Pneuservisy, to není jen výměna letních a zimních pneumatik. Pneuservisy dále nabízí vyvažování kol motocyklů, automobilů i nákladních vozidel, rovnání alu-disků, opravy duší a pneumatik, drobné mechanické práce a prodej pneumatik, disků a duší.

Služby: - autoservis, autoopravna - pneuservis - autopůjčovna - autobazar - prodej náhradních dílů

Prodej, maloobchod: - pneumatiky i na nákladní vozy - alukola - disky. Pneuservis.

Autocentrum. Autoservis. Oprava Odtahovka. Odtahové služby. Ruční mytí. Autobazar. Pneuservis.

Společnost BEST PNEU s.r.o. se zaměřuje na opravy vozidel, výměnu pneumatik, geometrii kol a na ruční mytí a čištění.

Motorik Servis s.r.o. se zaměřuje na opravy a servis osobních a užitkových vozidel, výměnu pneu, čelních skel, olejů a mnoho dalšího.

Autoslužby.cz s.r.o. se zaměřuje na servis osobních a užitkových vozidel všech značek, pneuservis, výměnu kapalin, diagnostiku, opravu motorů a mnoho dalšího.

Autotrio Vícha s.r.o. se zaměřuje na opravy a servis osobních a užitkových vozidel všech značek. Společnost provádí mechanické, karosářské a lakýrnické práce, opravy a výměny skel, servis klimatizací, pneuservis, diagnostiku a mnoho dalšího.

PNEUMONT Křižanov s.r.o. se zaměřuje na pneuservis a prodej pneumatik pro osobní, nákladní, zemědělské, lesnické a další vozidla.

Auto HMK s.r.o. se zaměřuje na geometrii kol, renovaci světlometů, servis a doplňování klimatizace, pneuservis, opravy aut a diagnostiku.

Aleš Zikmund poskytuje služby pro osobní vozidla a dodávky všech značek, zaměřuje se na servis, opravy a výměnu pneu.

Společnost Car Mechanic Guys s.r.o. se zaměřuje na servis osobních a užitkových vozidel všech značek, pneuservis, renovaci laku, keramickou ochranu, renovaci světel, čištění interiéru a mnoho dalšího. Provozovna: Znojemská 2380/82, 586 01 Jihlava

Společnost HUSTÁK servisní, s.r.o. provozuje autoservis pro osobní vozidla všech značek, dodávky, autobusy i nákladní vozy. Zaměřuje se na výměnu olejů, brzdových destiček, geometrii kol, pneuservis a mnoho dalšího.

Společnost OBŮRKA s.r.o., provozuje autoservis, prodává náhradní díly, zaměřuje se na montáž tažných zařízení, pneuservis, autoelektroniku a mnoho dalšího.

AUTO - FUEL s.r.o. se zaměřuje na servis osobních a užitkových vozidel všech značek a typů. Mezi činnosti společnosti se řadí servis vozidel, výměna brzdových destiček, pneuservis, výměna skel, výměna olejů a zajištění klempířských a lakýrnických prací. Provozovna: Chrudichromská 22, 680 01 Boskovice

PMK Autoservis-Pneuservis Letovice se postará o mechanické a karosářské práce, přezutí a defekty kol, přípravu a zprostředkování STK a mnoho dalšího.

Luboš Prokop provozuje autoservis a pneuservis. Zaměřuje se na mechanické a elektrikářské práce, postará se o výměnu olejů, servisní prohlídky, přezutí pneumatik a mnoho dalšího.

AUTOSERVIS ZÁDRAPA s.r.o. se zaměřuje na opravy vozidel, údržbu klimatizací, výměnu pneu, geometrii kol, výměnu olejů, diagnostiku a mnoho dalšího. Adresa provozovny: Sládkova 3245/38, 702 00 Ostrava

Autoservis Kröhn provádí opravy vozidel, výměnu pneumatik, olejů, diagnostiku vozidla, opravy převodovek, kontrolu brzdových destiček, seřízení kol a mnoho dalšího.

Autoservis Mihula, s.r.o. se zaměřuje na servis osobních a lehkých nákladních vozidel. Mezi služby, které poskytuje se řadí preventivní prohlídky vozů, diagnostika, výměna olejů, pneuservis, kontrola a oprava brz a klimatizace.

Firma MY-AUTO se zaměřuje zejména na servis vozidel značek BMW, mezi činnosti společnosti se řadí i pneuservis a repas automatických převodovek, diferenciálů a rozvodovek.

AUTOSERVIS-PNEUSERVIS se stará o vozidla všech typů a značek. Široká škála služeb zahrnuje například opravy brzd, podvozků, výfuků, výměnu skel, přípravu na STK a výměnu pneu.

Auto Rosi se zaměřuje na servis a opravy motorových vozidel. Mezi činnosti společnosti se řadí autodiagnostika, pneuservis, servis brzdových a výfukových systémů, opravy podvozků, výměna olejů a filtrů, geometrie náprav a mnoho dalšího.

Společnost TriTec good choice s.r.o se postará o vozidla všech značek se svou širokou škálou služeb, které zahrnují servis, výměnu pneu, péči o klimatizaci, přípravu na STK, geometrii náprav a světel. Společně s výše uvedenými službami je také možnost zakoupit si autodoplňky a nechat si je namontovat. Pokud už vozidlo dosloužilo, společnost ...

Autoservis, pneuservis. Služby. - výměna oleje v automatické převodovce - kalibrace kamer, radarů, lidatů - pokročilá diagnostika - pneuservis - 3D Laserové vyvažování - TPMS - programování, Výměna senzorů v pneu - výměna autosklel - STK Prohlídky vozidel - sezónní i před nákupem vozu.