AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Služby: -servis a prodej autobaterií.

Práce: -zemní -odbahňování rybníků -zhotovování výpustních zařízení rybníků (kbely). Doprava: -nákladní -TATRA -PRAGA V3S. Autoservis: -oprava osobních automobilů -příprava na technické kontroly. Velkoobchodní prodej: -tržní ryby -kapři, pstruzi -líni, candáti, štiky -násady ryb.

Prodej, montáž: -tažná zařízení na vozidla všech značek -doplňky a příslušenství -střešní nosiče -nosiče jízdních kol -TUNING -autokosmetika, koberce. Prodej: -náhradní díly na osobní vozidla všech značek -náhradní díly na motocykly -motorové a převodové oleje. Služby: -opravy a servis automobilů -příprava a provedení ...

Maloobchod, rodej, leasing a opravy: -automobily FIAT. Služby: -diagnostika motorů a elektrického zařízení -opravy karoserií -lakýrnické práce -měření geometrie, emise -seřízení světel -výměny olejů -pneuservis a vyvažování kol -garanční prohlídky -přípravy na STK -čištění interiérů vozidel, ruční mytí -míchání barev ...

Prodej: -mopedy, motocykly ČZ a JAWA. Služby: -opravy mopedů, motocyklů ČZ a JAWA, trabantů -lepení čelistí. Půjčovna: -přívěsy -mopedy -střešní boxy.

Nákladní autoservis, osobní autoservis, pneuservis, prodej autobaterií, mezinárodní nákladní doprava, spediční služby, prodej pneumatik, prodej olejů a maziv, ověřování tachografů.

Prodej, servis: -osobní automobily -náhradní díly -dodávkové automobily Oficiální zástupce firmy FORD.

Prodej a opravy: -nákladní vozidla, rovnání rámů nákladních automobilů, návěsů, přívěsů a autobusů bez demontáže rámu z vozidla.

Služby: -servis vozů SUBARU -příprava na STK -diagnostika motorů.

Servis pneu prodej, opravy a montáž pneumatik.Dále provádíme běžné opravy všech osobních i dodávkových vozidel výfukových potrubí, chladících soustav brzdových soustav.Přípravy vozu na STK a jeho vyřízení.

Služby: -autokarosářské práce, rovnání na rovnacím rámu -pneuservis, veškeré pneu -zajištění lakování -prodej dílů a autodoplňků -drobné mechanické opravy -prodej, výměna a opravy čelních skel.

Služby: -opravy osobních motorových vozidel.

Pneuservis: -prodej, výměna a montáž pneumatik. Autoservis.

Maloobchod, prodej: -autodoplňky -náhradní díly na automobily.

Výroba, prodej: -tlumící a interiérové díly pro automobilový průmysl.

PNEU-CAR-SERVIS Služby: -demontáž a montáž kol osobních automobilů a vozů AVIA -vyvažování kol -opravy duší a bezdušových pneumatik -příjem ojetých pneumatik na protektorování -huštění pneumatik dusíkem -monitorové vyvažování -prodej pneumatik všech značek.

Autoservis: -karosářské práce. -odtahová služba -opravy osobních automobilů všech typů.

Autoservis všech značek vozů -výměna autoskel -diagnostika vozidel -klempířské a lakýrnické práce -prodej náhradních dílů

Pojízdné prodejny - prodej, servis, pronájem Výroba pro všechny druhy užitkových vozidel: -nástavby užitkových automobilů -valníkové nástavby -skříňové nástavby speciální nástavby podle individuálních požadavků včetně návrhu -vestavby zařízení do užitkových vozidel -montáže doplňků spoilery, spací nástavby, nezávislé ...

Maloobchod, prodej: -motocykly -náhradní díly, příslušenství. LPG-montáž, servis.

Výroba, oprava: -zemědělské stroje. Služby: -nákladní doprava -zemní práce.