AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Služby - pronájem originál americké prezidentské 7 m dlouhé limuzíny LINCOLN TOWN CAR.

Autolakovna: - autolakýrnické práce.

Pneuservis: - opravy, uskladnění pneumatik - rychloservis - příprava vozidel na STK.

Zabýváme se opravami, prodejem, servisem a ověřováním tachografů značek VDO, KIENZLE. Provozujeme autorizované centrum pro kontrolu tachografů s číslem plomby CZ K 15. Tachografy: - mechanický 1311, 1314 - elektronický kulatý 1318 - elektronický 1319 pro vozy MB ACTROS a v autobusech MB, MB-Sprinter - elektronický 1324 pro vozy DAF, MB, ...

Prodej, bazar: -ojeté auta -dovoz použitých aut. Autoservis.

Autobazar, prodej - ojeté vozy - náhradní díly - alu kola a příslušenství Autoservis. Servis motocyklů, skútrů a čtyřkolek. Vše na motorky a motorkáře.

Nonstop servis. Naše firma se zabývá nonstop pomoci řidičům na cestách.Poskytujeme nonstop odtahovou službu, nonstop autoservis, nonstop pneuservis.Dále prodejem náhradních dílů na všechny vozy a prodej pneu také na všechny vozy.

Pneuservis Břeclav: -autobaterie -výfuky -čištění, ošetření interiéry aut -vysátí, tepování -karoserie -renovace laku, leštění, voskování.

Ekologické lakování. Služby, práce: -plastových a hliníkových oken a dveří (tyčí, profilů, panelů, doplňků) -průmyslové lakování (plastů, kovů, MDF, dřeva, skla) -auto-moto lakování. Lakovna, autolakovna.

Společnost JSA geometrie Brno Stanislava Kopečka se specializuje na měření a seřizování geometrie kol osobních automobilů a kontrolu stavu nápravy.

Opravy silničních vozidel -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Autoservis, pneuservis osobní a užitková vozidla Mercedes, Škoda, Ford, Opel: -opravy motorových vozidel -diagnostika motoru TEXA -oprava elektroinstalace, autoelektrikář, autoelektrika -karosářské práce (rovnací rám), lakování, sbíhavost -příprava a realizace STK -klimatizace aut (opravy, údržba, plnění) Obchod, prodej pneu SAVA, KLEBER, ...

Prodej: - autodoplňky - elektronické součástky Opravy - alternátory - startéry - audiotechnika Montáž a opravy - elektronické stahování oken - automatické svícení - handsfree soupravymontáž a servis - autodoplňky Dodávka, montáž a opravy - autoalarmy - centrální zamykání.

Úprava: -benzínových motorů na bioethanol (E85) s veškerým servisem týkající se E85. Přijedeme za zákazníkem po celé republice zdarma.

Výroba, výrobce: - nádrže na stlačený vzduch pro brzdové systémy.

STK pro osobní a užitkové automobily a traktory, ADR. Evidenční kontroly. Přestavba vozidel na LPG (propan-butan). Přeprava nebezpečných věcí podle požadavků evropské dohody o mezinárodní silniční přepravě – ADR.

Služby: - autoservis - vozy BMW - pneuservis

Družstvo invalidů, bývalá firma Minardinis. Zaměstnáváme více jak 50% zaměstnanců se zdravotním postižením - ZTP a ve všech kategoriích naší činnosti máme vytvořená chráněná pracovní místa. Služby: - úklidová služba, hlídání areálů - kontrola a balení výrobků, která dodávají přímo výrobci, např. TOKOZ, VEBA PLYN Milevsko - mytí osobních a ...

Klientský servis 244 188 188 Produkty a služby: - pojištění osob - pojištění majetku - pojištění motorových vozidel - pojištění odpovědnosti - pojištění průmyslových rizik - povinné ručení - pojištění firemního majetku.

Klientský servis 244 188 188 Produkty a služby: -pojištění osob -pojištění majetku -pojištění motorových vozidel -pojištění odpovědnosti -pojištění průmyslových rizik.

Klientský servis 244 188 188 Produkty a služby: - pojištění osob - pojištění majetku - pojištění motorových vozidel - pojištění odpovědnosti - pojištění průmyslových rizik.

Strojírenská výroba a prodej: -přestavby, nástavby, přestavba, nástavba nových a ojetých nákladních automobilů -hydraulické jeřáby -valníky -nosiče kontejnerů -prodej-nové i ojeté vozy, automobily -zprostředkování leasingu -výkup ojetých vozidel, nákladní automobily -nosiče kontejnerů -teleskopické, kloubové pro podvozky nákladních ...