezeko, Trojan prodejní stánky. Náhradní díly Al-Ko, Knott. Tažná zařízení. Provádíme záruční i pozáruční servis. Vnitrostátní a mezinárodní doprava.

Výroba a prodej: - obytné přívěsy, vestavby do všech typů skříňových automobilů.

Prodej: -autoelektrika -oprava alternátorů a startérů -diagnostika a servis Opel, Daewoo, Chevrolet, Fiat, Renault a Dacia

Prodej: -originální automobilové náhradní díly -autopříslušenství. Obchodní zastoupení firmy HELLA (světla, elektrická příslušenství).

Autorizovaný dealer: -automobily MAZDA a MITSUBISHI, HYUNDAI. Prodej, leasing, úvěry: -dovoz vozů z USA s kompletním servisem -nové osobní a užitkové automobily -ojeté automobily -výkup protiúčtem -náhradní díly na všechny evropské a japonské vozy -oleje CASTROL a TOTAL a jiné. Prodej a montáž: -autorádia SONY -bezpečnostní ...

Prodej: -výfuky -tažná zařízení -tlumiče.

Velkoobchod s autodoplňky a autodíly. Dovozce autodoplňků, velkoobchodní prodej širokého sortimentu, jako např.: - stěrače - hevery - antény - zámky volantu - tažná lana - potah sedadel - potahy volantu - autokoberce.

Výroba: -nástavby na užitková vozidla -díly a příslušenství pro vozidla -nerezová palivová nádrž. Svařování: -hliník -nerez

Autopůjčovna: -FELICIA, Octavia, Fabia -přívěs pro převoz osobních automobilů. Autoumývárna: -ruční mytí i interiér. Prodej, výměna, montáž: -oleje sortiment REPSOL -akumulátory autobaterie BANNER, AKUMA, OPTIMA Velkoobchod, maloobchod: -autokosmetika SONAX -oleje REPSOL.

Prodej: - náhradních díly na osobní vozy. Služby: - autobazar - autopůjčovna - autoservis, pneuservis.

Velkoobchod, maloobchod: - střešní nosiče - autochemie, autokosmetika.

Autoopravna ŠKODA, FORD a další. Karosářské práce na rovnacím rámu včetně dílů. Automechanické práce-běžné opravy. Prodej a montáž skel všech typů osobních automobilů. Montáž střešních oken automobilů. Kódování autoskel-pískování. Prodej a montáž autobaterií AKUMA. Příprava a zajištění STK* a emise.

Autoopravna, autoservis, prodej: - oprava autoelektriky a autoelektroniky, - prodej náhradních dílů, - mechanické práce, - oprava karosérií, - příprava automobilů na STK, - prodej autobaterií, - prodej a výměna olejů.

Značková prodejna a opravna PEUGEOT. Prodej: -nové vozy (možnost leasingu) -ojeté vozy. Záruční a pozáruční servis. Karosářské práce - včetně laku. Prodej náhradních dílů. Prodej a montáž: -alarm systémy -autorádia -tažná zařízení. Výměny olejů značky CASTROL. Odtahová služba. Autoservis: tel.: 325 635 715 775 207 ...

Práce: -autoklempířské. Autodoprava. Prodej a montáž: -autosklo -výfuk -autobaterie AFA, BANNER -pneu MATADOR, BARUM. Oprava: -motor -převodovka -náprava. Příprava STK. Nákup a prodej: -automobil -olej -náhradní díl.

Firma je autorizovaným zastoupením RENAULT TRUCKS. Prodej, servis, leasing užitkových a nákladních vozů RENAULT. Prodej ojeté vozy. Dále nabízíme výběr ze širokého sortimentu užitkových a speciálních nástaveb: -valníky -skříně, izotermické skříně -sklápěče -nosiče kontejnerů -autojeřáby -komunální nástavby -přepravníky aut.

Auto-moto-servis: -seřízení a opravy motorů -automechanické práce -příprava vozidel na STK -prodej a montáž autoalarmů a imobiliserů Montáž : -autoplynu do vozidel-propan butan-LPG -autoradia a autodoplňky -centrální zavírání.

Výroba, prodej, servis a leasing autotransportérů a ostatních nákladních přívěsů, prodej náhradních dílů a příslušenství KNOTT a AL-KO Kober, Jokon, Winterhoff a další. Autorizovaný servis KNOTT a AL-KO, prodej a leasing obytných automobilů.

Prodej, nákup, autovrakoviště: -použité náhradní díly FORD, PEUGEOT, ŠKODA. -maziv, olej