AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Dodávka, montáž: - autoalarmy - centrální zamykání - spouštění oken - elektronické doplňky.

Servis, prodej: - pneumatiky - náhradní díly. Pneuservis.

Služby: -autoopravy -klempířské práce -mechanické práce.

Činnost: -opravy a údržba motorových vozidel.

Servis, opravy nákladní vozidla: -AVIA, TATRA, LIAZ, MAN*, VOLVO, MERCEDES, SCANIA. Zajištění STK*, SEK* (měření emisí) nákladní, užitková vozidla. Pneuservis, prodej pneumatik.

Strojní a traktorová stanice. Oprava, servis: -stroje -traktory -nákladní auto. Ředitel: tel.:516452624, 516452226. Těžká mechanizace: tel.:516452225. MTZ* tel.:516452227. STS*.

Servis a oprava automobilů.

Autoškola: -všechny druhy řidičských průkazů -povinné školení řidičů.

Mezinárodní půjčovna automobilů. Pronájem, půjčovna: -automobily. Sídlo dle OR: -Kladno.

Prodej: - autodíly - autopříslušenství Služby: - pronájem automobilů, - údržba a oprava dvoustopých motorových vozidel,

Oprava, servis a údržba motorových vozidel, provoz silniční nákladní dopravy.

Výroba technických plynů. Maloobchod s pevnými a plynnými palivy Čerpací stanice autogas-LPG: -plyn propan-butan (PB**).

Oprava: -motorová vozidla -osobní automobily -motory -seřizování motorů. Příprava vozidel na STK*. Provedení STK*. Ošetření spodků a dutin u automobilů značky: -Škoda, Lada, Fiat, Audi, Renault, BMW*.

Prodej, e-shop: -titanové nádobí -masážní přístroje -ortopedické matrace -lůžkoviny ze 100% vlny, postele a vybavení ložnic. Služby: -ruční mytí a čištění automobilů a jejich interiérů. Dovoz, prodej: -automobily ze zahraničí.

Prodej: -ojeté automobily. Autobazar.

Oprava: -automobily. Automechanik.

Prodej, leasing, oprava, servis: -tuzemské a zahraniční motocykly, motorky -nové a repasované skútry (dovoz na objednávku z Japonska) -KORADO, DANDY, SIMSON, BABETA, (BABETTA), PIONÝR, JAWA, MZ -náhradní díly -generální opravy, GO -opravy klikovek -výbrusy válců -helmy, oleje (DENICOL) -motokufry, rukavice, bezpečnostní ...

Čerpací stanice. Prodej: -palivo -nafta -benzín.

Odtahová služba. Odvoz a likvidace autovraků.

Maloobchod, prodej: -náhradní díly pro osobní automobily -provádění oprav.