Pneuservisy, to není jen výměna letních a zimních pneumatik. Pneuservisy dále nabízí vyvažování kol motocyklů, automobilů i nákladních vozidel, rovnání alu-disků, opravy duší a pneumatik, drobné mechanické práce a prodej pneumatik, disků a duší.

Služby: - dovoz vozidel z USA - odtahová služba - autoservis - pneuservis

Autosalon, prodej, leasing: - nové osobní a užitkové automobily SUBARU - autobazar SUBARU, prodej ojetých vozů SUBARU. Autoservis, autooprava: - osobní a užitkové automobily SUBARU (i jiné značky) - pneuservis - geometrie. Prodej, montáž: - náhradní díly, autodíly, ND - doplňky, autodoplňky - pneumatiky - autopříslušenství - ...

Služby: - autorizovaný servis vozů Ford - autoservis - pneuservis - prodej náhradních dílů

Autoservis, pneuservis: - servis, plnění autoklimatizací - montáž tažných zařízení - výměna autoskel - příprava na STK Prodej: - nové náhradní díly

Zajištění servisu pro vozidla všech značek. Nabídka diagnostiky a mechanických oprav, výměny pneumatik i disků. Smluvní servis ČP a Allianz.

Opravy motorových vozidel všech značek. Příprava vozu na STK + zajištění Kontroly + výměny provozních náplní Výměny pneu + vyvážení

Nonstop pneuservis, opravy, prodej a výměny pneumatik.

Prodej, e-shop - autodíly, autopříslušenství. Pneuservis, Čakovice 40, Štětí.

Služby, řemesla: - autoservis - autolakovna, autolakýrník - pneuservis

Stanice technické kontroly STK, měření emisí. Čerpací stanice. Ruční mytí vozidel. Autorizovaný prodej, servis a opravy vozů Honda. Pneuservis. Prodej a servis zahradní a komunální techniky.

V pneuservise Kaps Automatic zajišťujeme pro naše zákazníky z okresu Kroměříž a Přerov kvalitní, rychlé a levné pneu služby. Řešíme expresní přezutí pneumatik pro osobní i dodávková vozidla, běžné opravy defektů u pneumatik, výměny kol. Provádíme veškeré pneuservisní práce: - expresní přezutí komplet M 12-14 400 Kč, V 15-16 600kč, OFF 800kč, ...

Autoservis a pneuservis. Provádíme: - mechanické a klempířské práce - odtah, STK - opravy motorů - vyřízení pojistných událostí - výměnu autoskel.

Provádíme údržbu a servis automobilů všech značek. Nabízíme mechanické a klempířské práce, služby pneuservisu, čištění interiérů a ruční mytí vozidel.

Služby: - autoservis - pneuservis - prodej náhradní díly, autodíly

Autoservis, autoopravna - opravy vozidel všech značek - autoklempířské práce - výměna autoskel - opravy klimatizací. Pneuservis - geometrie náprav.

Pneuservis. Velkoobchodní i maloobchodní prodej letních i zimních pneumatik.

Autoservis, autoopravna - rychloservis - expresní výměna autoskel - čištění klimatizací. Pneuservis.

Pneuservis pro osobní, nákladní a zemědělské stroje. Prodej a oprava pneu. Prodej náhradních dílů pro osobní vozy.

Služby: - autoservis - pneuservis - prodej autodílů