AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Autoservis, autoopravna, pneuservis: -servis vozů ŠKODA -montáž doplňků, diagnostika systému VW Group -seřizování motorů a světel, výměny olejů -opravy brzdových kotoučů a bubnů, rovnání hlav -nástřik podvozků a dutin automobilu -příprava, provedení STK.

Práce, služby: Pneuservisu Prodej pneumatik všech značek Výměna, servis pneumatik, pneu.¨ Nabídka čištění interiéru a klimatizace a renovace laku, lakování automobilů. Půjčování střešních boxů.

Likvidace aut, výkup a prodej aut, ruční mytí a čištění aut, prodej náhradních dílů

Opravy silničních vozidel. Servis automobilů se specializací na autodiagnostiku a opravy autoelektriky a elektroniky.

Prodej: -náhradní díly na automobily všech značek -motorkové díly -doplňky a maziva -autobazar. Půjčovna střešních boxů. Mycí centrum: -ruční mytí karoserie -ruční čištění interiéru -voskování karoserie -renovace karoserie a světlometů.

Autoservis, prodej olejů a olejových filtrů.

Pneuservis, komplexní služby: -přezouvání, vyvažování auto, moto, osobní, nákladní, speciální a zemědělské stroje -protektorování pneumatiky pro osobní, nákladní auta, zemědělské a stavební stroje -oprava pneu. Prodej: -pneu (pneumatiky) BARUM, CONTINENTAL, UNIROYAL, SEMPERIT, MICHELIN -osobní -nákladní ...

Autoservis, pneuservis. Opravy osobních a užitkových vozidel.

Color Centrum Vracov. Míchací centum pro automobily a průmysl, příslušenství pro opravy vozidel, materiál pro lakování. Prodej, e-shop s autolaky, fasádní systémy a interiérové barvy.

Prodej, e-shop, eshop: - náhradní díly - pneumatiky. Autoservis Pneuservis

Služby: -prodej, nákup a výkup automobilů -čištění vozidel.

Prodej: -nové pneumatiky -ojeté pneumatiky všech rozměrů a značek od 10" do 19", 50-100% výšky dezénu -pneu pro lehká nákladní auta Služby: -pneuservis -výměna pneumatik (přezutí) -vyvážení pneumatik.

Opravy silničních vozidel -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové ...

Prodej: -dvoustopá motorová vozidla (motocykl). Zprostředkování obchodu.

Oprava, servis: -osobních vozidel ŠKODA -příprava vozidel na STK -chladičů. Prodej: -náhradní díly. Doprava, přeprava: -tuzemská i mezinárodní -AVIA nosič kontejnerů -LIAZ -návěs-souprava nosnost 24 t -AVIA, IVECO valník-skříň -autobusy (8-45 osob). Odtahová služba. Nástavby poděbradské firmy CTS SERVIS: -montáž, přestavba vozidel ...

TURBODMYCHADLA - opravy, servis a prodej všech typů turbodmychadel pro motory osobních, nákladních a drážních (lokomotivních) vozidel, zemědělských a stavebních strojů. OCHRANA PODVOZKŮ A DUTIN: -profesionální ošetření podvozku a dutin karoserie -nástřiky značkovými přípravky BODY, ROBELO, dokonalá ochrana proti korozi, vlhkosti, ...

Prodej, servis: -skútry -motocykly -motorky a čtyřkolky -příslušenství. Skicentrum. Prodej: -sportovní zboží -lyže, snowboard -lyžařské vybavení. Služby: -ski servis -půjčovna a bazar lyží.

Dopravní firma: -autobusová doprava -pravidelná linková doprava v okolí Brna -nákladní doprava (Ing. pavel Čuba) -tuzemská a mezinárodní kamiónová doprava -superzelené kamiony EURO 2, EURO 3 -přeprava do všech států EU -servis autobusů, nákladních i osobních vozidel -čerpací stanice. Opravny motorových vozidel: -servis autobusů, ...

Autorizovaný prodej, leasing, servis, oprava: -osobní a užitkové vozy KIA* -náhradní díly -pneuservis -klempírna.

Autoškola: -výcvik skupin AM, A1, A, B, C, D, E, T -kurzovné na splátky -školení řidičů.