AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autobazar. Odtahová služba. Dovoz vozidel z EU vč. všech formalit. Odtah tel.: +420 724 23 03 04

Oprava: -karosérie Služby: -znalectví -odhady. -vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava -odtahová služba-NON-STOP -opravy karoserií -znalectví-motorová vozidla.

Autosalon, prodej, leasing, servis, oprava, půjčovna: -automobily FORD, HYUNDAI -náhradní díly -ojeté vozy -možnost zkušební jízdy -autopříslušenství -servis mechanické, elektrické, karosářské, lakýrnické práce.

-Poskytování technických služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Autoopravna, autoservis. Oprava: -automobily. Montáž: -autoalarmy.

Oprava: -automobily, motorová vozidla -elektrické zařízení -instalace-doplňky a příslušenství. Dílna: tel.:516416874.

Autoservis. - pneuservis - odtahová služba

Oprava, opravy: -motorová vozidla -servis klimatizace -diagnostika vozidel -geometrie, příprava na STK.

Autorizovaný dealer a servis motocyklů: - Yamaha, Keeway, Hero-Gizmo a Ketoya.

přerušení: od: 18.10.2010. Autoopravna. Oprava, servis: -motorová vozidla. Sídlo: Lesná 916/16, Letovice.

Práce: -natěračské -lakýrnické -opravy mot. vozidel -lakování -klempířské práce -nátěry podvozků -ošetření laku.

Benzinová čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty.

Karosářské a autoklempířské práce Autolakýrnické práce Prodej - potřeby pro lakýrníky - tmely Prodej - brusné materiály

Obchodní činnost, prodej, eshop: -autodoplňky.

Autoservis, autobazar, pneuservis: -kompletní výměna výfuku včetne svodu a katalyzátoru -výměna brzdového systému -rozvody -kabely, svíčky, žhaviče -ložiska, ramena -řízení -tlumiče -čepy -nastavení servisního intervalu -oprava přístrojové desky -oprava osvětlení -oprava kabeláže -výměna provozní kapaliny -brzdová kapalina -veškerá ...

Ukončen dne:01.08.2013 Prodej: -náhradní díly Škoda 1203, AVIA -vozidla TAZ* 1500 -oleje, maziva, filtry -ložiska, gufera. Opravy: -generální převodovek Škoda 1203.

Čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty -maziva -auto-moto potřeby.

Oprava: -osobní automobily. Prodej: -náhradní díly ŠKODA, FAVORIT, FELICIA -tlumiče, akumulátory -okna, výfuky -brzdové systémy.

Maloobchodní prodej: -náhradní díly na osobní automobily.

Truhlářství, podlahářství -Maloobchod motorovými vozidly a jejich příslušenstvím -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství