DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Auto-Poly spol. s r.o.
Auto-Poly spol. s r.o. je autorizovaný dealer Škoda v Praze 9. Nabízí široký výběr nových i ojetých vozů, včetně modelů s prodlouženou zárukou a předplaceným servisem. Kromě prodeje vozů poskytují i profesionální servis, prodej originálních dílů a příslušenství. Navštivte jejich autosalon na adrese Pod Harfou 904/1 a vyzkoušejte jejich kvalitní ...
Auto-Poly spol. s r.o.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Výroba, prodej, servis a leasing autotransportérů a ostatních nákladních přívěsů, prodej náhradních dílů a příslušenství KNOTT a AL-KO Kober, Jokon, Winterhoff a další. Autorizovaný servis KNOTT a AL-KO, prodej a leasing obytných automobilů.

Prodej, nákup, autovrakoviště: -použité náhradní díly FORD, PEUGEOT, ŠKODA. -maziv, olej

Prodej: -náhradní díly ŠKODA -autodoplňky, autopříšlušenství ŠKODA

Autobazar, autoservis - odtahové služby Prodej náhradní díly

Prodej: - značkových náhradních dílů na evropské a japonské vozy.

Autoservis, oprava motorových vozidel: - odtahová služba. - klempířské práce, - diagnostika, - výměna autoskel, - oprava autoklimatizace.

Prodej: - náhradní díly automobilů, - autodoplňky.

Půjčovna: - přívěsy - autopřepravníky.

Výroba a prodej: - vojenské kontejnery - kontejnery pro telekomunikační, navigační, monitorovací, zabezpečovací a jiné technologie - technologické domky - technologické skříně vnitřní a venkovní spec.protipožární úprava, klimatizace apod.) - telefonní hovorny a boxy - rozvaděčové skříně - sklolaminátové výrobky-anténní stožáry - ...

Prodej, maloobchod: -nové pneu všech značek Opravy a montáž pneu: -osobní a nákladní automobily -zemědělské stroje -motocykly Vyvažování. Protektorování studenou a teplou vulka- nizací. Opravy bočních průrazů pneu. Opravy předních skel. Seřizování geometrie náprav 3D laserem. Seřízení světel regloskopem. Zajištění a příprava ...

Náhradní díly na nákladní vozy: - LIAZ - AVIA - KAROSA - AUTOSVĚTLA - MULTICAR.

Prodej: -autolaky -zařízení pro lakovny -brusiva -autokosmetika -lakýrnické příslušenství.

Prodej: -náhradní díly -příslušenství motorových vozidel.

Výroba: -stírátka, stěrače na všechny dopravní prostředky.

Prodej: -náhradní díly -brzdové obložení, kotouče, čelisti, destičky -náhradní díly palivových soustav -osvětlení vozidel, autoelektrika -filtry, oleje a provozní kapaliny -autopříslušenství, nástroje, nářadí -spojovací materiál -ochranné oděvy a pracovní pomůcky -karosářské díly -tlumiče, spojky, silentbloky, výfuky.

Autoservis, autoopravna: -veškeré opravy -nákladní auta -osobní auta -karosářské práce -zemědělské stroje -svářecké -čelní skla novou technologií.

Autobaterie, akumulátory: -prodej -servis -likvidace včetně likvidace elektrolytu. Prodej, servis: -alkalické baterie SAFT-FERAK. Baterie: -pro elektromobily -pro motocykly -servis záruční, pozáruční.

Maloobchod a velkoobcho: -náhradní díly.

Autosklo: -prodej -výměna -servis.

Firma Car Service Profesionals se nachází mezi Mladou Boleslaví a Nymburkem ve Struhách v areálu bývalého statku. Na ploše přes 100 m2 Vám nabízíme kompletní služby spojené s Vaším soukromým nebo firemním vozem. A mnoho dalšího v automobilovém průmyslu.

Prodej: - náhradní díly - akumulátory - pneumatiky.

Autoopravna-autobaterie Prodej: -autobaterie pro motocykly, osobní a nákladní vozy včetně jejich proměření. Práce: -opravy elektrických zařízení startéry, alternátory včetně prodeje náhradních dílů -veškeré mechanické práce -celkové opravy motory, převodovky, nápravy -příprava vozidel a zajištění STK -pneuservis ...

Prodej: -náhradní díly ŠKODA, VW, AUDI, FORD, FIAT, MERCEDES, RENAULT -autobaterie, akumulátory BANNER, AFA -filtry vzduchové, palivové, olejové CHAMPION -brzdové obložení LOCKHEED -karosářské díly -rozvodové řemeny -svíčky -oleje -autozahrádky -pracovní oděvy.

Autoservis. Opravy v dílně i v terénu: -osobní a dodávkové automobily všech značek -karosářské práce na rovnací stolici -autoelektrikářské -příprava vozů na STK včetně vyřízení. Prodej: -veškeré náhradní díly Montáž: -autorádia. Pneuservis: -kompletní služby -prodej nových pneumatik.

Prodej a servis vozů RENAULT: -pozáruční servis -prodej náhradních dílů, ND -prodej příslušenství -diagnostika.