AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Prodej: -náhradní díly na vozy značky Škoda a Lada.

Autodíly: - nové a použité autodíly škoda. Autoservis. Nabízíme: - chip-tuning - úpravy tachometrů - reaktivace jednotek airbagů - servisní služby - výměny olejů - odtah vozidel - čištění interiérů - dezinfekce a čištění klimatizací - diagnostika Škoda, VW, Audi, Seat - odstranění zatuchlosti a zápachu interiérů. - Klimatizace - ...

Výroba a konstrukce: - speciální stroje na zakázku - díly pro automobilový průmysl - čelní brusky na dřevo, plast, hliníkové slitiny. Kovoobrábění. Zámečnická výroba. Obchodní zastoupení firmy ROJEK. Výroba z nerezavějících ocelí. HYdraulický upínací systém. Grilovací zařízení.

Prodej: -originální automobilové náhradní díly -autopříslušenství. Obchodní zastoupení firmy HELLA (světla, elektrická příslušenství).

Prodej: -náhradní díly ŠKODA -autodoplňky, autopříšlušenství ŠKODA

Autobazar, autoservis - odtahové služby Prodej náhradní díly

Prodej: - značkových náhradních dílů na evropské a japonské vozy.

Výroba a prodej: - vojenské kontejnery - kontejnery pro telekomunikační, navigační, monitorovací, zabezpečovací a jiné technologie - technologické domky - technologické skříně vnitřní a venkovní spec.protipožární úprava, klimatizace apod.) - telefonní hovorny a boxy - rozvaděčové skříně - sklolaminátové výrobky-anténní stožáry - ...

PROVÁDÍME - lakování v boxu značkovými barvami - klempířské práce - výměny čelních skel - zajišťujeme jednání s pojišťovnami - právní pomoc při zastupování při dopravních nehodách - poškozený při dopravních nehodě nehradí opravu - po dobu opravy zapůjčíme náhradní vozidlo - platby za opravy účtujeme pojišťovnám pachatelů dopravní nehody - ...

Prodej, servis, nabíjení: - autobaterie Varta a AFA

Autoopravna. Provoz autoservisu. Prodej: - náhradní díly. Montáže: - zabezpečovací zařízení, autorádia a doplňky.

Prodej a montáž: - xenonová světla do automobilů

Pneuservis Prodej, maloobchod: - utodíly, náhradní díly - autoskla, autoskel

Velkoobchod, maloobchod: - oleje - topné oleje - paliva - asfaltové výrobky ( penetrační laky, lepící laky a tmely) - plastická maziva - autokosmetika

Autobazar Horky. Prodej: -ojeté automobily -náhradní díly.

Autorizovaný distributor. Velkoobchod, maloobchod: - oleje a maziva SHELL - pneumatiky DUNLOP, PNEUMANT - filtry MANN FILTER - svíčky, řemeny, akumulátory, kotouče, destičky, stěrače BOSCH - autorádia BLAUPUNKT - motocykly.

Autoopravna: -opravy karosérií -rovnání rámů -seřizování světel -zajištění lakování -příprava na STK -prodej nových náhradních dílů.

Servis, oprava: - autobusy - nákladní automobily. Prodej, maloobchod: - náhradní díly. Měření emisí. Příprava na STK. Mazání a výměna olejů.

Diagnostika, servis: -autoklimatizace. Dodávka a montáž: -zařízení pro měření spotřeby pohonných hmot. -systém monitorování vozidel. -hands free sady. -elektronické zabezpečení vozidel.

Prodej, maloobchod: - akumulátory a PHM*.

Prodej - náhradní díly Prodej - pneumatiky - ocelové a lité ráfky Autokarosářské práce Plnění - autoklimatizace Pozáruční servis - osobní automobily ŠKODA, AUDI, SEAT, VOLKSWAGEN, ... - diagnostika - příprava na STK Pneuservis - přezutí a vývážení pneumatik Odtahová služba STK Zemní a výkopové práce

Prodej - náhradní díly na osobní automobily Výměna - autoskla

Dodávka - náhradní díly

Služby: -pneuservis -montáž,vyvažování kol* -protektorování. Prodej: -pneumatiky,duše,disky.