AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Pneuservis, prodej: -pneumatiky pro osobní, nákladní automobily i moto a jejich vyvážení -montáž zemědělských pneu -protektorování nákladních pneu za tepla a studena -opravy pneu. -baterie, autobaterie VARTA.

Služby: -autorizovaný dealer olejů a maziv SHELL. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -autokosmetika B 2000 -veškeré filtry -nové pneumatiky -protektorované pneumatiky za studena -teplé protektory obřích rozměrů -střešní systémy AUTOMAXI -klínové řemeny -lepidla, tmely -údržbářská chemie CANNING -oleje a maziva SHELL.

Autorizovaný prodej, servis: -automobily MERCEDES BENZ, Chrysler.

Prodej, montáž: -pneu, alu kola, tónování skel -autodíly, chip tuning -pneuservis -tažná zařízení -autorádia.

Autorizovaný prodej, servis: -automobily Volkswagen. -příslušenství, náhradní -záruční, běžné mechanické i rozsáhlé opravy po haváriích -autoklempířské a autolakýrnické práce -pneuservis -oprava užitkových vozidel -možnost poskytnutí náhradního vozidla po dobu opravy -pomoc v případě poruchy na cestě -pohotovostní servisní ...

Služby: -pneuservis -protektorování a prodej pneu.

Služby: -servis stavebních strojů a nákladních vozidel -zámečnické práce -servis na hydraulické ruce.

Autoopravna, autoservis: -osobní automobily všech značek.

Prodej, leasing: -vozy FORD, FIAT -ND-náhradní díly, příslušenství FORD. Servis: -vozy FORD, FIAT -osobní a dodávková vozidla všech druhů a značek. Autobazar: -výkup za hotové -protiúčtem.

Služby: -pneuservis osobní i nákladní auta -opravy motorových vozidel. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -pneu všech značek

Autoškola: -výuka a výcvik žadatelů o získání ŘP všech skupin -kondiční jízdy pro držitele ŘP všech skupin -kurzy bezpečné jízdy -školení řidičů referentů -školení řidičů profesionálů. Služby: -asistenční pomoc pro všechny druhy motorových vozidel, jejich přívěsů a návěsů.

Dopravní technika-tahače, návěsy Prodej, servis: -nákladní automobily značky MAN -přívěsová a návěsová technika -záruční a pozáruční servis v moderně vybavených dílenských prostorech -prodej ojetých nákladních vozidel, ojeté návěsové a přívěsové techniky -prodej náhradních dílů. Provoz mycí linky

Služby: -vnitrostátní a mezinárodní zasilatelství -autodoprava -silniční nákladní doprava -tahače + sklápěcí návěsy o objemu 35-50m3 -doprava betonových směsí autodomíchávači (MIX) -terénní sklápěcí vozy -doprava paletového zboží, sypkých materiálů -opravy motorových vozidel. Zemní práce: -běžné stavební úpravy.

Služby, zakázková výroba: -autočalounictví -sedlářství -automoto čalounění -speciální čalounění -střechy -koberce, interiéry -Škoda Felicia čalounění -čalounění Velorex

Autorizovaný prodejce, maloobchod, velkoobchod, servis, opravy: -pneu BRIDGESTONE, FIRESTONE -pneumatiky pro osobní automobily -pneumatiky pro nákladní automobily. Služby: -pneuservis -protektorování -studené protektory KRAIBURG. Provozovny: -32600 Plzeň, Skladová 20 -tel.:377447796 -e-mail: pspalensky@iol.cz.

Kompletní sortiment pohonové techniky. Výroba, prodej, servis, technické poradenství: -frekvenční měniče -servoovladače -asynchronní -synchronní -servomotory -planetové převodovky -převodovkové motory -čelní převodovka -plochá převodovka -šneková převodovka -kuželová převodovka -elektromagnetické brzdy, spojky a ...

Doprava: -vnitrostátní -zahraniční. Služby: -opravy nákladních vozidel a autobusů -stanice měření emisí dieselových motorů -pneuservis -čerpací stanice v areálu NONSTOP -výměna a prodej olejů, mazání vozidel -mytí vozidel -prodej náhradních dílů a pneumatik -autobusová doprava -příměstská doprava -městská hromadná ...

Služby: -výroba kovových konstrukcí do stájí -rámy vozidel -renovace a prodej náhradních dílů -opravy návěsů a přívěsů všech typů.

Prodej: -náhradní díly-ND na vozy ŠKODA -náhradní díly-ND na malé motocykly -oleje a ostatní doplňkový sortiment -malé motocykly.

Pneuservis. Prodej, montáž, opravy: -osobní a dodávkové vozy -zemědělská a zahradní technika. Značky: -Pirelli, Bridgestone, Firestone, Goodyear, Dunlop, Michelin, Matador

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -autodíly -náhradní díly -autodoplňky -karosářské díly pro osobní vozy a dodávky -autobaterie -autoskla -výfuky -střešní nosiče -pneu, disky a ráfky -motorové oleje a maziva.

Služby: -opravy osobních a dodávkových vozidel -mechanické a karosářské práce včetně zajištění laku -seřizování geometrie kol -seřizování světlometů -generální opravy motorů, převodovek -prodej, výměna olejů a maziv MOGUL -příprava a zajištění STK -prodej originálních dílů ŠKODA -náhradní díly na japonské i evropské automobily.

Oprava automobilů: -mechanické práce -karosářské práce -lakování vozidel -seřizování motorů -výměny olejů, filtrů -odtahová služba -pneuservis.

Maloobchod, prodej: -motocykly -skútry -moto doplňky.