Pneuservisy, to není jen výměna letních a zimních pneumatik. Pneuservisy dále nabízí vyvažování kol motocyklů, automobilů i nákladních vozidel, rovnání alu-disků, opravy duší a pneumatik, drobné mechanické práce a prodej pneumatik, disků a duší.

Firma Libor Miltner poskytuje služby autoservisu a pneuservisu. Provádíme opravy osobních i dodávkových vozidel všech značek. Mezi naše činnosti patří klempířské a mechanické práce, výměny olejů a filtrů, garanční prohlídky, lakýrnické práce, opravy náprav, výměna pneumatik, opravy defektů a další. Zabýváme se také výkupem a prodejem ...

Autobazar. Pneuservis, drobné opravy vozidel: - tel.: 608366238

Autovrakoviště: - náhradní díly na vozy značek Volkswagen VW, Audi, Škoda a Seat - ekologická likvidace autovraků - výkup automobilů Služby: - autoservis - pneuservis.

Feritrans s.r.o. je firma s působností 10 let na českém trhu a její aktivity se stále rozšiřují. Momentální aktivity společnosti jsou pneuservis, autoservis, kamionová doprava a odvoz odpadů. Cílem firmy je co nejvíce se podílet na ochraně životního prostředí-lidí a měnit jejich sny v krásnou a čistou skutečnost.

Truck servis - autorizovaný servis RENAULT TRUCKS - opravy a servis nákladních vozidel všech značek, návěsů a chladírenských jednotek - prodej originálních i neoriginálních náhradních dílů, olejů a dalšího příslušenství. Pneuservis - pneuservis pro nákladní i osobní vozidla.

Prodej, e-shop: - pneumatiky - disky - autoboxy Služby: - pneuservis

Auto moto opravy a prodej. Nabízí: - bezpečnostní značení oken vozů - pneuservis - prodej maziv ESSO - geometrické nápravy - vyvažování kol - seřizování světlometů.

Prodej: -pneumatiky BARUM, CONTINENTAL, SEMPERIT, UNIROYAL Pneuservis: -osbní automobily -malé nákladní, AVIE

Kompletní servis motorových vozidel: -BOSCH Car Service. Nezávislý servis Mercedes-Benz.

Služby: - autoservis - oprava, servis osobních automobilů, užitkových vozů - pneuservis - svařování plastů.

Autoservis, autoopravna - údržba a opravy motorových vozidel - opravy brzd, výfukových systémů, tlumičů - autoelektrikářské práce - pneuservis.

Služby: - autoservis - pneuservis - prodej autodílů

Pneuservis: -nejlevnější montáž pneu v Praze a okolí -pneumatiky světových značek PIRELLI, CEAT, BRIDGESTONE, FIRESTONE, FULDA, BARUM, MATADOR a jiné -bez objednání -drobné opravy pneu a duší. Lehký servis: -výměna brzdových destiček, výměna olejů, provozních kapalin a akumulátorů.

Služby: - prodej a montáž automatického spínače světel k celoročnímu svícení - generální opravy motorů diesel, benzin - příprava na STK - opravy autoplachet - opravy startérů a alternátorů, elektroinstalace - pneuservis osobní, nákladní, traktory a motocykly.

Vysprávky, oprava: - komunikace, silnice - výtluky - překopy - asfaltové povrchy Služby: - zemní a výkopové práce - nákladní autodoprava, kontejnerová přeprava - údržba zeleně Půjčovna, pronájem: - nářadí - stavební mechanizace, stroje Autoservis, pneuservis Kovanice 169

Naším hlavním sortimentem jsou vozidla značky IVECO. Prodáváme nová i ojetá vozidla z leasingu. Veškeré vozy prochází prohlídkou v autorizovaném servisu IVECO, provádíme i celkovou diagnostiku vozidel. Bazar ojetých nákladních aut. Prodej ojetých nákladních aut. Použitá vozidla - prodej: - Iveco Euro Star LD440E42 T/P - Iveco ...

Prodej, montáž, opravy a výměny autoskel. Autoservis, autoopravna. Autolakýrnické práce. Autoklempířské práce. Pneuservis.

Naše rodinná společnost Farid Comercia, s.r.o. z Kněžmostu se zabývá autorizovaným prodejem a servisem vozů IVECO. Dodáváme také komunální techniku FARID a JUROP a nástavby na svoz odpadu. Pneuservis. Zajišťujeme rozsáhlé a kvalitní prodejní služby včetně komplexního zaručního a pozáručního servisu, úprav a přestvby vozidel veškerých značek. ...

Služby: - doprava v oblasti vysoce specializovaných přeprav vozidel, popř. dalších komponentů podléhajících zvláštnímu bezpečnostnímu režimu - nákladní autodoprava mezinárodní a tuzemská - logistika - autoservis - pneuservis

Služby: - ruční mytí automobilů - čištění interiérů vozidel - pneuservis.