AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Služby: -pneuservis Montáž, demontáž, vyvažování: -pneumatiky. Prodej: -pneumatiky, protektory -autobaterie -plechové disky, litá kola -rovnání ALU Disků. Pobočka: -Nádražní 136, Chýnov 39155. -Tel:381 297 936 -kazda-chynov@seznam.cz

Služby: - opravy nákladních a dodávkových vozidel a traktorů v rozsahu: běžné, střední i generální - opravy dieselových motorů běžné, střední, generální - diagnostika elektronických řídících systémů nákladních, dodávkových a přípojných vozidel a průmyslových motorů, nález a mazání závad, nastavování servisních ...

Prodej: - sportovní potřeby - lyže, boty, snowboardy - kola, cyklodoplňky. Půjčovna: - lyže, snowboardy, oblečení, - kola, cyklovozíky, brusle, skákací boty. Skiservis Služby: - autoškola.

Prodej, leasing: -ojeté automobily všech značek. Služby: -autobazar -komisní prodej.

Služby: -montáž, opravy, servis, zkoušky a revize plynových zařízení na LPG a CNG k pohonu motorových vozidel -opravy a servis motorových vozidel -revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení -revize a zkoušky vyhrazených tlakových zařízení -autoservis -pneuservis -montáž LPG.

Služby: -autoopravář -opravy automobilů -autoservis -pneuservis.

Služby: -úprava osobních, dodávkových vozů a minibusů pro tělesně postižené -úpravy sedaček -otočné sedačky -elektrický posuv sedačky -výškové nastavení -Invaroll systém -zvedací sedačka Myopat -úprava dveří -mechanické -elektrické -přesedací zařízení -invalift -mechanické přesedací zařízení -nakladače ...

Služby: -individuální a zvláštní úpravy vozidel zejména pro tělesně postižené. Výroba a montáž: -otočné a výsuvné sedačky -posuvné dveře -ruční ovládání vozidla -vícefunkční sedačky se speciálním podvozkem -elektrické jeřábky -další úpravy dle přání zákazníka.

Služby: STK-technické prohlídky, motocyklů, osobních a nákladních automobilů do 3 500kg a jejich přípojných vozidel, stavby, přestavby, technické kontroly dovezených vozidel. -prohlídky pro pojišťovny Direct, Slavia, Triglav, DCS, M.I.Brokers, Chartis, Srovnávač. -určení a prodej ekologických plaket do vybraných zón Německa. -stanice SME ...

Autoservis: -opravy automobilů. Autobazar. Čerpací stanice LPG.

Autodílna: -opravy osobních automobilů -emise -benzínové motory, plyn -příprava na STK -karosářské práce -seřizování světel -diagnostika automobilů -geometrie náprav -zkušebna brzd -servis klimatizací. Prodej: -náhradní díly.

Autoopravna. Oprava, servis: -automobily -pneuservis.

Autovrakoviště: -prodej nových i použitých náhradních dílů -ekologická likvidace automobilů -náhradní díly.

Služby: -autoklempířské práce.

Práce: -karosářské -lakování. Servis, opravy, autoservis: -osobní automobily.

Servis, opravy a poradenství: -nákladní automobily -autobusy -vstřikovací čerpadla.

Benzinová čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty-PHM.

Provádíme opravy osobních, nákladních a dodávkových automobilů, zemědělských strojů, vysokozdvižných vozíků a jiné techniky. Diagnostika nákladních a osobních vozidel, plnění a servis klimatizací.

Služby: -pneuservis pro osobní, užitkové, nákladní a zemědělské stroje. Maloobchod, prodej: -pneu -geometrie -klimatizace.

Prodej i na protiúčet, leasing, pojištění, záruční, pozáruční servis a opravy: -osobní automobily ŠKODA. Maloobchod, prodej: -ojeté osobní automobily (autobazar) -náhradní díly -autopříslušenství. Prodej, montáž: -autodoplňky. Služby: -lakýrnické práce -opravy a rovnání karoserií na stolici CELLETE -pneuservis, ...

Čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty - PHM.

Oprava, servis: -traktory a přípojná vozidla, pracovní stroje a lehká užitková vozidla -měření emisí dieselových motorů všech typů včetně traktorů -příprava a zajištění STK -zámečnické práce.

Pneuservis. Služby: -vyvažování kol -opravy bočních průrazů pneumatik -protektorování pneumatik.

Služby: -pojištění -finanční služby.