AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Diagnostika benzinových a dieselových motorů: -oprava motorů -karoserií. Auto, servis, montáž: -tažná zařízení. Pneuservis: -přezouvání, vyvažování a opravy proražených pneumatik pro všechny typy osobních vozidel. Mytí karoserií: -čištění interiérů vozidel. Odtažení: -nepojízdná vozidla -STK.

Půjčovna: - obytné přívěsy nové i zánovní - kompletní vybavení na výlety i dovolenou.

Bazar: - automobily - pneumatiky - disky - doplňky - autostany Prodej - offroadové doplňky - pevnostní nárazníky - expediční zahrádky - podvozkové komponenty Prodej - klimatizace Kompletní servis - klimatizace Přestavby - lehké dodávky Přestavby - osobní automobily - offroad ...

Pneuservis naší společnosti poskytuje široký sortiment služeb v oblasti pneumatik pro osobní, dodávkové a nákladní vozy. Je vybaven moderními, přesnými a pravidelně servisovanými stroji a zařízením, které spolu s dlouholetou praxí a vysokou odborností personálu zaručují vysokou kvalitu služeb a minimální časové nároky.

Služby: -komplexní služby v oboru nakládání s odpady -demoliční, těžební a zemní práce -pronájem nákladních vozidel a stavebních strojů (bagrů, minibagrů).

Jediný autorizovaný prodejce značky FORD v Písku. Služby: -prodej automobilů Ford -odtahová služba -záruční, pozáruční servis -pneuservis -autoservis -půjčovna automobilů.

Práce s autoplasty: -lakování-pouze sériové zakázky -povrchové úpravy dílů pro automobilový letecký a železniční průmysl.

Prodej matkových indikátorů pro nákladní vozy a autobusy.

Autodíly-autodoprava-hospodářské potřeby: -nákladní autodoprava -prodej náhradních dílů na automobily, pneumatik -prodej hospodářských potřeb.

Čerpací stanice OMV. Prodej pohonných hmot a produktů značky OMV. Pohonné hmoty: Diesel, Natural 95, Maxxmotion 95, LPG Free Wi-Fi neomezeně zdarma. Prodej kávy Piazza D´Oro (Presso malé 29, --, presso velké 29, Latté 33, --, Cappuccino 33, --) Dobíjení mobilních telefonů přes terminál + dobíjecí kupony Paysafe card. SGS Quality - Pečeť ...

Maloobchod, prodej: -autobaterie do všech typů vozidel -autopříslušenství -brzdové příslušenství, oleje, filtry, světlomety, žárovky, doplňky, autorádia -střešní nosiče -tažná zařízení -pneumatiky -oleje a aditiva -autokosmetika -akrylátové barvy ve spreji -náhradní díly na většinu typů automobilů. Služby: ...

Autorizovaný dealer NISSAN. Prodej, leasing, pojištění, záruční, pozáruční servis a opravy: -osobní a užitkové automobily NISSAN -záruka tři roky Maloobchod, prodej: -originální náhradní díly NISSAN -autodoplňky -autopříslušenství. Služby: -měření emisí benzínových a naftových motorů -opravy havarovaných vozidel -osobní i ...

Autoservis: -opravy vozidel včetně motorů a převodovek -zajištění STK, emisní kontroly -provádění diagnostiky, karosářských prací -provoz pneuservisu.

Prodej, servis, bazar: -nákladní a užitkové automobily RENAULT -kompletní servis a prodej náhradních dílů -výkup ojetých vozidel -možnost leasingu.

Prodej, montáž: -chladící zařízení na nákladní vozidla, autobusy -agregáty CARRIER TRANSICOLD Servis a náhradní díly -klimatizační zařízení CARRIER -chlazení, chladící boxy.

Autoservis: -pozáruční servis a opravy automobilů -příprava na STK -nabídka karosářských prací -výměna olejů -pneuservis -klimatizace -diagnostika -výměna čelních skel -náhradní vozidlo -partner pojišťoven.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -autopříslušenství -náhradní díly -autobaterie -nářadí elektrické, ruční -pneumatiky -zahradní technika.

Velkoobchod, montáže a servis: -zařízení na alternativní pohon LPG. Služby: -LPG a CNG montáže a přestavby pohonů do vozidel -záruční a pozáruční servis LPG, CNG systémů -roční revize LPG zařízení ve všech motorových vozidlech /přestavby na plyn/.

Výroba, obrábění: -výrobky z lehkých slitin litých pod vysokým tlakem -výrobky určené pro automobilový, elektrotechnický a nábytkářský průmysl.

Služby: -autobazar -autoservis -autoopravna -odtahová služba.

Služby-řemeslo: -autoopravy, autoservis -všechny vozy osobní a užitkové -karosářské práce. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -náhradní díly -pneumatiky -autopříslušenství -akumulátory a autobaterie -oleje -Mobil oil -kapaliny -autokosmetika.

Rychlá distribuce autodílů: -náhradní díly a příslušenství pro osobní automobily -pro servisy -denní rozvoz zákazníkům zdarma.

Autorizovaný prodej, servis, leasing: -automobily ŠKODA -automobily VOLKSWAGEN -automobily SEAT.