AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Maloobchod, rodej, leasing a opravy: -automobily FIAT. Služby: -diagnostika motorů a elektrického zařízení -opravy karoserií -lakýrnické práce -měření geometrie, emise -seřízení světel -výměny olejů -pneuservis a vyvažování kol -garanční prohlídky -přípravy na STK -čištění interiérů vozidel, ruční mytí -míchání barev ...

Prodej: -mopedy, motocykly ČZ a JAWA. Služby: -opravy mopedů, motocyklů ČZ a JAWA, trabantů -lepení čelistí. Půjčovna: -přívěsy -mopedy -střešní boxy.

Prodej a opravy: -nákladní vozidla, rovnání rámů nákladních automobilů, návěsů, přívěsů a autobusů bez demontáže rámu z vozidla.

Autoservis: -karosářské práce. -odtahová služba -opravy osobních automobilů všech typů.

Autoservis: -veškeré opravy -karosářské práce -příprava vozů na STK včetně provedení této kontroly -prodej náhradních dílů, příslušenství -prodej autodoplňků, baterií -pneumatiky.

Autorizovaný prodejce vozů Chevrolet - Spark, Aveo, Lacetti, Epica, Captiva, Tacuma, HHR. Provozujeme autoservis Chevrolet a Daewoo. Autobazar, prodej, výkup, protiúčet, odtahová služba, náhradní díly, doplňky. Financování, úvěry, leasing, pojištění.

Služby: -provedení STK -měření emisí -předběžné prohlídky -pouze nákladní automobily.

Služby: -autoškola -výcvik na skupiny A, B, E v kurzech i individuálně -možnost splátek -školení řidičů -kondiční jízdy.

Autorizovaný prodej, servis: -automobily MERCEDES BENZ, Chrysler.

Služby: -pneuservis osobní i nákladní auta -opravy motorových vozidel. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -pneu všech značek

Služby, zakázková výroba: -autočalounictví -sedlářství -automoto čalounění -speciální čalounění -střechy -koberce, interiéry -Škoda Felicia čalounění -čalounění Velorex

Doprava: -vnitrostátní -zahraniční. Služby: -opravy nákladních vozidel a autobusů -stanice měření emisí dieselových motorů -pneuservis -čerpací stanice v areálu NONSTOP -výměna a prodej olejů, mazání vozidel -mytí vozidel -prodej náhradních dílů a pneumatik -autobusová doprava -příměstská doprava -městská hromadná ...

Služby: -opravy osobních a dodávkových vozidel -mechanické a karosářské práce včetně zajištění laku -seřizování geometrie kol -seřizování světlometů -generální opravy motorů, převodovek -prodej, výměna olejů a maziv MOGUL -příprava a zajištění STK -prodej originálních dílů ŠKODA -náhradní díly na japonské i evropské automobily.

Služby: - opravy nákladních a dodávkových vozidel a traktorů v rozsahu: běžné, střední i generální - opravy dieselových motorů běžné, střední, generální - diagnostika elektronických řídících systémů nákladních, dodávkových a přípojných vozidel a průmyslových motorů, nález a mazání závad, nastavování servisních ...

Prodej: - sportovní potřeby - lyže, boty, snowboardy - kola, cyklodoplňky. Půjčovna: - lyže, snowboardy, oblečení, - kola, cyklovozíky, brusle, skákací boty. Skiservis Služby: - autoškola.

Služby: STK-technické prohlídky, motocyklů, osobních a nákladních automobilů do 3 500kg a jejich přípojných vozidel, stavby, přestavby, technické kontroly dovezených vozidel. -prohlídky pro pojišťovny Direct, Slavia, Triglav, DCS, M.I.Brokers, Chartis, Srovnávač. -určení a prodej ekologických plaket do vybraných zón Německa. -stanice SME ...

Servis, opravy a poradenství: -nákladní automobily -autobusy -vstřikovací čerpadla.

Služby: -pneuservis pro osobní, užitkové, nákladní a zemědělské stroje. Maloobchod, prodej: -pneu -geometrie -klimatizace.

Autorizovaný zástupce MERCEDES BENZ. Prodej, servis, leasing: -automobily MERCEDES a Chrysler.

Autodílna: -pneuservis, prodej pneu -autobazar -autolektrikář -emise -běžné opravy všech typů vozidel -výroba brzdových trubek -lepení folií BRUXSAFOL -svařování plastů -svařování plastů -odtahová služba -přeprava zboží a osob -rovnací rám, oprava karoserií -příprava a vyřízení STK -stříkání dutin a spodků -montáž ...

Služby-řemeslo: -opravy všech osobních vozidel -příprava a vyřízení STK -opravy karosérií -renovace poloos -kompletní opravy brzd -výměny rozvodových řemenů -montáž závěsů všech typů. Prodej: -autobaterie VARTA -prodej a výměna olejů -nástřiky spodků a dutin. Autobazar.