Pneuservisy, to není jen výměna letních a zimních pneumatik. Pneuservisy dále nabízí vyvažování kol motocyklů, automobilů i nákladních vozidel, rovnání alu-disků, opravy duší a pneumatik, drobné mechanické práce a prodej pneumatik, disků a duší.

Služby: -pneuservis -osobní Opravy pneu a duší Prodej pneu

Prodej: - autodíly - autodoplňky. Služby: - autoservis - pneuservis.

Služby: -opravy, servis a prodej pneumatik všeho druhu, včetně studených protektorů -prodej plechových a al.disků -prodej autobaterií -kompletní pneuservis -uskladnění pneu -opravy čelních skel -plnění autoklimatizací.

Autoopravna, autoservis: - opravy - osobní automobily, vozidla, vozy - pneuservis - autolakýrnické práce - nástřiky spodku a dutin - autoklempířské, karosářské práce - diagnostika motoru - příprava vozů na STK a emise.

Pneuservis, prodej: -pneumatiky pro osobní, nákladní automobily i moto a jejich vyvážení -montáž zemědělských pneu -protektorování nákladních pneu za tepla a studena -opravy pneu. -baterie, autobaterie VARTA.

Opravy, údržba, prodej: -motorová vozidla. Nákladní autodoprava. Autoservis. Pneuservis. Odtahová služba.

Prodej, montáž: -pneu, alu kola, tónování skel -autodíly, chip tuning -pneuservis -tažná zařízení -autorádia.

Autorizovaný prodej, servis: -automobily Volkswagen. -příslušenství, náhradní -záruční, běžné mechanické i rozsáhlé opravy po haváriích -autoklempířské a autolakýrnické práce -pneuservis -oprava užitkových vozidel -možnost poskytnutí náhradního vozidla po dobu opravy -pomoc v případě poruchy na cestě -pohotovostní servisní ...

- autorizovaná prodejní pobočka značky Volkswagen, firmy Auto Jarov s.r.o. na Mělníku - pneuservis - servis Bosch car Service

Služby: -pneuservis -protektorování a prodej pneu.

Služby: -pneuservis osobní i nákladní auta -opravy motorových vozidel. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -pneu všech značek

Pneuservis. Prodej i servis pneu a disků. Kompletní čištění automobilů: - čištění interiérů - ruční mytí automobilů. Tónování autoskel: - prodej, monáž autofólií.

Garage JK: Autoopravna. Opravy všech osobních vozidel. Pneuservis. Značení skel - pískování - zabezpečení.

Servis: - všechny typy osobních vozů - mechanické práce - diagnostika. Pneuservis.

Autoservis: -všechna osobní a dodávková auta -karosářské práce -opravy karosérií na rovnací stolici -mechanické opravy, seřizování zážehových i vznětových motorů -výměny olejů MOBIL REPSOL -pneuservis, montáž a vyvažování pneu -klimatizace -geometrie náprav -příprava vozu na STK. Mytí vozidel: -karoserie ručně, motor ...

Služby: - autoopravna, autoservis - pneuservis

Autorizovaný prodejce, maloobchod, velkoobchod, servis, opravy: -pneu BRIDGESTONE, FIRESTONE -pneumatiky pro osobní automobily -pneumatiky pro nákladní automobily. Služby: -pneuservis -protektorování -studené protektory KRAIBURG. Provozovny: -32600 Plzeň, Skladová 20 -tel.:377447796 -e-mail: pspalensky@iol.cz.

Maloobchod, prodej: - pneumatiky - disky. Pneuservis.

Autorizovaný prodej vozů ŠKODA. Prodej, servis (záruční i pozáruční), leasing: -automobily ŠKODA -měření emisí -klempířské a lakýrnické práce -originální náhradní díly a příslušenství -odtahová služba -zapůjčení náhradního vozu -autobazar, prodej ojetých vozů -mycí linka -pneuservis.