AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Prodej, výroba: -potahy na sedačky užitkových automobilů, stavebních strojů, zemědělských a lesnických strojů (traktory, kombajny).

Prodej: - výdejní stojany pohonných hmot PETROTEC. Služby pro čerpací stanice pohonných hmot.

Firma zaměstnává více než 80% osob se zdravotním znevýhodněním. Výroba: - pracovní oděvy - papírnické pomůcky Mytí: - automobily. Kavárna: - kapacita 40 míst - terasa s bezbariérovým přístupem - WIFI připojení - projektor - možnost pořádat školení, večírky, párty, rauty, ... Kopírování, skenování.

Autovrakoviště. Výkup: -havarovaná vozidla -autovraky. Prodej: -nové i použité náhradní díly na evropské automobily mimo značky Volvo a Saab -autopříslušenství. Ekologická likvidace autovraků - výdej potvrzení. Pneuservis.

Velkoobchod, maloobchod prodej náhradní díly, autodíly a příslušenství pro nákladní, užitková vozidla a autobusy: AVIA, LIAZ, KAROSA, TATRA, PRAGA, MULTICAR, PANAV, BSS METACO, MAN, VOLVO, SCANIA, DAF, MERCEDES, RENAULT, IVECO, BPW, SAF, TRAILOR, POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY, ROR -filtry - vzduchové, palivové, olejové, hydraulické, pylové filtry kabiny ...

Autoservis. -lakovna, lakování vozidel, automobilů, veteránů, autolakovna -klempírna -tuningové úpravy -pneuservis -autoelektrikář -výměny autoskel -opravy motorů a převodovek -opravy vstřikování diesel a benzín -klimatizace - servis, údržba, plnění -diagnostika elektronických systémů -odtah vozidel -renovace laku, míchání barev, ...

Benzinová čerpací stanice OMV*. Prodej: -pohonné hmoty -palivo -benzín -nafta.

Pobočka. Benzinová čerpací stanice OMV. Prodej: - palivo - nafta - benzin.

Benzínová čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty -maziva -autodoplňky.

Čerpací stanice OMV*: -prodej pohonných hmot, PHM*.

Čerpací stanice pohonných hmot. Benzínová čerpací stanice.

Společnost Avanti koupilo OMV - čerpací stanice

Autoservis: - servis osobních i nákladních vozidel - autodiagnostika - výměna autoskel, autoskla. Odtahová služba. Půjčovna vozidel. Dovoz, prodej a zprostředkování prodeje vozidel. Autodoprava. Prodej: - náhradní díly.

Autočalounictví a výroba autopotahů. Výroba a oprava autopotahy na osobní, užitkové i nákladní automobily, autobusy a pracovní stroje. Opravy čalounění i celých sedadel, včetně pěnové výplně. Čalouníme i z kůže a koženky.

Prodej - náhradní díly -opravy motorů a převodovek AERO - renovace automobilů - opravy historických vozidel.

Prodej: -autobaterie, autobaterií VARTA -pro osobní, nákladní vozy, vůz, automobily. Baterie, která není na skladě-zajištění dovozu do 12-ti hodin. Prodej, oprava, záruční a pozáruční servis manipulační techniky: -nízkozdvižné hydraulické paletizační, paletové vozíky, vozík, vozíků. Náhradní díly, ND na vozík. Výroba klíčů.

Prodej: - náhradní díly na automobily. Autolakýrnické práce. Výměna: - čelní autoskla. Opravy: - osobní automobily. Pneuservis. Odtahová služba.

Oprava elektroinstalace automobilů. Montáž - centrální zamykání - autoalarmy - diagnostika - autoHifi a zabezpečení Oprava alternátorů a startérů.