Pneuservis Pavel Málek

Pneuservisy, to není jen výměna letních a zimních pneumatik. Pneuservisy dále nabízí vyvažování kol motocyklů, automobilů i nákladních vozidel, rovnání alu-disků, opravy duší a pneumatik, drobné mechanické práce a prodej pneumatik, disků a duší.

URBAN PNEU s.r.o.
Společnost URBAN PNEU s.r.o. provozuje nejen pneuservis, ale zajišťuje také prodej, opravu a výměnu pneumatik. K dispozici má síť vlastních poboček (Kamenice nad Lipou, Jindřichův Hradec, České Budějovice, Praha 4, Humpolec a Pelhřimov) a provádí výměny pneu pro osobní, dodávkové i nákladní automobily. Současně nabízí také např. mimosezónní ...
URBAN PNEU s.r.o.
Služby: - autoservis - pneuservis Autobazar: tel.: 267 712 345

Prodej, opravy, servis, osobní automobily, vozidla, náhradní díly. Pneuservis. Autorizovaný dealer Alfa Romeo, Fiat.

Autorizovaný prodejce a servis vozů Škoda. prodej ojetých vozů, servis vozů Volkswagen.

Autoservis: - mechanické práce - karosářské práce - plnění autoklimatizace - pneuservis.

Pneuservis - pro nákladní a osobní vozidla - prodej nových pneu včetně protektorů.

Služby: - autoservis - pneuservis

Autoservis: - mechanické práce - generální opravu motoru - plnění, opravy klimatizace - pneuservis.

Výměna - čelní skla osobní automobily Čištění - klimatizace Servis - osobní vozy - diagnistika poruch. Pneuservis.

Autoservis Jan Novák provádí veškeré servisní a opravárenské služby pro Vaše vozidlo. Nabízíme diagnostiku, opravu motorů, výměnu provozních kapalin, servis autoklimatizací, montáž tažných zařízení i služby pneuservisu. Najdete nás na Praze 10, ulice Korytná.

Služby: - pneuservis - ruční mytí vozidel - autopůjčovna - limousine service.

Autoservis, pneuservis: - výměna olejů - geometrie - přezutí a opravy pneu. Provozovny: - adresa: Kutnohorská 288/82, 10900 Praha 10 - DOlní Měcholupy - tel. 775708022 - email: jan.bulicek@kalt.cz. - adresa: V Korytech 1532/67, 10000 Praha 10 - Strašnice - tel. 800100170 - email: pneu.strasnice@kalt.cz.

Služby: - pneuservis - výměna, opravy autoskel - ruční mytí aut - renovace světlometů

Autoservis, autoopravna: - meření emisí - autolakovna - pneuservis.

Autoservis VISKA - mechanické opravy osobních i užitkových automobilů všech značek - pravidelné servisní prohlídky - výměny olejů - montáž autorádií a doplňků - prodej originálních i neoriginálních náhradních dílů. Pneuservis - vyvážení a usazení kol.

Autoservis - autoopravna, specializujeme se na značky: Honda, Nissan, Toyota, Suzuku a Mitsubishi - rychloservis - mechanické, karosárské a lakýrnické práce - servis a plnění klimatizací. Pneuservis - montáž a demontáž pneumatik - vyvažování ocelových a hliníkových disků. Odtahová služba.

Autoservis, autoopravna - servisní práce na všech typech a značkách vozů - pravidelné servisní prohlídky - autoklempířské a autolakýrnické práce - generální opravy motorů - diagnostiku vozů VW, Audi, Seat, Škoda. - rychloservis. Pneuservis - opravy a lakování hliníkových ráfků - opravy pneu a duší, plechové a hliníkové disky - výměny ...

Služby: - autoservis vozy Volvo - pneuservis - autobazar Volvo - prodej náhradní díly

Pneuservis, prodej nových i použitých pneumatik, výměna olejů a brzdových destiček, ruční mytí interiérů

Prodej - pneumatiky Autoklempířské a karosářské práce Autolakýrnické práce Autoservisvýměna - okna Pneuservis

Poskytujeme servis osobních a užitkových vozů všech typů a značek: - mechanické opravy - pneuservis a geometrie - klimatizace - příprava na STK.

Služby: - autoservis - pneuservis - prodej a montáž autoskel - odtahová služba - ruční mytí interiérů