AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Služby: -pokrývačské práce -klempířství -tesařská výroba -demolice a zemní práce -silniční nákladní doprava -pneuservis -prodej pneumatik -likvidace odpadu -odvoz suti.

Pneuservis: -prodej -pneumatiky -ocelové a hliníkové disky -lepení duší a pneumatik -vyvažování nákladních a užitkových pneu -přezouvání pneu všech vozidel -kompletní servis pneu na všechny typy vozidel -prořezávání pneumatik pro nákladní automobily -zajištění protektorování všech typů pneu.

Služby: -opravy automobilů -příprava vozidel na technickou kontrolu -autoopravna -geometrie.

Nákladní autoservis, osobní autoservis, pneuservis, prodej autobaterií, mezinárodní nákladní doprava, spediční služby, prodej pneumatik, prodej olejů a maziv, ověřování tachografů.

Služby: -servis vozů SUBARU -příprava na STK -diagnostika motorů.

Servis pneu prodej, opravy a montáž pneumatik.Dále provádíme běžné opravy všech osobních i dodávkových vozidel výfukových potrubí, chladících soustav brzdových soustav.Přípravy vozu na STK a jeho vyřízení.

Služby: -autokarosářské práce, rovnání na rovnacím rámu -pneuservis, veškeré pneu -zajištění lakování -prodej dílů a autodoplňků -drobné mechanické opravy -prodej, výměna a opravy čelních skel.

Služby: -opravy osobních motorových vozidel.

Maloobchod, prodej: -autodoplňky -náhradní díly na automobily.

Výroba, prodej: -tlumící a interiérové díly pro automobilový průmysl.

PNEU-CAR-SERVIS Služby: -demontáž a montáž kol osobních automobilů a vozů AVIA -vyvažování kol -opravy duší a bezdušových pneumatik -příjem ojetých pneumatik na protektorování -huštění pneumatik dusíkem -monitorové vyvažování -prodej pneumatik všech značek.

Opravy: -karosérie -silniční vozidla. Služby: -půjčovna automobilů -nákladní silniční motorová doprava -lakýrnické práce. Výkup, prodej, skladování, dovoz: -paliva -maziva.

Autoservis: -autokarosářské práce -autolakýrnické práce -odtahová služba 24 hodin nonstop -běžné opravy všech typů vozidel. Maloobchod, prodej: -náhradní díly -autopříslušenství.

Autopůjčovna: -specialista na pronájem mikrobusů -krátkodobé, dlouhodobé pronájmy vozidel -dlouhodobé pronájmy s výraznými slevami -servis a údržba v ceně -náhradní automobil v případě poruchy -slevy pro stálé zákazníky -přistavení vozidla dle dohody -zajištění operativního leasingu na přání zákazníka -zajištění dlouhodobého ...

Autorizovaný prodejce BOSCH a BLAUPUNKT. Montáž: -autorádia BLAUPUNKT. Opravy: -spouštěče a alternátory -rozdělovače a tachometry -elektropříslušenství BOSCH-PAL. Maloobchod, prodej BOSCH: -zapalovací a žhavící svíčky -klínové a rozvodové řemeny -palce, kontakty a regulátory dobíjení -stěrače a autobaterie. Služby: -měření ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -náhradní díly AVIA, LIAZ -autopříslušenství -autobaterie.

Prodej: -ojeté automobily všech značek. Služby: -autobazar -komisní prodej.

Prodej: -náhradní díly -autodoplňky -autobaterie -střešní nosiče -tažné zařízení -autopotahy -autožárovky -autokosmetika -oleje -pneumatiky. Autoservis, opravy: -autoopravna všech typů automobilů.

Prodej a montáž: -autoskla všech značek -výměna zdarma -tónování a kódování autoskel -likvidace pojistných událostí zdarma.

Služby: -pneuservis -osobní Opravy pneu a duší Prodej pneu

Služby: -opravy, servis a prodej pneumatik všeho druhu, včetně studených protektorů -prodej plechových a al.disků -prodej autobaterií -kompletní pneuservis -uskladnění pneu -opravy čelních skel -plnění autoklimatizací.

Služby: -servis stavebních strojů a nákladních vozidel -zámečnické práce -servis na hydraulické ruce.

Dopravní technika-tahače, návěsy Prodej, servis: -nákladní automobily značky MAN -přívěsová a návěsová technika -záruční a pozáruční servis v moderně vybavených dílenských prostorech -prodej ojetých nákladních vozidel, ojeté návěsové a přívěsové techniky -prodej náhradních dílů. Provoz mycí linky