AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Opravy, servis: -automobily osobní.

Pneuservis: -oprava a prodej pneumatik.

Maloobchod, prodej: -autodíly -náhradní díly na automobily, motocykly.

Prodej: -autodoplňky -náhradní díly ŠKODA -autopotahy, akumulátory AFA, BOSCH -olej ESSO.

Služby: -autoškola -výcvik na skupiny A, B, E v kurzech i individuálně -možnost splátek -školení řidičů -kondiční jízdy.

Montáž: -systémy pro rádiové a satelitní vyhledávání odcizených vozidel -imobilizéry, autoalarmy -centrální zamykání -dálkové ovládání -mechanické zajištění řadící páky -SHERLOG Security Car.

Autoagrobazar. Prodej, bazar: -použité zemědělské stroje -ojeté automobily.

Výroba: -smaltované nádobí -teflonové nádobí -lisování dílů pro automobilový průmysl. - lisování, lisařské práce (řemesla strojírenská) - svářečské práce (řemesla strojírenská) - lisovny (výroba a řemesla) - lisování (výroba a řemesla) ISO/TS 16949, ISO 9001, ISO 14001

Autoservis: -kompletní servis osobních automobilů + dodávek -pneuservis -autosklo -autolak.

Pneuservis: -velkoobchodní a maloobchodní prodej nových pneu, duší, disků, protektorů -opravy pneu -disky plechové, alu, traktorové, nákladní, speciální, řetězy Pewag a kryty kol -kompletní pneuservis osobních a nákladních automobilů, motocyklů, stavebních a zemědělských strojů.

Autoopravna. Oprava, servis: -osobní automobily, dodávky -příprava a zajištění STK -geometrie kol -měření kapalin -opravy v místě bydliště nebo u okruhu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -náhradní díly AVIA, LIAZ -autopříslušenství -autobaterie.

Oprava, servis automobilů: -karosářské práce všech typů vozidel.

Prodej: -ojeté automobily všech značek. Služby: -autobazar -komisní prodej.

Prodej: -náhradní díly -autodoplňky -autobaterie -střešní nosiče -tažné zařízení -autopotahy -autožárovky -autokosmetika -oleje -pneumatiky. Autoservis, opravy: -autoopravna všech typů automobilů.

Maloobchod, prodej: -autoalarmy -kamerové systémy -domovní telefony -pohony bran -nářadí -internetový obchod.

Prodej a montáž: -autoskla všech značek -výměna zdarma -tónování a kódování autoskel -likvidace pojistných událostí zdarma.

Autoopravna, autoservis. Oprava, servis: -automobily.

Služby: -autoopravna -autoservis všech značek osobních automobilů do 3, 5 t -pneuservis -autopůjčovna -odtahová služba -autolakovna.

Velkoobchod,maloobchod,prodej: -náhradní díly pro nákladní automobily, tahače,autobusy,návěsy,přívěsy značek VOLVO,SCANIA,DAF*,M.A.N.,MERCEDES, RENAULT,IVECO,BPW*,SAF*,TRAILOR, KASSBOHRER,ROR*,FRUEHAUF,STEYER. Základní sortiment: -filtry: -vzduchové,olejové,palivové,vodní, kompresorové,pro hydrauliku, pro klimatizaci ...

Služby: -pneuservis -osobní Opravy pneu a duší Prodej pneu

Služby: -opravy, servis a prodej pneumatik všeho druhu, včetně studených protektorů -prodej plechových a al.disků -prodej autobaterií -kompletní pneuservis -uskladnění pneu -opravy čelních skel -plnění autoklimatizací.

Prodej, půjčovna, pronájem, servis: -obytné přívěsy -karavany HYMER. Stavebnictví: -inženýrské sítě -dopravní stavby.