DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Auto-Poly spol. s r.o.
Auto-Poly spol. s r.o. je autorizovaný dealer Škoda v Praze 9. Nabízí široký výběr nových i ojetých vozů, včetně modelů s prodlouženou zárukou a předplaceným servisem. Kromě prodeje vozů poskytují i profesionální servis, prodej originálních dílů a příslušenství. Navštivte jejich autosalon na adrese Pod Harfou 904/1 a vyzkoušejte jejich kvalitní ...
Auto-Poly spol. s r.o.
Velkoobchod, maloobchod, prodej, eshop: -náhradní díly -na nákladní vozy, autobusy -osobní automobily - české výroby

Výroba, prodej, montáž: -plastové autodoplňky ŠKODA spojlery, masky se světlomety, panely, prahy, lemy blatníků, poličky zavazadlového prostoru, stříšky, nasávače, vzduchové filtry...

Prodej, maloobchod: - náhradní díly na automobily - autodíly.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, internetový prodej, eshop: - náhradní díly - osobní automobily ŠKODA, nákladní automobily LIAZ, TATRA, AVIA, autobusy KAROSA.

Prodej, maloobchod: -náhradní díly a příslušenství - autodíly, autopříslušentsví Autoservis, autoopravna.

Prodej: -náhradní díly na automobily -autopříslušenství.

Výroba, dodávky: - výfukové systémy pro automobilový průmysl.

Autoservis: - přestavby a revize vozidel na LPG - prodej a montáž tažných zařízení

Prodej, maloobchod: - autodíly.

Velkoobchod: -náhradní díly ŠKODA. Zástupce firem: -LUCAS TRW* AUTOBRZDY, PAI*, ATESO, BRISK, LARES, ZVL* TRIBOMETAL, BOSAL, TEMAC, KLEIN & BLAŽEK, KASKO, KS** MOTOR SERVIS CZ, H.L.F., RUBENA.

Výroba, renovace, servis: -spojky, spojkové lamely -brzdové čelisti.

Autoopravna: -opravy karosérií -rovnání rámů -seřizování světel -zajištění lakování -příprava na STK -prodej nových náhradních dílů.

Autoopravna: - karosářské opravy ( svařování plastů, svařování CO a TIG, spotovací přístroj, řezání plazmou, rovnací dozer) - mechanické opravy ( osobních a dodávkových vozidel všech značek) - kódování autoskel - prodej náhradních dílů Elit - výměna autoskel - odtahová služba tel.736536300 - STK* příprava zajištěna - brzdy, ...

Prodej: -kola -velopláště -cyklodoplňky -cyklotrenažéry -cyklooblečení. Prodej: -autodíly.

Oprava: - generální oprava motoru - převodovek - všech typů vozidel. Geometrie. Pneuservis. Příprava vozidel na STK. Autobazar. Prodej náhradních dílů: -automobilové oleje -tlumiče pérování -příslušenství brzd -spojky -sady ložisek kol -těsnění motoru -díly řízení -pneumatiky -autobaterie.

Oprava: -nákladní auta -zemědělské stroje a zařízení -vysokozdvižné vozíky -autobusy -osobní auta. Prodej: -náhradní díly -oleje.

Oprava: -Škoda 1203. Pneuservis. Prodej: -náhradní díly na vozy Škoda.

Servis, oprava: - autobusy - nákladní automobily. Prodej, maloobchod: - náhradní díly. Měření emisí. Příprava na STK. Mazání a výměna olejů.

Prodej: -nové a použité náhradní díly: -filtry -řemeny -oleje -spojky -kapaliny -ložiska -autobaterie -čepy -stěrače -kladky -svíčky -brzdové obložení -tlumiče -nemrznoucí směsi.

-Prodej a opravy vozů -Prodej náhradních dílů na vozy Peugeot (typ 205, 305, 405, 505)

Prodej: - náhradní díly a doplňky pro automobily.

Výroba: -chladičů -chladících modulů -klimatizace a topení -výparníků a topných těles

Výroba, maloobchod, velkoobchod: - nerezových rámu a doplňků na osobní, terénní i nákladní automobily