Pneuservisy, to není jen výměna letních a zimních pneumatik. Pneuservisy dále nabízí vyvažování kol motocyklů, automobilů i nákladních vozidel, rovnání alu-disků, opravy duší a pneumatik, drobné mechanické práce a prodej pneumatik, disků a duší.

Stavebniny. Prodej a pronájem lešení Haki. Pneuservis, prodej pneumatik..

Pneuservis Sirotek Oprava: - pneumatiky Práce: - demontáž - montáž - vyvažování pneumatik - Prodej, opravy a montáž pneumatik

Služby: - autoservis osobních a dodávkových vozidel - pneuservis osobních i nákladních vozidel - autodoprava dodávkovými vozy do 3, 5 t.

Maloobchod a velkoobchod pneumatik: -na osobní automobily (BARUM, MICHELIN, KLEBER, DUNLOP, KORMORAN, SAVA, FULDA, FIRESTONE, 4x4, BRIDGESTONE, GOODYEAR) -na nákladní automobily (MATADOR, BARUM, UNIROYAL, SEMPERIT, CONTINENTAL, PIRELLI, KUMHO). Nabízené služby: -kompletní pneuservis. -nákladní mobilní servis -opravy defektů ...

Autoservis: - karosářské práce - lakýrnické práce - mechanické práce - elektrikářské práce Příprava na STK. Čištení vozidel. Pneuservis. Náhradní díly. Tuning.

Pneuservis: - opravy, vyvažování, přezouvání pneumatik. Autoservis: - opravy automobilů. Servis autoklimatizace, opravy klimatizačních systémů. 3D geometrie náprav. Maloobchod, prodej: - pneumatiky - autodíly, autodoplňky. Sídlo firmy: - Emila Pajurka 1007, Frýdlant nad Ostravicí.

Autodoprava, spedice: - přeprava a spedice sypkých materiálů. Pneuservis. Autoservis. Zemní práce.

Autoelektrika. Autobazar: -leasing ojetých vozidel i na protiúčet -vozy z předčasně ukončených leasingů od společnosti ŠkoFIN -prodej vozů do komise. Pneuservis, pneumatiky: -GOOD YEAR -DUNLOP -MATADOR -BARUM. Prodejna PC: Praha 9, Náchodská 490, 19000.

Autodoprava - mezinárodní, vnitrostátní. Autoservis Pneuservis

Pneuservis pro: -osobní auta -motocykly -Avie. Vyvažování pneumatik na motocykly.

Autoservis, pneuservis -příprava na stk -autoklempířské práce -lakýrnické práce

Autobazar - prodej vozidel. Autoservis. Pneuservis. Půjčovna aut.

Drobná stavební činnost, úprava zeleně, úklidové služby, údržba nemovitostí. Ruční mytí vozidel. Pneuservis.

Dovoz a prodej automobilů z Francie a Německa: - prodej dlů, příslušenství - zajištění STK - plnění klimatizací - geometri - pneuservis.

Opravy a seřizování: - osobní vozidla. Pneuservis.

Dopravní značení komunikací. Autoelektroservis, pneuservis. Svodidla a zábradlí, zpomalovací prahy.

Pneuservis. Provozovna Hostomice tel.311584844: -opravy a prodej pneumatiky nové i ojeté. -prodej, montáž, demontáž, vyvážení pneumatiky na osobní automobily, AVIA, nákladní pneumatiky na objednání. -protektorován -prodej pneumatiky na nákladní auta.

Pneuservis. Prodej, opravy, servis: - pneumatiky - protektory.

Doprava automobilová nákladní: -tuzemská -mezinárodní. Prodej: -pneu. Pneuservis.

-Generální opravy a výroba autochladičů -Společnost opravuje a dodává autochladiče a radiátory topení na všechny typy tuzemských i zahradičních vozidel.opravy a plnění klimatizací, opravy trubek a hadic, pneuservis

Služby: - autoservis - pneuservis - montáž LPG - zkoušky STK - čerpací stanice LPG

Autoelektro servis. Práce: - autoelektrikářské - automechanické - soustružnické. Opravy: - elektroinstalace - startéry a alternátory všech typů a značek - nezávislé naftové topení - vstřikování motorů. Servis a plnění klimatizace. Pneuservis.

Pneuservis: - montáž, demontáž pneumatik - vyvážení pneumatik - uskladnění pneu - likvidace pneu. Autoservis: - montáž tažných zařízení - diagnostika motorů. Náhradní díly, doplňky, příslušenství.

Autoškola. Autorizovaný servis a dealer vozidel značky Škoda. Autoservis, autoopravna: - opravy - záruční, pozáruční. Prodej: - nové i ojeté vozy, vozidla, automobily - náhradní díly na vozy všech značek. Mytí: - osobní i nákladní vozy. Pneuservis.