AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Odtahová a silniční služba, autoservis, pneuservis, likvidace vozidel, autoservis nákladních vozidel.

Prodej autodílů, autodoplňků ad.

Obchod, prodej, montáž, instalace amerických, okenních fólií SunTek pro okenní skla osobních, dodávkových, užitkových a terénních automobilů (aplikace bez demontáže skel): -zadní sklo vždy z jednoho kusu -fólii formátujeme speciální technologií -montáž autofólií na tyto značky vozidel - Alfa, Aston Martin, Audi, Rover, BMW, ...

Velkoobchod, distribuce, prodej: -náhradní díly pro opravu karoserií osobních, nákladních automobilů -garážová technika.

Prodej, montáž, servis PB topení do užitkových automobilů.

Prodej, servis, příslušenství na motorky. Motodíly. Provádíme lakýrnické práce, polepy, montáž vybraných dílů. Přezutí motorky.

Autoservis a pneuservis Rosice. Provádíme opravy motorů, převodovek, brzd, výměny provozních kapalin a čelních skel. Autolakýrna, pojistné události, pneuservis.

Odtahová služba. Převoz materiálu do 2t.

Pojišťovna UNIQA, a.s.: -životní pojištění rizikové a kapitálové -pojištění majetku, domácnosti -cestovní pojištění -pojištění odpovědnosti za škodu -povinné ručení, havarijní pojištění -úrazové připojištění.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -maziva, oleje, kapaliny do motorů -auto, moto oleje: Mobil, Castrol, Total, Shell, Divinol, Kuttenkeuler, Fuchs, Lotos, BP, OMV -převodové oleje -autobaterie Banner, Varta, Akustar.

Opravy a servis automobilů, nákladních vozů. Servis vysokozdvižných vozíků. Opravy traktorů Zetor včetně závěsných zařízení.

Autoškola -výcvik k získání řidičského oprávnění skupiny A, B, C, D, E -školení řidičů referentský, profesionál -kondiční jízdy, jízda -referentská vozidla, vozidlo -profesionální řidiči -výuka teorie i praxe podle časových možností klienta -výuka a výcvik dětí ZŠ na pojízdném dopravním hřišti.

Služby, práce: -přestavba motorových vozidel na propanbutanový pohon -autoservis.

Společnost je držitelem certifikátu ISO 9001. Autorizovaný prodej a servis vozidel ŠKODA. Autorizovaný servis vozidel VOLKSWAGEN a SEAT. Autosalon, autoservis, mycí linka, prodej ojetých vozidel všech značek, originálních náhradních dílů a příslušenství: -nová vozidla ŠKODA FABIA, FABIA COMBI, FABIA SEDAN, OCTAVIA CITIGO, OCTAVIA ...

Mokré a suché čištění osobních automobilů. Mytí interiérů všech vozů .

Opravy karoserií: rekonstrukce dřevěných skeletů, opravy oplechování, výroba nových dílů. Renovace interiérů Stavba celých karoserií Renovace celých vozů

Autoklempířské, karosářské práce. Nástřiky dutin a podvozků automobilů.

Pneuservis. Služby: -montáže a demontáže pneumatik -výměna motorového oleje, tlumičů, brzdových destiček, výfuku. Prodej: -autobaterií -disků.

Nabídka: - zimní lyžařské zájezdy, sportovní akce a prodloužené víkendy v Alpách, Dolomitech, Rakousku, Francii, Itálii i celé Evropě - zájezdy individuální a skupinové zájezdy, pobyty pro školy a další - půjčovna lyží a střešních boxů.

Prodej náhradních dílů na japonská auta.

Služby v oblasti třidění, kontroly a měření dílců v automobilovém průmyslu.

AKTUÁLNÍ KONTAKTY NEDOHLEDÁNY! Autopůjčovna, půjčování, pronájem: -nové automobily Škoda FABIA (r.v.2004) -bezkonkurenční ceny -krátkodobé pronájmy -dlouhodobé pronájmy se slevou -přistavení vozidla dle přání -náhradní automobil v případě poruchy

Servis, oprava malé zahradní zemědělské techniky, malá zemědělská technika. Opravy pracovních strojů, pracovní stroje. Výroba, instalace a opravy elektrických strojů a přístrojů. Opravy, servis motorových vozidel, motorová vozidla, auto, auta, automobily. Malé motocykly, skůtry, Babeta, Korado.