AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Vrakoviště: -specialista na havarované vozy -výkup -likvidace Prodej náhradních dílů. Odtahová služba.

Autoopravna pro osobní a dodávkové automobily všech značek: -specialista diesel -měření emisí diesel se vstřikováním Bosch pro vozidla kategorie M1 a N1 -diagnostika řídících jednotek -běžné i generální opravy motorů a seřizování -výměny rozvodových řemenů, kladek, napínáků -opravy brzd, -opravy řízení, čepy, ramena, ...

Velko i maloobchodní prodej náhradních dílů pro osobní,dodávkové i nákladní vozy. Dvoudenní distribuce v regionu pro servisy a autodílny. Sortimen:kotouče, destičky,výfuky,spojky,autoskla, karosářské díly,autobaterie,oleje, autochemie,elektro součástky,tlumiče, motorové díly a atd.

Prodej: -filtry vzduchové a olejové -výfuky -tlumiče -termostaty -centrální zamykání -alarmy -blatníky -světla -zastoupení OLYMPO, SPAL. Autoservis. Provozní doba: -prodej 11-14 -servis 14-20.

Služby: -pronájem automobilů, přívěsných vozíků, autoboxů, střešních nosičů a příslušenství -likvidace pojistných událostí -pro poškozeného účastníka dopravní nehody-náhradní vozidlo zcela zdarma -výpočet škod-system Audatex -zajištění STK, ME, evidenční kontroly Vašeho vozu včetně vyřízení všech formalit na registru vozidel.

Prodej, servis: - automobily - skútry Maxon a Rhon - prodej náhradních dílů na vozy Renault a Dacia

Maloobchod, prodej: - autodíly - autodoplňky - autopříslušenství.

Autorizovaný dealer: -automobily MAZDA a MITSUBISHI, HYUNDAI. Prodej, leasing, úvěry: -dovoz vozů z USA s kompletním servisem -nové osobní a užitkové automobily -ojeté automobily -výkup protiúčtem -náhradní díly na všechny evropské a japonské vozy -oleje CASTROL a TOTAL a jiné. Prodej a montáž: -autorádia SONY -bezpečnostní ...

Autorizovaný dealer vozů značky ŠKODA. Montáž: -autorádia -zabezpečovací zařízení. Prodej: -vozy značky ŠKODA -autopříslušenství -náhradní díly. Servis: -záruční -pozáruční -příprava vozů na TK -pneuservis -ruční mytí vozů. Pojištění vozů v autosalonu. Práce: -klempířské -lakýrnické.

Autodílna, autoservis: -klempířské práce -příprava vozů na STK -prodej a montáž autoskel.

Autoelektroinstalace. Prodej, montáž: -autoelektro alarmy, centrální zamykání, imobilizéry, elektrické stahování oken, hands-free sady. Prodej: -akumulátory, autobaterie. Montáž: -zamykání řadící páky. Opravy: -startéry, alternátory -elektroinstalace.

Velkoobchod, maloobchod: - oleje - topné oleje - paliva - asfaltové výrobky ( penetrační laky, lepící laky a tmely) - plastická maziva - autokosmetika

Autobazar Horky. Prodej: -ojeté automobily -náhradní díly.

Oprava: -nákladní vozy -autobusy -zemědělské stroje. Přeprava: -sypké zboží (obilniny, písek) -paletované zboží. Autodoprava-všeobecně. Práce: -zámečnické -soustružnické. Prodej náhradních dílů na nákladní vozy LIAZ, TATRA, AVIA, KAROSA.

Vozy CHEVROLET. Vozy OPEL. Prodej, servis, náhradní díly. Připravujeme prodej a půjčovnu obytných vozů. Informace na tel. 602 240 181

Autoservis: - diagnostika, - karosářské práce, - autoelektrikářské práce, - výměny autoskel.

Autoservis, pneuservis: -opravy všech typů osobních a užitkových vozů -výměna autoskel -geometrie.

Autoservis. Pneuservis. Mechanická dílna. Klempírna. Lakovna. Odtah. Prodej: -autoskla -náhradní díly.

Autoservis. Autobazar. Prodej, servis a leasing: -automobily -náhradní díly -doplňky. Práce: -klempířské -mechanické -lakýrnické. Měření emisí.

Značková prodejna Severočeských dolů, a.s.Chomutov. Prodej veškerých druhů pevných paliv a automatických ekologických kotlů CARBOROBOT a EKOEFEKT. Prodej: -hnědé uhlí-Ledvice -černé uhlí (i kovářské) -koks, všechny druhy třídění -brikety volně ložené REKORD 2 a 6 -brikety balíčkové, uhelné a pilinové (drobný prodej) ...

Prodej, pronájem, přestavba. - jukeboxy Prodej: - navigace GPS - webové kamery - kryty Iphone - LED žárovky - USB wifi - LED hodinky - USB teploměr s čidlem - laserový efektový projektor.

Autoopravna. Opravy, montáž: -tažná zařízení -zabezpečovací zařízení DEFEND-LOCK.

Prádelna a mandl. Praní a mandlování: -prádlo všeho druhu pro firmy i občany -doprava zdarma.