AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Výroba: Výrobní Závod Project Controls je společnost, která již 10 let pomáhá ve více než desti zemích celého světa výrobcům, jak v automobilovém průmyslu, tak i mimo něj, řešit problematiku výroby ovládacích a řídících lanek nebo spojování malých součástek pomocí IMA technologie. Zhotovení prototypu dle přání zákazníka. Výroba: ovládacích a ...

Prodej: -autodíly-autodoplňky: -autohifi PANASONIC -autopotahy, autokoberce -autolékárničky -autobaterie BANNER, AKUMA -oleje MOGUL, SHELL -tažná zařízení a příslušenství -spojlery (spoilery) všeho druhu Služby: -pneuservis -autoservis. Pobočka: Žižkova 61/37 683 23 Ivanovice na Hané tel.: +420 517 363 453

Služby: -měření emisí motorových vozidel, motocyklů (SME) -technická kontrola osobních vozidel, motocyklů (STK) -příprava vozidel.

Autoopravna, specializovaný servis, oprava: -mechanické práce -originální diagnostika -opravy hydraulické soustavy -generální opravy motorů, GO -karosářské, lakýrnické práce -příprava, provedení STK -montáž Hands-Free sady, autorádia.

Oprava, servis: -vysokozdvižné vozíky Desta, Balcancar, Glivica a Detva -dozery T108-T130 a stavební stroje UNC -nízkozdvižné vozíky tuzemské výroby -přídavná zařízení na VZV pro cihlářskou výrobu. Běžné opravy nákladních vozidel Avia, Liaz, Tatra. Opravy provádíme u zákazníka nebo ve vlastní dílně v co nejkratší ...

Autoklempířství: -opravy karosérií všech značek včetně dodání materiálu -drobné mechanické práce, lakování.

TOYKA servis. Služby: -autoservis -pneuservis.

Autoopravna, autoservis: -mechanické opravy osobní a dodávková vozidla, auta, motocykly -zprostředkování STK -prodej, dodávka náhradní díly na opravovaná vozidla, motocykly -opravy mechanických součástí automobilů, karoserií -opravy turbodmýchadel, brzdových soustav -opravy a výměny výfuků -výměna tlumičů, rozvodových řemenů, olejů a ...

Pojištění firem i osob. Finanční služby. Hypotéky, stavební spoření.

Prodej: -pneumatiky Barum, Kleber, Kormoran, Matador, Michelin. Pneuservis pro osobní, užitková, nákladní a speciální vozidla Prodej: -značková autokosmetika -automobilové náhradní díly -autobatere. Výměna: -oleje -výfuky, tlumiče, brzdové obložení.

MOTO-OLEJE.CZ E-shop: -Aditiva (přísady) -FILTRY -autokosmetika -chladící kapaliny -náplně do ostřikovačů -brzdové kapaliny.

Pneuservis, rychloservis, prodej pneu -kompletní servisní služby bez objednání -Barum, Ceat, Dunlop, Goodyear, GT Radial, Kleber, Kormoran, Matador, Michelin, Pirelli -hliníková kola a disky

Pneuservis. Prodej: -osobní, nákladní pneumatiky a duše. Montáž, vyvažování a opravy osobních, nákladních pneu.

Autopravna, autoservis, pneuservis, odtahová služba: - mechanické a klempířské práce, prodej náhradních dílů - lakování a opravy laku, míchání laků, sušící box - prodej a montáže pneumatik, opravy a vyvažování - odtah havarovaných a nepojízných vozidel - výkup a prodej havarovaných vozů, prodej použitých náhradních dílů.

Autorizovaný prodejce vozidel Citroën a Ford. Autosalon. Prodej, leasing, úvěr, pojištění (havarijní, zákonné): -automobily Citroën (Citroen), Ford -náhradní díly -příslušenství, doplňky -autorádia SONY, PANASONIC -zabezpečovací zařízení automobilů -pneumatiky. Autoservis, oprava: -Citroen, Ford, Mitsubishi a Peugeot ...

Prodej nové návěsové techniky od firmy KÖGEL, servis a opravy návěsů KÖGEL. Přeprava návěsu z výrobního závodu až do Vaší firmy. Prodej, výkup: -použitá vozidla -náhradní díly a příslušenství. Pronájem návěsů.

Prodej, oprava, servis: -zahraniční motocykly -skútry -motobazar -prodej náhradních dílů (díly) -příslušenství pro enduro, supersport, choper -opravy a úpravy motocyklů -(seřízení motorů) -opravy plastových kapotáží -svařování rámů z ocelových kompozitů, hliníku -opravy aku kol.

Dovoz a prodej vozidel ze zemí EU: -osobní a užitková vozidla -motocykly -kompletní servis včetně přihlášení vozidla v České republice.

Autoservis, opravy, servis: -osobní automobily -diagnostika motoru vozidel ŠKODA, VW, SEAT -mechanické práce -příprava vozidel na STK -měření emisí -seřízení benzínových motorů -výměny olejů -opravy startérů, alternátorů vozidel ŠKODA. Po dobu opravy možnost zapůjčení vozidla.