AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Pojišťovací makléř: -pojištění majetku a odpovědnosti za škody -pojištění podnikatelských a průmyslových rizik -komplexní pojištění movitého i nemovitého majetku -pojištění občanů -pojištění léčebných výloh v zahraničí.

Prodej: -GPS* navigační přístroje -sledování vozidel -PSION. Komisní prodej přístrojů GPS.

Pneuservis, oprava, servis pneumatiky, pneu, disky. Přezouvání pneumatik. Prodej pneumatiky, pneumatika pro osobní, nákladní automobily. Vyvážení, vyvažování kola, osobní, nákladní vozidla.

Pneuservis. Prodej: - pneumatiky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -auto-moto baterie -akumulátory trakční, staniční, speciální -zapalovací a žhavící svíčky do všech osobních a nákladních automobilů, raktorů, zemních strojů atd. -autokabely do všech typů osobních automobilů. Autopříslušenství. Autodoplňky. Náhradní díly na auto škoda 120, Favorit, Felicie, ...

Oprava: -automobily. Práce: -klempířské -lakýrnické -mechanické -míchání laků -výměna a lepení autoskel -příprava na STK. Prodej: -autolaky DEBEER -náhradní díly.

Čerpací stanice. Maloobchod, prodej: -paliva -maziva. Čerpací stanice: Hviezdoslavova 1b Brno-Slatina tel.: 548 226 216

Pneuservis, oprava, servis pneumatiky. Pneu.Velkoobchod, maloobchod. Autorizovaný dealer Barum. Výkup pneumatik, pneumatiky. Montáže a demontáže pneumatik z automobilů, vyvažování kol, ekologická likvidace ojetých pneumatik, ekologická likvidace baterie staré, kontrola podvozku vozu. Prodej, servis: -pneu -osobní, nákladní, traktory ...

Autopůjčovna: -osobní vozy značek FORMAN, FAVORIT, FELICIA, CADILLAC.

Prodej: -prodej zemědělské stroje -náhradní díly (ND) na zemědělské stroje (vlastní sklad) -autobaterie -pneu. Služby: -pneuservis a rychloservis -opravy zemědělské stroje - traktory, traktorů -servis vysokozdvižné vozíky (VZV) -bazar a pronájem manipulační techniky.

Výhradní dovozce spotřebních baterií OXEL. Prodej: -baterie -GSM* příslušenství: -cigaretové napaječe, kožená pouzdra, hands free, antény, baterie -autodoplňky: -autoalarmy, centrální zamykání, elektrické stahování oken, imobilizéry, pagery, autokonektory -zámek řadící páky ATC*lock.

Autoklub ČR. Informace pro řidiče: -sjízdnost silnic a dálnic -pomoc motoristům -odtahová služba-ABA*.

Autoškola: -kurzy řidičů -řidičská oprávnění skupiny A, B, C, E -slevy pro studenty -kondiční jízdy -školení řidičů.

Prodej, výměna, montáž: -automobilová skla - autoskla.

Výhradní dovozce KAWASAKI do ČR**. Prodej, oprava, servis: -motorky, motocykly -čtyřkolky -vodní skútry -mule -náhradní díly -brašny -moto přilby -kombinézy, bundy.

Autoškola. -výcvik k získání řidičského oprávnění skupiny A, B, C, D, E, T -akreditované školící středisko (školení profesionálních řidičů). -kondiční jízdy.

Opravy, dodávky autoklimatizace: - nové (originální i druhovýrobu) - repasované i použité kompresory, chladiče, filtrdehydrátory, tlaková čidla, výměníky, hadice, trubky, elektromagnetické spojky, relé, expanzní ventily - veškeré opravy autoklimatizace - preventivní prohlídky - dezinfekce a čištění - repasování a ...

AUTO DISKONT - totálně nízké ceny. Auto Diskont, druhý největší autobazar v České republice s nabídkou ojetých automobilů za nízké ceny pro všechny, kteří si nemohou dovolit nákup drahého vozu v ostatních autobazarech. Poskytujeme plnou právní záruku na původ vozu a výborný poměr mezi cenou vozu a jeho kvalitou. 100% záruka na původ ...

Velkoobchod, prodej: -dobíječe akumulátorů ABSAAR -zapalovací svíčky BRISK -autobaterie BANNER -vlastní produkty FILSON, INNOVATION 1, LIGHT VISION a TUNING LINE -střešní boxy G3 -autokosmetika HOLTS, NIGRIN -hadicové spony NORMA -autožárovky NARVA -produkty firem AROSO, IMPEX, INTER- UNION a SPENDAX.

Výroba, instalace, oprava, servis: - elektronická zařízení - senzory pro automobilový průmysl.

Autovrakoviště: -osobní a užitkové vozy -náhradní díly -výkup havarovaných vozů za hotové -odtah a převod automobilů.

Autovrakoviště: -výkup automobilů všech značek -prodej použitých autodílů -likvidace autovraků.

Autopůjčovna: -půjčovna osobních automobilů.

Služby: -opravy startérů a alternátorů všech značek -startéry,alternátory -opravy elektroinstalací vozidel -kontroly nabíjecí soustavy -seřizování světlometů -prodej autobaterií.

Autoservis, autooprava, lakovna, karoserie: -lakování osobní i užitková vozidla -karosářské práce -rozpisy a kalkulace cen pro pojišťovny -renovace laků vozidel -certifikát jakosti ISO 9002.