DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Auto-Poly spol. s r.o.
Auto-Poly spol. s r.o. je autorizovaný dealer Škoda v Praze 9. Nabízí široký výběr nových i ojetých vozů, včetně modelů s prodlouženou zárukou a předplaceným servisem. Kromě prodeje vozů poskytují i profesionální servis, prodej originálních dílů a příslušenství. Navštivte jejich autosalon na adrese Pod Harfou 904/1 a vyzkoušejte jejich kvalitní ...
Auto-Poly spol. s r.o.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Služby: Bez demontáže: -tónování autoskel a skel -změnu barvy karoserie pomocí fólie -tuning samolepky, polepy do 90´ -protisluneční fólie na okna budov -transparentní fólie -reklama, grafický design.

Autoopravna, autoservis. Oprava, servis: - motorová vozidla. Práce: - mechanické - výměna autoskel - montáž zabezpečovací zařízení, autodoplňky, autorádia - diagnostika - brzdy, motory, podvozek - geometrie - karosářské, autoklempířské - autoelektrikářské. Pneuservis. Prodej: - náhradní díly na automobily, ...

Služby: - zabezpečování osobních motorových vozidel, - kódování autoskel.

Autoservis: -motory, převodovky, spojky, autoskla Služby: -měření geometrie -3D geometrie -údržba klimatizace -STK -kontrola, výměna: -oleje, filtry, brzdy, autobaterie, tlumiče, výfuky. Prodej: -autodíly.

HPcar autodíly. Velkoobchod pro servisy: - autodíly - široké množství dodavatelů - náhradní díly: - karoserie - motor. Maloobchod: - autodíly. Servis.

Autoopravna, autoservis, autodílna, oprava: servis: -opravy po havárii na univerzálním podlahovém rovnacím rámu -servis automobilů všech značek -příprava na STK -klempířské autokarosářské práce, autokarosárna -diagnostika karoserie a náprav -přesklívání autoskel (autoskla) -konzervace dutin a podvozků -opravy plastových ...

Výroba, velkoobchod, prodej: - autokoberce a lisované výrobky z technické pryže - autokoberce: - gumové, textilní, gumotextilní, gumotuftové - plastové kufrové vany (vany do kufru).

ZEVETA MACHINERY Výroba,vývoj: -díly pro automobilový průmysl -lisovna: -lisostřikové hliníkové součásti -hlubokotažné výlisky -ohyby prostorově tvářené -povrchové úpravy,odmašťování -fosfátování,chromátování,moření -omílání,žíhání v šachtových pecích -stříkání laků na poloautomatech -vypalování laků,potiskování ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -náhradní díly, autodíly na osobní a dodávkové automobily -autopříslušenství. Prodejna: Hradišťská 83 Staré Město, 686 03 tel.: 572503703-4 e-mail: uh@vag.cz

Vývoj, výroba, prodej: - elektronické díly pro automobilový průmysl - parkovací radar - odhaluje překážky kolem vozu při parkování - TPMS - měření tlaku a teploty v pneumatikách - SBLC - systém varovné signalizace intenzivního brzdění (rozblikáním brzdových světel). - parkovací světla.

Autoservis, pneuservis: - veškeré opravy od seřízení světlometů až po kompletní generálky motorů automobilů -diagnostika motorů -měření emisí. Prodej: - akumulátory BOSCH. - oleje Total.

Autoservis, servis, autoopravna, opravy: -osobní a dodávkové, užitkové automobily. Práce: -klempířské, karosářské, lakýrnické. Prodej, maloobchod: -náhradní díly na všechny typy aut, BOSCH.

Prodej náhradních dílů na zahraniční vozy.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: -topné vložky do zrcadel -zpětná zrcadla pro nákladní automobily.

Maloobchod, prodej: - náhradní díly na osobní, užitkové a nákladní automobily - autodíly.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -náhradní díly, autodíly na zahraniční vozidla, automobily -karosářské díly -oleje Total, Q8, Eurol -autobrzdy, tlumiče -díly řízení, silentbloky -těžké zařízení.

Maloobchod, internetový obchod, eshop, prodej: -kovové modely automobilů a motocyklů.

Maloobchod, internetový obchod, eshop, prodej: -náhradní díly a příslušenství na automobily ŠKODA.

Velkoobchod, prodej: -motodoplňky, autodoplňky -přilby, oděvy, obuv -BELL HELMETS, ARIS -výfuky MIGASMI, SPES, BIEFFE.

Velkoobchod, maloobchod, prodej. Autobazar. Prodej: - automobily - náhradní díly.

Prodej: - náhradní díly a příslušenství pro motorová vozidla

Maloobchod, prodej: - náhradní díly na vozy - autodíly

Maloobchod,prodej: -autodíly,náhradní díly na automobily.

Autoservis, autoopravna, oprava, servis: - specializace na automobily Fiat - vozy všech značek. Maloobchod, prodej: - náhradní díly, autodíly Fiat.