AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Služby: -asistence při nehodě -vyřízení administrativních záležitostí -zajištění servisu vozidla -pojištění vozidel.

Autoservis: - veškeré mechanické opravy Škoda, VW, Audi, Seat. Služby: - odtah havarovaných a nepojízdných vozidel - náhradní vozidlo - pro poškozené zdarma - výměna čelních skel - při splnnění pojistných podmínek kompletní servis vozidel - příprava a provedení STK a ME - autopůjčovna - seřizování vozidel na V.A.G.

Firma je nositelem certifikátu jakosti ISO 9001:2008 Maloobchod, prodej, autobazar, oprava, autorizovaný servis, leasing: -vozy, automobily ŠKODA -ojetá vozidla, auta. Služby, prodej: -výkup vozů na protiúčet -příslušenství, náhradní díly ŠKODA -pneuservis -automobilová elektronika, řídící jednotky do sportovních aut -měření ...

Autoservis, autoopravna, autoopravny, pneuservis. -opravy, oprava motorových vozidel, auto, auta, automobily, vozy všechny značky - mechanické a karosářské práce -výměna olejů, oleje, motorové vozidlo, vozidla, automobily -příprava vozů na STK -provedení STK -výměna, oprava pneumatik -odtahová služba

Servis - autoklimatizace - mrazící boxy - chladící zařízení - průmyslové chladící jednotky - klimatizace. Autodiagnostika: - opravy a doplnění kapalin.

Servis - motory osobních automobilů všech značek - automatické i manuální převodovky

Autoškola - řidičské oprávnění skupiny B - školení řidičů referentů - kondiční jízdy - výcvikové automobily ŠKODA FABIA, ŠKODA OCTAVIA.

Výměna: - autoskla, autoskel. Montáž: - autofólie, autofólií.

Prodej - ojeté vozy - nákladní a užitkové automobily specializace nákladní vozy MAN - sklápěcí návěsy STAS, SAMPRO, HESTI RENT.

Autoservis - nákladní vozy - dodávky Autoservis - osobní vozy Nákladní autodoprava - do 3, 5t (včetně nákladu). Čištění a mytí vozidel.

Kompletní služby ručního mytí aut a čištění interiéru vozidel. Použití kvalitní autokosmetiku, která je šetrná a přitom maximálně účinná na veškerou nečistotu. Služby: -zahrnují mytí, leštění a voskování -tepování autosedaček, speciální ošetření kůže a plastů, renovace laku karoserie, renovace světlometů. O kvalitě služeb se můžete přijít ...

Autoklempířské práce, autoklempíř.

Jediný daeler značky IVECO na Moravě a největší v ČR. Divize je součástí společnosti AGROTEC a.s. Jeden z nejvýznamnějších prodejců pozemní techniky v ČR. Zemědělské stroje, nákladní a osobní automobily, stavební stroje. Prodej, komplexní servis a leasing, distribuce vozidel IVECO, FIAT PROFESSIONAL: Divize IVECO MORAVIA: -prodej, servis ...

Prodej a výkup - ojeté automobily - použité náhradní díly Ekologická likvidace - autovraky Odtahová služba

Bazar, prodej, e-shop: - moto zboží silniční boty, motokrosové brýle, motokrosové dresy a kalhoty - motocykly - jízdní kola - kolečkové brusle - jízdní kola crossová, horská - in-line brusle - oblečení - přilby - obuv - brýle - dresy - chrániče - kalhoty - příslušenství - rukavice - lyže - zimní brusle - snowboardy.

Autobazar. Služby: - nákup, prodej vozidel, možnost protiúčtu - výkup vozidel za hotové, převážně značky OPEL - leasing, splátky, úvěr již od 5 % akontace - dovoz automobilů dle individuálních požadavků zákazníka - odtahová služba - ČR i zahraničí.

Stanice technické kontroly, STK. Technické prohlídky všech druhů vozidel. Technické kontroly vozidel individuálně dovezených do ČR ze zahraničí, vozidel přestavěných atd. před jejich uvedením do provozu v ČR. Informativní prohlídky vozidel na přání zákazníka. Technické prohlídky traktorů na vybraných místech u zákazníka. TEMPO 100 - ...

Oprava, servis: -auto plasty, moto plasty -nárazníky, světlomety, zrcátka, vnitřní plasty, vnější plastové díly, kapotáže motocyklů -svařování plastů -opravy svařováním nárazníků. Montáž i demontáž dílů do 24 hodin.

Prodej, výkup a protiúčet: -osobní a užitková vozidla, auta. -autopůjčovna Servis: -výměna olejů značky Texaco, Sunoco -příprava na STK -výměna výfuků, rozvodových řemenů -montáž značkových dílů -opravy karoserii všech značek -lakování karoserií -výměna autoskel -výměna autobaterii, měření dobíjení.... -likvidace pojistných ...

Služby: -autoservis -tónování autoskel.

Maloobchod, velkoobchod: - autodíly a příslušenství na osobní a užitkové automobily všech značek - autentické díly pro značky MAZDA, NISSAN, MITSUBISHI, KIA, HYUNDAI, VOLVO, FORD, FIAT.

Import, prodej: -spojky (mechanické, hydraulické, pneumatické, elektromagnetické). -pružné spojky -zubové spojky -svěrná hřídelová spojení -hydrospojky -brzdy (kotoučové) -kompaktní brzdy -ovládání hydrauliky bez pneumatiky -převodovky cyklo -koncové spínače -kabelové bubny -kroužkové sběrače -magnety zvedací a ...