AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Půjčovna dodávek Brno. Krátkodobý i dlouhodobý pronájem a půjčování dodávek a užitkových vozů do 3, 5 tuny. Pracovní doba naší půjčovny je velmi pružná, vozy lze převzít i vrátit kdykoliv mezi 6:00 a 22:00. Dle dohody není problém i o víkendu. Ceny za půjčovné se pohybují od 700 Kč.

Naše firma BANAL Invest s.r.o. Vám nabízí komplexní služby v prodeji a rozvozu nových pneumatik, alu disků a provozování pneuservisu. Poskytujeme kvalitní služby za přijatelné ceny, u nás stále platí – náš zákazník náš pán.

Autoservis, autoopravna: -autoklempířství, autoklempíř -autoklempířské práce -oprava karoserií, karosářské práce -servis vozidel, vozidla, auto, auta, automobily, vozy, vozů -oprava pneumatik -příprava na STK -automechanické práce.

Autopůjčovna: -vozidla Škoda Fabia, Fabia Combi a Octavia Operativní leasing.

Motodíly, prodej, maloobchod. Náhradní díly. Motocykly: -JAWA -BABETTA -KORADO -PIONÝR -ČZ -SIMSON -MZ. Automobily: -ŠKODA -VAZ. Oleje: -VALVOLINE -Q8 -náhradní díly na motocykly -příslušenství.

Prodej náhradních dílů a výkup autovraků.

Ruční zakázková výroba laminátu, vakuová technologie RTM. Výrobky ze sklolaminátu: Laminace pro chemický a automobilový průmysl (podběhy do sanitek, sběrné žlaby a plata, záchytné vany). Laminát pro dětské skluzavky. Pouťové atrakce (laminovaná zvířata ....) Autodoplňky. Větrné elektrárny, zakrytování strojoven, aerodynamické krytí. ...

Montáž, opravy, servis: -elektroinstalace -přestavba vozidel na propan-butan LPG, homologováno.

Služby, prodej: -autoservis -klempířské práce, lakování, mechanické práce -prodej vozidel -odtahová služba -půjčování přívěsných vozíků

Obchod, prodej: -značkové D-FAKTO kožené a textilní motooblečení -dvoudíné kožené kombinézy -moto rukavice -motoboty značky Puma -krunýře -krycí plachty na motorky -pneumatiky, oleje, náplně a motokosmetika -přilby (helmy) NOLAN, X-LITE, GREX -velký výběr design.

Autoopravna: -ŠKODA,ŠKODA 1203,po dohodě i jiné značky. -opravy klempířské a mechanické.

Servis, oprava nákladních, nákladní auto, automobily, vozidla, osobní automobily. Automechanické práce.

Opravy, servis: -osobní automobily (auta) zn. OPEL, ŠKODA, CITROËN -diagnostika -servisní prohlídky -pneuservis (opravy a výměny pneumatik) -příprava vozu na STK včetně zajištění STK a emisí (emise).

Nabízíme prodej, montáž, demontáž a vyvážení pneumatik, opravu plášťů a duší pneumatik, lakování litých disků a údržbářské práce. Geometrie náprav. Prodej pneumatik na osobní vozy (pouze na objednání) Montáž, demontáž pneumatik Vyvážení pneumatik Oprava plášťů pneumatik (studenou metodou) Oprava duší pneumatik (studenou metodou) ...

Autobazar, prodej, servis: -automobily všech značek se specializací na BMW, OPEL... -dovoz automobilů (osobní i užitkové) na objednávku -prodej pouze kvalitních a prověřených vozidel (vozidla) -výměna protiúčtem -výkup vozidel -vyřízení splátkového prodeje přímo u nás na počkání -zpětný leasing -vyřídíme za Vás ...

Komplexní služba: -ruční mytí automobilů, karoserie, sušení -mytí motoru -lakování motoru -mytí a ošetření litých kol -čištění a ošetření pneumatik -vysávání, čištění interiérů vozidel -ošetření chromovaných dílů, plastových dílů -vyčištění oken -vysávání, suché čištění interiéru -tepování interiéru automobilu -leštění a ...

Služby: -ruční mytí aut -mytí motorů -čištění interiérů.

Lisovna plastů: -lisování. Výroba: -technické výlisky -plastové náhradní díly pro automobilový průmysl.

Velkoobchod, prodej: -doplňky, náhradní díly a příslušenství na čtyřkolky, motocykly a sněžné skútry -velký výběr značek a zboží.

Autodoprava: -mezinárodní, vnitrostátní, kamionová, nákladní. Spedice, zasílatelství. Celní deklarace. Veřejný celní sklad. Skladování-pronájem skladovacích ploch. STK. Mycí linka: -nákladní automobily, autobusy. Logistika.

Autolakovna: -osobní, dodávkové (užitkové) automobily. Služby: -průmyslové lakování kovových součástí -lakování plastů -akrylátové lakování.

Odvoz, dovoz měřeného vozu. Sjednání termínu měření emisí dohodou po telefonu. Služby: -měření emisí, Diesel -opravy automobilů -revize LPG -JTK traktorů.

Prodej, distribuce autofólie, autofólií. Proti sluneční a bezpečnostní folie. Instalace, montáž okenních fólií, proti slunci. Přes tmavší typy folií není vidět vybavení vozu a věci uložené uvnitř. Poskytují soukromí. Zvyšují pohodlí a koncentraci. Snižují riziko oslnění. Při rozbití, drží sklo pohromadě a zabraňuje pořezání. Rychlá ...