AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autoservis, autoopravna - přestavba na LPG - opravy autoklimatizací - opravy motorů - renovace autolaků - servis LPG zařízení - revize LPG zařízení - příprava vozidel na STK - servis a opravy motorových vozidel.

Prodej: - pneumatiky pro osobní, nákladní vozidla, pro zemědělské stroje, pro EM a nakladače. Skladem máme cca 1200 položek osobních, nákladních, zemedělských, průmyslových pneumatik, dále EM pláštů, malých a moto pneumatik značek GOODRIDE, DOUBLECOIN, FULLRUN, DOUBLESTAR, ÖZKA-SEHA, PETLAS, TRIANGLE, ARMPOWER, BKT, VOLTYRE, DNEPROSHINA, ...

Klempířství, klempířské práce: -klempířské profily, hraněné profily -ohýbání plechů na hydraulické ohýbačce -vysekávání a děrování plechů -CNC zpracování plechů -pásové světlíky, střešní světlíky, bodové světlíky -stříhání tabulí, dělení svitků.

Jihomoravský kraj, Břeclav, Vyškov, Blansko, Hodonín, Břeclav, Znojmo, Vyškov, Blansko, Hodonín, Vysočina, Žďár nad Sázavou, Jihlava - motocyklový olej Motul, Castrol - olejový filtr Hiflo Filtro - řetězové sady Tsubaki - motobaterie Exide - brzdové destičky - zrcátka - blinkry, světla - kožené a textilní rukavice - motokrosové ...

Internetový prodej motocyklového příslušenství a oblečení. STK pro: -motocykly (L) -osobní automobily (M1) -nákladní automobily do 3, 5 tuny (N1) -přípojná vozidla do 3, 5 tuny (O1 a O2). -individuální dovozy. Provádíme: -měření emisí -opravy motocyklů, osobních vozidel -příprava a zprostředkování STK -pneuservis, montáž ...

Prodej, servis, opravy: -Land Rover (LANDROVER) -Freelander, Defender, Discovery, Range Rover, RR Sport, EVOQUE -terénní automobily (OFF ROAD, SUV) -JAGUAR, X - type, S - type, XF, XJ, XK -servis, opravy, diagnostika -pojistné události (řešení, likvidace) -měření emisí (ME) -příprava a zajištění STK -3D geometrie ...

Autoškola: -kurzy na řidičský průkaz -školení řidičů z povolání -kondiční jízdy.

Čerpací stanice. Prodej: - pohonné hmoty, paliva - biodiesel, bionafta. Distribuce a prodej bionafty.

Čištění - interiéry automobilů Nákladní autodoprava Čištění - sedací soupravy - koberce Montáž - vnitřní dveře - obložkové zárubně Podlahářské prácepokládka a renovace - podlahy.

Dealer osobní a užitkové automobily: značky Renault a Dacia: -prodej automobilů -prodej náhradních dílů -servis -leasing -pneuservis. V případě havárie volat RENAULT ASSISTANCE 800 272 272.

Služby: - autoservis - pneuservis - ruční mytí - motoservis

Výroba, prodej, vývoj: -stupačkových setů -vývoj a výroba dílů pro závodní motocykly -výroba brzdových hadic na míru dle požadavku zákazníka.

Čištění interiérů vozidel Natěračské práce Malířské práce Správa nemovitostí Úklidové práce (mytí oken a prosklených ploch, úklid kanceláří, firem a průmyslových objektů, ...) Čištění - koberce Výškové práce pomocí horolezecké techniky.

Autofólie DS Jsme specialisté na tónování autoskel autofóliemi s atestem. Zatmavení autoskel. Instalujeme homologované autofólie Suntek. Nabízíme fólie na auto, protisluneční autofólie, okenní fólie, reklamní polepy, celopolepy aut, reklama na vozidla, tuning. Dlouholetá praxe, reference.

Autoklempířské práce pro vozidla všech značek Autolakovnaautolakýrnické práce PRO vozidla všech značek Lakování nábytku a zámečnických výrobků.

Autoškola. Získání řidičského oprávnění.

Pneuservis. Pneumatiky. Plnění klimatizací.

Autodoprava: -pravidelná přeprava Česko - Maďarsko -přeprava námořních kontejnerů -odtahová služba.

Překladatelské a tlumočnické služby. Výuka francouzského i italského jazyka.

Materiál a příslušenství pro brusírny a lakovny.

Autoškola Jana Tibenská nabízí: -výcvik skupiny B (osobní automobil) -výcvik skupin AM, A1 (motocykly) -kondiční jízdy, vrácení ŘO po odnětí -školení řidičů referenských vozidel -slevy pro studenty a matky na mateřské dovolené -možnost platby na splátky -individuální, profesionální přístup -v rámci výcviku jízdy i po Brně -nové kurzy ...

Autoškola Jana Tibenská nabízí: -výcvik skupiny B (osobní automobil) -výcvik skupin AM, A1 (motocykly) -kondiční jízdy, vrácení ŘO po odnětí -školení řidičů referenských vozidel -slevy pro studenty a matky na mateřské dovolené -možnost platby na splátky -individuální, profesionální přístup -v rámci výcviku jízdy i po Brně -nové kurzy ...